2e persoon gratis. Vraag om een aanbieding

Sauna Korting

De sauna kan een dure hobby zijn. Dan scheelt het natuurlijk als de 2e persoon gratis naar binnen mag. Er is een site die je hierbij kan helpen: gratisnaardesauna.nl

Hoe werkt het?

  1. Je gaat naar de homepage en vult daar de gewenste datum, hoeveelheid personen en je postcode in.
  2. Je krijgt een lijst met een selectie van de aanbiedingen van die dag.
  3. je klikt op "doe mij een aanbod". Dit is maar 1 keer gratis.
  4. Je beoordeelt de geselecteerde top aanbieding en drukt op "reserveer de aanbieding". Je dient een 0900 nummer te bellen voor 1,30 per gesprek om een code op te vragen.
  5. Vul de code in en je krijgt per email een bevestiging.
  6. Ga naar de sauna.

De lastigheid is natuurlijk wel dat je niet je eigen sauna kan kiezen. Wat nu als de geselecteerde topaanbieding niet naar je smaak is. Je hebt dan twee mogelijkheden:

  • Je belt het 0909 nummer nogmaals om een nieuw aanbod te krijgen. Vervolgens ga je weer verder met nummer 4 hierboven.
  • Je gaat proberen op een andere manier korting te regelen of je geeft het op.

Het concept is mooi bedacht en kan je flink wat geld schelen, vooral als je niet te kieskeurig bent op de sauna waar je heen wilt ben je in principe voor 1,30 klaar en mag de 2e persoon gratis mee. Probeer gratisnaardesauna.nl


Over Erik
afbeelding van Erik
Via Sauna Gespot kan Erik zijn sauna hobby combineren met zijn werk op het internet. Erik schrijft saunareviews, artikelen over sauna bezoek en over leuke arrangementen.

Reacties

Ik weet niet zeker of dit
Ik weet niet zeker of dit niet werkt voor Belgen. De postcode wordt volgen mij gebruikt om een sauna in de buurt te selecteren. Je zou het eens kunnen proberen met een postcode in de regio waar je naar de sauna wilt gaan. Je zou contact kunnen opnemen met de mensen achter gratisnaardesauna.nl om hier eens naar te informeren.
Jammer dat de belgen hier
Jammer dat de belgen hier geen gebruik van kunnen maken (postcode....)
afbeelding van Anneke
Anneke
Ik zou het ook eens heerljk
Ik zou het ook eens heerljk vinden oma alleen naar de sauna te gaan met korting natuurlijk het liefst naar de zwaluwhoeve wie weet iets voor mij
afbeelding van Sylvia
Sylvia
echt topsauna's doen niet aan
echt topsauna's doen niet aan 2=1 hebben ze niet nodig.
Idee: meelopen met de
Idee: meelopen met de Nijmeegse Vierdaagse! De Veluwse Bron heeft dit jaar alle deelnemers een gratis dagje wellness aangeboden. Ik weet niet of ze het in 2010 weer van plan zijn. (**link onbereikbaar**)
Volgens mij heeft de veluwse
Volgens mij heeft de veluwse bron niet zoveel van dit soort kortingen.
afbeelding van Wendy
Wendy
Hallo, ik wil zo graag
Hallo, ik wil zo graag goedkoop naar de veluwse bron. B.v. door 2e persoon gratis, wat zo vaak is bij de zwaluwhoeve maar niet bij de veluwse bron. Wie weet er een oplossing voor???

Reactie toevoegen