Vind een Sauna korting

De arrangementen hieronder zijn gesorteerd op prijs. Via de filteropties kun je zoeken op: kenmerken van een sauna, prijs, soort arrangement, dag en regio. Er wordt veel gezocht op arrangementen met: Alleen entree, Lunch, Diner, Massage of overnachting.

Daarnaast kun je makkelijk per regio zoeken: Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland, Belgie, of Duitsland.

13,57
saunaplein van Orange Wellness centrum

Orange Wellness Centre - Dagentree

10% korting op een hele dag entree. Na je bestelling ontvang je per email een voucher die je direct vanuit je email kan downloaden en printen.
15,00
zandstrand bij Palestra

Palestra - Dagentree

Palestra blinkt uit in gastvrijheid. Het is een mooie sauna waar veel te ontdekken valt. Geen mega grote cabines maar kleine, fijne en creatieve cabines en rustruimtes om even lekker bij te komen.
34,50
ingang

Fort Resort Beemster - Puur arrangement

Een dag in het Fort waarbij je geniet van een Oosters Rassul ritueel van 25 minuten.
39,50
ingang

Fort Resort Beemster - Chef's arrangement

Een dag in het fort met een lunch van de chef bestaande uit een dagelijkse wisselende maaltijdsalade met zuurdesembrood en een gezonde smoothie.
44,50

De Wellnessboot, inclusief overnachting en dagentree

Boek een 2 (of 3)-daags weekend naar De Wellnessboot. Je slaapt in Hampshire Hotel Fitland in Mill met 1x uitgebreid ontbijtbuffet. Je krijgt 1 dag gratis toegang tot De Wellnessboot.
49,50
Best western Veluwe

Flair 2 dagen Veluwe inclusief Thermen Bussloo

Een lekker dagje Thermen Bussloo, inclusief een overnachting en uitgebreid ontbijtbuffet.
69,50
Fonteyn Thermen Stadspark

Fonteyn Thermen - 2 nachten met ontbijt, 1x lunch en een dagje sauna

3 dagen op pad naar het historische Bergen op Zoom. Je hebt twee overnachtingen in een viersterrenhotel met 1 dagentree bij het Wellnesscentrum Fonteyn Thermen.
15,00
zandstrand bij Palestra

Sauna Palestra - Dagentree

10% korting op een hele dag entree. Na je bestelling ontvang je per email een voucher die je direct vanuit je email kan downloaden en printen.
19,95
saunaplein van Orange Wellness centrum

Orange Wellness - Dagentree

Via een cadeaubon kun je zelf met korting naar de sauna. Koop voor jezelf en een vriend(in) een cadeaubon. De prijs voor 2 personen is 39,90. Dat komt neer op 19,95 per persoon.
20,63
saunaplein van Orange Wellness centrum

Orange Wellness Centre - Dagentree & Lunch

10% korting op een hele dag entree & lunch. Na je bestelling ontvang je per email een voucher die je direct vanuit je email kan downloaden en printen.

Pagina's