Veluwse Bron

Berkentakken sauna Veluwse Bron
Opgietingen: 
Bij de Veluwse Bron vinden er dagelijks opgietingen plaats, u kunt vrij gebruik maken van de opgietingen, op basis van beschikbaarheid. U kunt niet vooraf reserveren voor een opgieting.

De Veluwse Bron in Emst (Gelderland) is een van de grootste sauna's van Nederland. Hier is veel te doen! De Veluwse Bron herbergt 21 hectare, oftewel 27 voetbalvelden, aan sauna’s, stoombaden, zwembaden, dompelbaden en whirlpools. Bijzonder is het grote meer met strandje bij dit saunacomplex. Hier kun je afkoelen in natuurwater en vanaf de grote ligweide kijk je recht de natuur in. Je ziet vogels verderop dobberen. Schrik niet als een konijntje voorbij komt huppelen als jij op je ligbed uitrust.

Faciliteiten bij Veluwse Bron

Sauna de Veluwse Bron kent ruime faciliteiten: hier is dus veel te doen! In de grote tuin is een heus wellness dorp aangelegd met interessante aankleding. Zo is er de Pakistaanse zoutmijnsauna met een heus mijnkarretje, de Veluwse sauna met verse berkentakken waar praten is toegestaan en de Wildobservatie kelo met uitzicht op het meer.

Bij fans van deze sauna in Emst is het zoutwaterbad favoriet. Bijzonder is ook de Kneipp kuurtuin met een wandelpad onder water. Eigenlijk waad je hier door een riviertje met laagstaand water terwijl je voeten met verschillende ondergronden in aanraking komen; verfrissend en goed voor de bloedsomloop. 

Als je liever binnen ontspant, kun je genieten van drie verdiepingen met wellness faciliteiten. Je vindt er een ruime keuze aan cabines (oa haardsauna's), voetenbaden, hamam, scrub mogelijkheden en een gletsjergrot. Daarnaast biedt het beautycentrum van de Veluwse Bron biedt een groot aantal behandelingen (tip: boek een arrangement!)

De Veluwse Bron heeft zoveel faciliteiten dat je eigenlijk meer dan 1 dag nodig hebt om alles uit te proberen. 

Sfeer bij Veluwse Bron

De capaciteit van de Veluwse Bron is (net als van een paar andere sauna's in Gelderland) groot, maar door de ruime opzet en grote hoeveelheid cabines zul je niet snel het gevoel hebben dat het hier te druk is. Door de grootte van dit complex is de Veluwse Bron perfect voor een dagje weg met een paar vriendinnen. 2 tot 4 keer in de maand is het badkledingdag voor als je liever in zwemkleding naar de sauna gaat.

In het restaurant ligt de nadruk op het lunch- en dinerbuffet, met veel verschillende producten. Wil je liever a la carte eten, dan is dat ook mogelijk. Het panoramaterras biedt mooi uitzicht over het meer. 

Met een aantal faciliteiten (zoals de Kneipp Kuurtuin en klankschaalsessies) wil de Veluwse Bron steeds meer de nadruk op beleving leggen, maar als dat niet je ding is, kun je je daar makkelijk aan onttrekken in het complex. Ook zijn er regelmatig events en themaweken waarbij het buffet en de opgietingen in het teken van een bepaald onderwerp staan.

 

