Adverteren

SaunaGespot.nl bevat een overzicht van sauna's in Nederland waarbij bezoekers reviews over deze sauna's achterlaten. Per sauna word een overzicht gegeven van kortingsacties, arrangementen, nieuwsberichten en/of evenementen. Via het weblog houden we de bezoekers op de hoogte van het laatste nieuws en roepen we op tot discussie over verschillende wellness onderwerpen.

Bezoekersaantallen

Nieuwsbrief: 4.128 leden

Twitter @saunaenthermen: 3.434 volgers
Twitter @saunagespot: In de opstartfase

Facebook SaunaenThermen: 1.620 fans
Facebook SaunaGespot: 1.875 fans

Verrijking Sauna Profiel

Het is mogelijk een gratis account te openen waarmee informatie op de sauna profiel pagina kan worden aangepast. Na aanmelding kunnen de openingstijden en informatie rondom gezinsvriendelijkheid, badkleding- en vrouwendag aangepast worden. Je kan een account aanvragen via https://www.saunagespot.nl/registratie-sauna.

Via een abonnement is het mogelijk het sauna profiel nog verder te verrijken. Via een basis abonnement kan extra informatie toegevoegd worden. Met de update verrijking worden tevens contactmogelijkheden naar de sauna en een prominentere plek op de website aangeboden.

Neem contact op met erik@saunagespot.nl of nathalie@saunagespot.nl voor meer informatie. 

Mogelijkheden tot adverteren

Het is mogelijk om branded content te publiceren via Saunagespot. Op verzoek schrijven wij een blogposts en verspreiden deze via onze website en social media accounts. Het gaat bijvoorbeeld om de volgende soort berichten:

  • Een evenement (voorbeeld)
  • een uitgebreide review van de sauna of een arrangement (voorbeeld)
  • Interview met eigenaar of bedrijfsleider (voorbeeld)

Neem contact op met erik@saunagespot.nl of nathalie@saunagespot.nl voor meer informatie. 

Wil je meer weten over de passie van Erik en Nathalie voor schrijven en internet?  Ga dan naar hun weblog Kispi.nl waar ze bloggen over content voor je weblog en social media. Het is via Kispi ook mogelijk om Nathalie en/of Erik in te huren voor webteksten, social media updates of om te klankborden over je eigen online content strategie.

Contact opnemen

Heeft u vragen of opmerkingen, neem dan contact op via  ons contactformulier.