Beauty Sauna Peize

Optimale ontspanning in een geweldig uitziende omgeving: dat is Sauna Peize. Met 8 saunacabines en een ruime tuin noemen wij Beauty Sauna Peize een groot complex. Opgietfans halen hun hart hier op. En als je een saunabezoek met iets bijzonders wil combineren: boek dan ook een Beauty Sauna Peize ballonvaart!

Faciliteiten bij Beauty Sauna Peize

Dit grote saunacomplex (8 saunacabines, een infrarood sauna en een Turks stoombad) kent een aantal aandachtstrekkers, zoals de houtgestookte sauna voor de echte saunaliefhebber en de panorama sauna met prachtig uitzicht op het buitengebied.

Uniek voor Nederland was ook de bamboesauna met originele kozijnen uit Indonesië, die op palen in de vijver van Sauna Peize stond. We gebruiken hier de verleden tijd, omdat de bamboe sauna in november 2012 helaas is afgebrand. In 2013 is hard gewerkt aan de werderopbouw en hopelijk kun je snel weer gebruik maken van deze bijzondere cabine. 

Opgietfans gaan naar Peize. Sowieso vindt hier 4 keer per dag in de kelosauna een löyly opgieting plaats. Daarbovenop kun je iedere 1e en 3e maandag van de maand deel uitmaken van het speciale 'Löyly Event' van Sauna Peize, waarbij je kunt genieten van 6 verschillende opgietingen.

Voor de rust gebruik je de rustruimten zoals de verwarmde strandruimte, de rustruimte met watermassagebedden of de rustruimte met openhaard en fauteuils. Ook de ruime zonneweide staat vol met ligbedjes. 

Bij Peize vind je ook verschillende baden, zoals een zoutwaterbad en een zwembad waar je zowel binnen als buiten kunt zwemmen. Goed voorzien zijn ook de afkoelmogelijkheden met stortemmers, hemeldouches, neveldouches, een dompelbad en een koud inloopbad.

'Beauty' staat niet voor niks vooraan in de naam van dit saunacomplex. Beauty Sauna Peize is een Babor Spa centrum en maakt gebruik van de nieuwste dermatologische kennis. 

Sfeer bij Beauty Sauna Peize

Sauna Peize is een gezellig complex met ruime keuze aan saunacabines. Gasten loven ook de opgietingen en klankschaalsessies.

De capaciteit is groot, maar soms kan het ook wel wat druk aanvoelen. Uit de prijzen van de arrangementen blijkt dat groepen ook terecht kunnen in Sauna Peize (en dan ook een korting krijgen). 

Wil je eens iets anders dan anders doen voor of na je saunabezoek? Via Beauty Sauna Peize kun je ook een unieke ervaring opdoen door een ballonvaart te boeken met de Beauty Sauna Peize hete luchtballon. Elke ballonvaarder krijgt een gratis entree voor de sauna.


 


 

Kaart

Reacties van bezoekers

afbeelding van Floris
Floris
200KM gereden, was't waard!
Ik rij graag een stukje met de auto. Probeer dus zo ongeveer jaarlijks een verre sauna. Peize vond ik schitterend. In mijn sauna carriëre van nu 24 jaar noem ik dit mijn beste sauna tot nu toe! Ga zo door, en mijn belofte nogmaals te komen hou ik!!!
afbeelding van Aris
Aris
Damesdag en dit is niet terug te vinden op de site.
Afgelopen dinsdag kwam ik in Peize voor een relaxdag met m,n vrouw.Moesten ze ons teleurstellen,want het was damesdag.Ik had toch goed gezien op de site dat ik nergens iets over dinsdag/damesdag had gelezen.Maar goed...we kwamen er sowieso niet in omdat er die dag alleen dames waren die zich schijnbaar schamen om gemengd te gaan. Maar goed we zijn toen naar sauna Tynaarlo geweest.Maar het lijkt me een goed idee om even op de site te zetten welke dag niet gemend is...want dat had me toch wat benzine gescheeld.
afbeelding van ria hans
ria hans
28 maart mooie en een
28 maart mooie en een gezeiligge sauna. opgietngen uit de kunst we hebben er al veel mee gemaakt maar daar kunnen ze er wat van.ga zo door. kom zeker nog een keer terug als ik in de buurt ben.
peize
ik kom er regelmatig en word altijd gastvrij ontvangen. er zijn heerlijke sauna,s en een groot zwembad . verder vind ik aan de bediending niks op aan te merken , al met al een goede sauna waar je lekker kan relexen
afbeelding van Rennie
Rennie
Heerlijke sauna, allen
Heerlijke sauna, allen slechte ontvangst en na lang wachten bij zowel ontvangst als afrekenen, nog even afgezet bij afrekening, wij waren slechts vier uur binnen geweest, maar werden voor hele dag afgerekend. Blijkbaar klok kassa erg in hun voordeel afgesteld, al ontkenden zij dit ten stelligste.
afbeelding van Samanta Oldenburger
Samanta Oldenburger
Voor mij hoeft het nooit weder anders
Weer bij deze sauna geweest. Heerlijk, na een tegenvalend bezoek aan de zwaluwehoeve weer even lekker naar een echte sauna zonder wachttijden voor een glas drinken, en een fantastische keuken. Bediening is hier zeer goed en altijd vriendelijk. Voor mij hoeft het nooit weder anders. KOM OOK EENS HEERLIJK GENIETEN EN ONTSPANNEN IN PEIZE
afbeelding van Ria
Ria
21 januari naar de sauna
21 januari naar de sauna geweest. Het was er de hele dag koud!! Zwemwater te koud, in relaxruimten te koud…….. Bij het afrekenen gevraagd wat er aan de hand geweest is. Antwoord: “problemen met het aggregaat” en dáár bleef het bij. Wát was het aardig geweest als de receptioniste gezegd had “wat vervelend voor U” dán hadden wij nog met een goed gevoel de sauna verlaten. Overigens het restaurant is goed, met een prima prijs/kwaliteit verhouding en aardige attente obers. Ria
afbeelding van Annet
Annet
Fijne sauna, meerdere malen
Fijne sauna, meerdere malen geweest, verschillende ervaringen. Als het erg druk is moet je er gewoon niet zijn, ronduit onprettig maar laatst op een rustige zaterdag was het weer heerlijk! Het restaurant vind ik prima, bediening goed maar is ook wel eens anders geweest en dan vooral bij grote drukte. Opgietingen ook heerlijk!
afbeelding van Mark Hofman
Mark Hofman
Toch maar weer eens
Toch maar weer eens geprobeerd hier iets te eten: fout natuurlijk! Smoothie besteld: kreeg een glas met gemalen bevroren water. Twee keer teruggestuurd: reactie bediening: sorry, beter kunnen ze hem in de keuken niet maken… Vervolgens bleven ze deze “smoothie” gewoon serveren aan anderen! Onvoorstelbaar dat hier niet eens de bezem door de keuken gaat.

Laat een reactie achter