Kaart

Reacties van bezoekers

afbeelding van fam. Rijnen
fam. Rijnen
Sinds de overname!!
Helaas na zoveel jaar toch heerlijk genoten en een oase van ontspanning, rust en genieten zijn wij nu echt klaar met de Veluwse bron! Veel te druk, personeel wat nogal luid roept wat de bestelling is, glas wat gevallen is bij de bar wat ze niet opruimen. Vies water o.a. in het kruidenbad en Turks stoombad. Ik wil ook niet weten wat er allemaal voorbij kwam drijven. Nee helaas voor ons absoluut geen Veluwse bron meer!
afbeelding van jams
jams
Wij komen er al vanaf de
Wij komen er al vanaf de opening, t is mooi, ruim, veel keuze en schoon. Echter hebben wij de laatste vier keer niet zo genoten als eerder. Het personeel Lijkt niet zo gastvrij, tafeltjes staan bijna altijd vol met vaat wat na wat observatie Zeker 30/45 min na vertrek van de gast, pas wordt opgeruimd. Wij zeiden er iets van en Dat werd niet gewaardeerd. De bubbelbaden waren koud, het zembad niet eens lauw En ons viel op dat in de stilte ruimtes enorm gekakel te horen was. Al met al zijn wij tot de conclusie gekomen dat kwaliteit niet bovenaan staat. Klant geen konjng meer ... grote omzetten halen lijkt eerder het doel. Treurig, Vooral omdat er met klachten NIETS wordt gedaan. Wij gaan niet meer, helaad
afbeelding van Marcell
Marcell
leuke dag gehad alleen
leuke dag gehad alleen personeel heeft de klant echt niet hoog - opgietingen: kan maar in een sauna vol=vol, heel irritant - eten: kregen koud eten, tafel naast ons ook: bij hun werd het van de rekening gehaald, bij ons niet! Dit gemeld, werden uitgemaakt voor leugenaars - Koffie: opmerking over kwaliteit: we kregen slappe koffie ipv espresso: niets mee gedaan, moesten extra koffie bijbetalen! - Slechte klantenafhandeling: gemeld bij uitchecken, heel onvriendelijk mens, hierna nog geprobeerd via mail: als stront behandelt
Op maandag 15 juli 2013 zijn
Op maandag 15 juli 2013 zijn we ruim negen uur (13.15-22.30 uur) in de Veluwse Bron geweest, mede dankzij het zomerse weer. Het was er niet overdreven druk. Later werd het snel rustiger, waardoor we het rijk alleen hadden in sauna's en baden. Ik ga niet, zoals sommige anderen, uitwijden over wat beter kan in de horeca, want daar kom je toch niet voor? Ik vind de Veluwse Bron geweldig, omdat het enorm groot is (vooral buiten), prachtig gelegen aan een meer (waarin je ook kunt zwemmen), de sfeer ongedwongen en fijn is en er een enorme variatie is aan sauna's. Het enige zwembad buiten mag wel wat groter. We gingen buiten en binnen de diverse sauna's en baden in. Zeer opvallend binnen is de gletsjergrot met een temperatuur van -8 graden. Ook het stoombad met waterval is apart. De namen van de diverse buitensauna's zijn zonder meer origineel, net als het decor, zoals de Pakistaanse zoutsteenmijn, Veluwse sauna (waar onder berkentakken alleen in Veluws dialect gesproken mag worden), wildobservatiesauna, luisterboeksauna en een heus stukje tropisch strand. Er zijn voldoende whirlpools en dompelbaden. Er is ook een zout waterbad. Alles (ook de tuinen, het gras en de paden) ziet er keurig en goed onderhouden uit. We hadden hier geen last van gluurders (hooguit van een konijn of watervogel), want het was geen badkledingdag. De kleedruimtes zijn eigenlijk perfect door de indeling en ruime opzet en er zijn ook kleedhokjes. Hier komen we terug. Bij het afrekenen kregen we een gratis uitrijdmunt, een rolletje snoep voor onderweg en bonnen voor gratis entree voor Thermen Tilburg, waarmee samengewerkt wordt.
afbeelding van Henk
Henk
Geen
Geen :-)
afbeelding van Kiki
Kiki
Groot, luxe maar nog wat punten voor verbetering....
Erg grote en luxe sauna! Ookal is het druk dan is dit niet storend.. Jammer is dat je soms erg lang moet wachten in het restaurant, ik heb zelfs al een aantal keren gehad dat ik naar de bar moest lopen om te vragen of ze onze bestelling willen komen afnemen.. Het eten van de kaart is goed na prijs kwaliteit maar het lunch en diner buffet is erg duur voor wat je krijgt, bij het dinerbuffet zit geen dessert, die moet je van de dessertkaart bestellen en weer apart betalen.. Militairen krijgen korting bij de veluwse bron, er hangt bij ons op de kazerne een poster van de veluwse bron dat militairen 10% korting krijgen op de dag of avond entree. Iedere keer bij het betalen weten ze hier niks van.. Gaan ze het opzoeken en de korting is nog geen 1keer het zelfde geweest.. De ene keer heb ik geen korting gekregen wisten ze er niks van, ook een keer een smooty gekregen en de andere keer wel 10%. Kortingen zouden bekend moeten zijn bij het personeel achter de balie! Vooralsnog nog vind ik het een heerlijke plek en kom ik er altijd ontspannen van terug! Heerlijk zo'n Welnes in je woonplaats:))
afbeelding van Jessica van maasdijk
Jessica van maasdijk
Geweldige fijne dag gehad
Veel keuze in de sauna,was druk maar genoeg ruimte en de hamam was ook geweldig,kortom een hele fijne dag gehad en kom zeker vaker terug
afbeelding van Rien de Groot
Rien de Groot
De beste sauna in heel Nederland
Maar deze mooie sauna waar je echt tot rust komt, Ik heb verder heel weinig over deze sauna te melden dan dat die voor mij perfect is! Maar ik ben wel bang dat ze net zo gaan worden als in Hardewijk en als dat zo is!Dan is het hier ook gauw afgelopen! Je kan veel mensen binnen krijgen in je sauna!Als je maar genoeg vrij kaartjes weg geeft! en dat is in Harderwijk er is geen rust meer! Emst ga dat niet doen we betalen liever wat meer en dat we een fijne ontspannen dag hebben,hou het zo zo als het er nu is! Geloof me dat hebben mensen veel liever er wordt veel over Harderwijk gesproken maar niet tergoede! Emst blijf normaal doen daar verdien je op den duur veel meer mee!!! Groetjes, Rien.
afbeelding van Frank
Frank
Heerlijke ontspannen dag
Samen met mijn vriendin heerlijk ontspannen dag gehad in de Veluwse bron. We hadden niet door dat het geen badkledingdag was, dus even later toch maar naakt gegaan. Dit was in het begin even wennen, maar later erg bevrijdend. Verder erg goede faciliteiten en aardig personeel.
afbeelding van TL
TL
O ja, reserveer per telefoon en niet per mail, ze reageren slech
O ja, dat was ik nog vergeten. Ik heb ze 3 keer een mail gestuurd om een behandeling / massage te reserveren. Geen reactie. Toen gebeld en de dame vertelde me een bevestiging per mail te sturen. Hiervoor heb ik nog 2 keer moeten bellen en toen heb ik hem eindelijk ontvangen. Ik reserveerde ruim van te voren voor 2 personen om tegelijk ene massage te krijgen.... 3 Keer raden.... Uieraard niet gelukt! Zo jammer, het complex heeft alles in huis om je een heerlijke dag te bezorgen.
afbeelding van TL
TL
Vreselijk, veel te druk, de Efteling onder de sauna's!!!
Ik ben laatst op een vrijdag naar deze sauna geweest en het was ronduit niet goed. Veel te druk. Je kon je badjas bij de sauna's niet kwijt, om maar niet over de ruimte in de sauna's te spreken. Even liggen was er niet bij. Dicht op de buren zitten. Niet ontspannen. De klassieke ontspanningsmassage was niks bijzonders. Het personeel loopt erg populair op blote voeten terwijl wij op slippers geacht worden te lopen. De mannelijke masseur had nogal harige onderarmen en een haaltje aan een nagel. Geen prettig gevoel. Daarnaast had hij zeer onverzorgde voeten, wat ik niet vind kunnen als je daar zo rond wandelt. Even een slaapje daarna was niet mogelijk. Geen beschikbaar bedje te vinden. In het restaurant waren veel gerechten niet meer beschikbaar en was het wederom druk. Het personeel hier had het te druk. Het is een prachtig complex met dito faciliteiten maar menselijke aandacht ontbreekt. Ze hebben ontzettend veel en ruime kleedkamers, toch wordt je met z'n allen tegelijk dezelfde kleedkamers ingestuurd en moet je ruimte voor elkaar maken. Niet zo moeilijk om dit om en om te doen. In de sauna's staan net niet de mooie muziekjes op etc. etc..... Hoe dan ook word het lastig om het leuk te laten zijn, als je te veel mensen binnen laat. We hebben het onderling erg gezellig gehad, we werden melig van deze mislukte dag en de flaters die op deze dag geslagen werden. Je betaald aan het eind van de dag toch dik 200 euro en dat geeft niks als het goed is. Dat was het echter niet, je zou bijna geld toe moeten krijgen om hier op een dergelijke dag rond te lopen. Deze sauna is voor mensen die rust en kwaliteit zoeken niet geschikt!!!
afbeelding van bruggy
bruggy
geweldige en ontspannen dag gehad beter kan gewoon niet
Ik ben hier samen met mijn zussie heen geweest op 23 december 2012 het was een super dag kwamen heerlijk ontspannen terug thuis, ze waren erg vriendelijker wezen de weg als we het even niet konden vinden, we hebben 3 behandelingen gehad en ze waren alle 3 erg lekker o.a een massage, rasul en gezichtsbehandeling . Het restaurant ziet er keurig uit en het eten was fantastisch, werden al vrij snel geholpen door een medewerker. De sauna zijn perfect en de zwembaden keurig, hebben helaas alleen niet alle sauna's kunnen zien dus we gaan binnenkort weer namelijk 12 januari 2013 . Veluwse bron bedankt voor deze top dag
afbeelding van Chris
Chris
"Mooie sauna's"
Ontzettend groot wellnessresort, maar absoluut niet massaal opgezet. Ze hebben goed nagedacht over de indeling, waardoor het toch knus is. Door het grote aanbod en de diversiteit is er altijd wel een plekje te vinden in een sauna. Verder is het personeel heel vriendelijk, het eten is lekker en de massages zijn geweldig
afbeelding van Tiswat
Tiswat
Goed en minder goed
Sauna's: prima Zwembaden: prima Behandelingen: zoals bij alle wellnesscentra complete flauwekul- paar keer massage door constant kwekkend meisje dat maar wat aaide; klank-en-geur een lachertje. Zweverig gedoe is aan ons niet besteed. Ligweide: nergens zo mooi- in de zomer helemaal bruinen, al moet je wel je ligbed in de gaten houden anders flikkeren ze doodleuk je spullen op de grond: naar het heet omdat anderen dan geen plek krijgen, in werkelijkheid natuurlijk om je naar de horeca te krijgen... Opgietingen: Even goed als in Bussloo, dus: prima. Rust en ruimte: Tja, kakelende vrouwengroepjes (sorry dames) in het kruidenbad is zoals overal een probleem (en sluit de luidpratende zakenlieden ook niet uit). Er hangen overal STILTE bordjes, maar het personeel zegt nergens wat van. Ssst zeggen helpt wel maar de medebaders kijken je wel vuil aan- alsof ze iets wordt ontnomen. Horeca: steeds minder goed- in het begin (we kwamen er al direkt na de opening) was er een uitgebreid en goed dinerbuffet, nu is dat (tegen hogere prijs) sterk ingekrompen qua aanbod én kwaliteit: warm spul dat zelden wordt ververst en dus kompleet kapot is gegaard, een soort afhaalchineestroep met pindasaus-uit-blik en biefstukreepjes waar je niet mocht zeggen hoe je 't wilde "Daar kunnen we niet aan beginnen". Gadver- ongezond en niet lekker. En de broodjes gezond mogen ook wel minder kledderig. En in het algemeen zijn de prijzen veel en veel te hoog voor het gebodene. Advies aan de prijsbewuste saunabezoeker: --- Geen behandelingen. Als je wat mankeert moet je naar de dokter en "om het lekker" hoef je bij een wellnesscentrum niet te komen. --- Eet lekker van tevoren thuis of bij een restaurantje onderweg of in de buurt (De Vossenberg in Vierhouten is onze favoriet). Beperk je bij de V.B. tot een koppie thee of zo en neem je eigen water mee (schreeuwend duur ter plekke). --- Geniet van de vele zeer goede sauna's en baden en de chique ambiance. --- Probeer een kortingsbon op het te vinden; VB heeft ze alleen i.c.m. een behandeling helaas. --- Ga eens op een mooie zomerdag zonnen en geniet van het grote meer en de watervogels. Ondanks de negatieve punten toch een fijn geheel, zelden te druk en met veel faciliteiten. "Innerlijke verzorging" matig, maar dat geldt voor alle wellnessen.
afbeelding van Nannette
Nannette
Heerlijk
Een heerlijke dag gehad samen met mijn dochter. Heerlijk gegeten en aardig personeel. Groot complex met teveel sauna's om binnen een dag te doen. Tijdens mijn verblijf daarom maar gelijk bedacht wanneer ik weer zou gaan. Eten en vooral het drinken is inderdaad wel wat aan de dure kant. Maar goed je bent een dagje uit en wij hadden een aanbieding waarbij het buffet inclusief was, dat was dan wel weer heel goedkoop. Kortom we hebben genoten.
afbeelding van k.l.riter
k.l.riter
in een woord geweldig
een van de mooiste die ik ooit heb gezien
afbeelding van Mike
Mike
de dag was weer te kort
Voor de 5e keer een bezoek gebracht aan de VB. We waren er al om 10 voor 10 en reden om 23.00 weer van de parkeerplaats af, maar het was weer te kort. Echt weer een superdag gehad. Toch zijn er wel wat puntjes van aandacht. Er waren diverse baden waarvan het water duidelijk niet schoon was. Zand en ander vuil dat duidelijk zichtbaar op de bodem lag, al vroeg op de dag. Watertemperatuur in het grote bad en de bubbelbaden mag van mij een graadje warmer. Douches bij het zoutbad en de scrubruimte hadden regelmatig erg weinig druk en lauw water. Verder heerlijk gegeten, wel wat lang wachten op het hoofdgerecht. Maar het was druk en de bediening werkte hard, dus daar kan ik wel begrip voor opbrengen. Bediening erg netjes en vriendelijk, top! Hopelijk hebben we in september weer een gaatje in de agenda, dan gaan we zeker weer terug. Eigenlijk zouden we wel eens een nachtje door willen halen. Dus verruim die openingstijden en bouw er een hotelletje naast!
afbeelding van monique.jsih81
monique.jsih81
heerlijk waneer gaan we weer ???
ben afgelopen dinsdag met mijn man geweest heerlijk was t we hadden alleen een probleem onze bankpas was weg toen we wat uit de kluis hebben gehaald.en helaas nu nog steeds ik had nog wat papier geld gelukkig en vouchers gekregen dus er bleef nog een klein bedrag over hier deden ze niet moeilijk kopie id en bankgevens en word t overige via bank geincasseerd blij dat t zo netjes ging ook t eten dinerbufet was heerlijk en appelgebak is ook om aan te raden we hebben t heerlijk gehad ook erg vriendelijk personeel ik miste alleen de normale boter maar toen ik t vroeg haalden ze t direkt voor ons op ook t bij vullen gaat zeer goed daar als t nog niet helemaal op is word er al weer bijgevuld t loopt daar allemaal lekker door zeer zekers voor herhaling mis alleen wel wat meer aanbiedingen die wat ze nu hebben is alleen geldig op naakt dagen en ek dagen. verder is t daar zo heerlijk groot dat je overal rustig in kunt al is t wel overal zo dat t jonge volk wat er komt niet zo houd van stilte ruimtes hier zal alle sauna s wat meer moeten op letten of evt belletje naast de sauna dat je personeel erbij kan halen.
afbeelding van lard
lard
super
hallo op de eerste pinksterdag lekker naar de sauna veluwse bron geweest ik was heel vroeg al en was al lekker druk, het was wel super warm al buiten . loop van de dag was het heel druk ,jammer dat de gasten de badlakens over de stoelen leggen en dan bezet houden jammer jammer . het personeel was super cool ze hadden alles onder controle,als ik een waarderings punt mag geven dan is het zeker ruim een 8 . en alles was schoon en het het eten was ook oké . ik kan iedereen aan bevelen de veluwse bron gr lard
afbeelding van joke hogenbirk
joke hogenbirk
Slechte bediening grote restaurant
Gister weer een heerlijke avond doorgebracht in de Veluwe Bron. Één punt van kritiek: de bediening in het grote restaurant. Bezoekers worden totaal genegeerd. Je moet na lang wachten zelf naar de bar lopen om je bestelling te doen. Dit maak ik elke keer mee als ik hier kom. Voelt heel ongastvrij! Lijkt mij een kleine moeite om hier verandering in te brengen.
afbeelding van Sonja
Sonja
Bont en blauw na massage; slechte klachtafhandling.
Al tijdens de (sport-)massage heb ik meerdere keren aangegeven dat de behandeling te pijnlijk was, het ging er echt grof aan toe. De dag na de massage bleek mijn hele rug blauw en gekneusd te zijn. Veluwse Bron over gemaild en pas zes dagen later, nadat ik nogmaals gemaild had, kwam er een zeer onprofessioneel en klantonvriendelijk antwoord. Echt een schoolvoorbeeld hoe je NIET met een ontevreden klant om met gaan. Jammer, want het is een prachtig complex en ik ben er jaren tevreden klant geweest. Maar geen haar op mijn hoofd die er aan denkt om er ooit nog een voet over de drempel te zetten.
heerlijke dag
gisteren weer eens een hele dag in de veluwse bron geweest. het was er wat drukker dan ik gewend ben maar in zo'n groot complex is er altijd wel een rustig plekje te vinden. het personeel was vriendelijk en attent, wachttijden in het restaurant waren wat aan de lange kant, maar nog niet overdreven. er was een hoop geklets en rumoer in het bad bij het turks stoombad, tot iemand van het personeel de dames er op wees dat dat een stilteruimte was. dat mag van mij veel vaker gebeuren, de veluwse bron heeft twee sauna's en een hoop andere ruimtes waar je mag praten, dan mag je ook verwachten dat het in stilteruimtes ook daadwerkelijk stil is. maar verder echt een heerlijke dag gehad!
afbeelding van Philip
Philip
Topsauna van de BENELUX
Hallo ben diverse keren in complex Veluwse bron geweest. Maar ik ben ook bij bijna alle sauna`s in Nederland en een aantal in belgië geweest. allereerstde ontvangst met koffie( en ook nog gebak!) s'ochtends, goed doordacht want dat verlicht de wachttijd in de rij en de verwerking vann de grote hoeveelheid gasten bij opening. Bij het omkleden ook een goede doorstroming van de gasten.(heb dit wel es anders gezien met rijen mensen voor de openingsautomaat en ooh wee als je kastje per ongeluk weer in zijn slot viel!). Ja en goed leuk personeel. toch echt niet onvriendelijk. en dan het terrein zo groot. Ben een aantal keer geweest en een keer zat er 1 jaar tussen en de sauna`s wareen verbouwd en vernieuwd. Alles wederom schittterend en VOORAL: JE VOELDE JE WEER VANDAT JE EEN RUIMTE BETREEDT EN JE WEET NIET WAT JE ZAL GAAN ZIEN. en dat is juist wat veel saunagasten willen. Iets nieuws zien en beleven! En de heerlijke goed begeleidde opgietingen. Opgieting is uniek en telkens weer anders veel afwisseling. De "DUO-opgieting", waarbij op gegeven moment 2 jonge heren een turbo aanzette ( zijzelf) en dan tegelijk wapperen>> echt formidabel en het ultieme saunagevoel gevend! Nee, je hebt echt een topdag als je naar deze sauna gaat Mijn conclusie is dat deze sauna absoluut de beste op alle fronten is van de hele Benelux.Onbegrijpelijk vindt ik daarom het gebeurde van Lusanne. Die ervaring heb ik geenszins. Wel vindt ik de prijsvoering qua entree( maar jah dan kom je me daar in een GROOT complex) en horeca wat aan de hoge kant vergeleken met andere sauna`s.Dat is dan ook het enige minpunt: De Prijzen in de horeca en de wat matige kaart ( niet zoveel uitzoek). Neen , dit is nogmaals een "TOPSAUNA" EN ZE ZULLEN ME ONDANKS DAT IK 3,5 uur reizen er vandaan woon me er nog veel zien als het aan mij ligt!
afbeelding van Irene
Irene
hygiëne
Wat is er mis met de reactie van De Veluwse Bron, alleen omdat je geen geld terug krijgt? Het is alleen wel jammer dat de Supervisor Reserveringen/Receptie hygiëne verkeerd schrijft, ik hoop wel dat hij of zij weet wat het is. Wij hebben hier overigens een super ervaring gehad, heerlijk eten en een heerlijke hammam behandeling.
afbeelding van hr. en mevr. verhoeven
hr. en mevr. ve...
FANTASTISCH en wat een servies
Op nieuwjaarsdag jullie sauna bezocht, door een fout waren wij veeel te vroeg bij jullie. Bij aankomst werd er direct voor koffie gezorgd, hierna kregen wij van de bedrijfmangerer een bon aangeboden voor een vrij intree. met de verontschuldeging. Hierna hebben we heerlijk genoten van de nieuwjaarsdijk, met de heerlijke erwtensoep en gluwijn. Wij komen terug, mooie sauna en vriendelijk personeel.
afbeelding van JaapJan
JaapJan
Reactie op het bericht van Lusanne de Beere
De hele dag in de sauna in een badpak. Dat is pas vies. Geen wonder dat je jeuk krijgt. Dat heeft niets te maken met de hygiene van de veluwse bron, maar alles met je eigen hygiene. Met vriendelijke groet, Zeer tevreden gast van de Veluwse Bron
afbeelding van M.Sportel
M.Sportel
Helemaal het einde!!! voor herhaling vatbaar!!!
Ik ben afgelopen zondag geweest het was heel erg leuk,mooie sauna erg netjes we hebben echt genoten kortom een superzondag Zal hier zeker nog een keer komen!!!!!!!
afbeelding van lusanne de beere
lusanne de beere
ZEER slechte ervaring
hieronder een mail waarin ik alles uitleg wat voor slechte ervaring ik heb gehad met de veluwse bron en wat ik voor reactie terug krijg.... ronduit belachelijk... ik raad mensen aan om naar thermen bussloo te gaan! veel betere service, netter, schoner en vriendelijker personeel! Onderwerp: Opmerking voor de klantenservice Voornaam: lusanne Achternaam: de beere Geslacht: f Postcode: 7381AT Huisnummer: 7 Adres: Veldweg Plaats: Klarenbeek Telefoonnummer: 0557078046 Emailadres: lusanne_van_bruchem@hotmail.com Hoe Kunnen Wij U Helpen: Ik heb een klacht Opmerking: ik ben 31 jan. jl. bij jullie in de veluwse bron geweest en ben zeer ontevreden. ik had dit mijn beste vriendin kado gedaan voor haar verjaardag maar nooit weer! er lag poep in het zwembad... er liep niemand rond om dit aan te melden. het eten was bar slecht.. we kregen oud brood terwijl we toch 8,50 kwijt waren voor een broodje zalm... we kregen het drinken pas veel later als het eten. daarnaast waren uit ieder bad of wat dan ook wel tegeltjes, waardoor ik mijn badpak open heb gehaald. en tot slot van het liedje kreeg ik ontzettende jeuk toen ik om moest gaan kleden.. wat gewoon duid op een onhygienische omgeving. vervolgens heb ik dit bij de balie gemeld en we kregen ter goed makertje een pot scrubzout. allemaal leuk en aardig maar daar heb ik niets aan, ik wilde geen scene gaan staan maken waar iedereen bij was want het was best wel druk binnen, dus vandaar dat ik het via deze weg doe. ik wil graag een tegemoetkoming in de kosten of iets dergelijks want ik was 60 euro kwijt voor een rotdag!! als jullie de bon willen kan ik die alsnog wel mailen. maar ik hoor graag wat jullie hier aan willen doen. met vriendelijke groeten, mevrouw de beere hierna de reactie van de veluwse bron.... Geachte mevrouw De Beere, Allereerst willen wij u danken voor uw e-mail van 7 februari 2012. Hiermee stelt u ons in de gelegenheid de kwaliteit van onze dienstverlening persoonlijk van onze bezoekers te vernemen. Wij vinden het vervelend om te vernemen dat er ontlasting in het zwembad lag en dat u niemand kon vinden om dit aan te melden. Er lopen gedurende de dag medewerkers door het resort die onder andere bekijken of alle huisregels door onze gasten worden nageleefd en om te letten op onder andere de hychiëne. Helaas was een van onze medewerkers op het moment dat u iets wilde melden niet in de buurt. Ik begrijp dat u dit naderhand bij de receptie gemeld heeft, hartelijk dank hiervoor. Er is toen gelijk actie ondernomen. Wij begrijpen dat dit een vervelend voorval is geweest. Wat betreft het broodje wat u genuttigd heeft. Ons brood wordt dagelijks vers door onze bakker bezorgd. Het kan dus niet het geval zijn geweest dat u oud brood heeft gehad. Wij vinden het vervelend dat het brood niet naar wens is geweest. Ik begrijp dat u uw badpak opengehaald heeft, helaas kunnen er tegeltjes loszitten of verwijderd zijn, maar zoals in onze huisregels vermeld staat, “De Veluwse Bron aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van letsel aan personen en/of schade aan goederen”. De Veluwse Bron vindt hychiëne een zeer belangrijk punt. Wij zorgen dan ook altijd voor een goede hychiëne en u heeft zich zeker niet bevonden in een onhychiënische omgeving. Nogmaals, wij vinden het vervelend dat de dag niet geheel naar wens is geweest en willen u daarvoor onze oprechte excuses aanbieden. Wij willen u nogmaals hartelijk danken dat u de moeite heeft genomen om uw ervaringen met ons te delen. U kunt er van op aan dat dit serieus genomen wordt en dat wij er hard aan werken om de professionaliteit en kennis van onze medewerkers en de organisatie te vergroten en uiteraard zoveel mogelijk tegemoet te komen aan de wensen van onze gasten. Desondanks hopen wij u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen bij de Veluwse Bron. Met vriendelijke groet, Veluwse Bron ***geen namen van medewerkers*** Supervisor Reserveringen/Receptie
afbeelding van henkvK
henkvK
Veluwse bron
Twee keer geweest, beide keren goed bevallen. Groot complex, maar 27 voetbalvelden vind ik dan weer overdreven of horen de omliggende weilanden er ook bij? Mooie sauna's en de beide keren dat we er waren was het niet druk (overdag, doordeweeks). De toegangsweg er naartoe is niet eenvoudig. Personeel was middelmatig. Veel kleedruimte. Het eten is, zoals bij veel sauna's niet goedkoop, het aanbod redelijk. De hygiëne is goed. Helaas treffen we ook hier mensen aan die gewoon praten(galm, galm) terwijl er overduidelijk bordjes hangen. Ook al moeten we er even voor rijden, we komen graag want het is relatief de beste in de buurt.
afbeelding van chantal
chantal
badkledingdag op dinsdag
alle dagen zijn zonder badkleding behalve op dinsdag *zie site*

Pagina's

Laat een reactie achter