Betuwsch Badhuys

Betuwsch Badhuys

Onder het motto "wellness in de weilanden' opent het fonkelnieuwe Betuwsch Badhuys haar deuren.  Ze bieden een onvergetelijke dag natuurlijk genieten met sauna, baden en massage. In de keuken werken ze met streekproducten, versgebakken molenkoek, een uitgebreide boerenlunch en nog veel meer lekkers. En als ik denk aan "hangmatten in de boomgaard" heb ik al zin om te gaan. 

Faciliteiten bij het Betuwsch Badhuys

Het Betuwsch Badhuys biedt een dagje totaal ontspannen. Dat begint met de faciliteiten die je verwacht bij elk saunacomplex: sauna, infrarood, stoombad, warme en koude douches en verschillende baden. En dan zijn daar de relaxzolder, de tuinmeubels van Italiaans pallethout en de hangmatten in de boomgaard. 

Op de website vind je geen losse entreeprijzen. Als je komt ontspannen, dan helemaal. Je boekt arrangementen met koffie en een huisgemaakte lekkernij, met lunch, smoothiebar en misschien zelfs een massage of beauty behandeling. Ze werken met streekproducten, versgebakken molenkoek, biologische sapjes, zelfgemaakte smoothies of een uitgebreide boerenlunch. 

Waar ik meteen enthousiast van werd toen ik het las is het arrangement "Een nachtje in de Betuwe". Dat begint met een dagarrangement bij het Betuws Badhuys. Vervolgens krijg je in de middag een borrelmand die je meeneemt terwijl je zoekt naar een lekker plekje langs de waterkant. Je kan ook met het pontje oversteken naar natuurgebied De Blauwe Kamer. 's Avonds ga je naar B&B in 't Veerhuis voor een drie gangen diner, overnachting en een heerlijk ontbijt in het ochtendzonnetje.


 


 

Kaart

Reacties


Schrijf een reactie

 

Reacties van bezoekers

afbeelding van Joke de Wilde
Joke de Wilde
heerlijk ontspannen, biologisch en sfeervol
We gingen met ons tweetjes een avondje sauna in de buurt doen. In eerste instantie moesten we een beetje lachen, omdat we dachten dat er veel te weinig was om een avond te vullen. Al gauw bleek dat dit eigenlijk ideaal was: bij binnenkomst een lekker kopje koffie, en je kan de tijd nemen voor alle stappen die je zou moeten nemen voor het beste sauna resultaat (ipv ren je rot door alle geuren of kleuren sauna's te veel om op te noemen bij zoiets als de zwaluwhoeve). Halverwege de avond kregen we nog een tafel vol met allemaal hartige en zoete hapjes, die lekker gezond/ zelf gemaakt / of biologisch waren. En bij vertrek werden we nog verrast met een heerlijke verse smoothie. Zeker een aanrader, ook voor een romantisch avondje uit, maar dat moet je wel even melden voor een extra gezellig tintje. De gastvrouw legt je helemaal in de watten. Bedankt!
afbeelding van Karlijn Graafland
Karlijn Graafland
Geweldig mooi kleinschalig luxe
Super dag gehad met een Shia Silkbehandeling. Heerlijk ontspannen met een voetmassage erbij. De lunch was heerlijk (biologisch) en gezond. Soep uit eigen keuken, salade, zelf gebakken brood en lekkere sapjes. Daarna in de jacuzzi, de sauna en het turkse stoombad. Daarnaast is de eigenaresse heel vriendelijk en behulpzaam. Aan het einde van de dag nog een heerlijke smoothie. Fijn dat het kleinschalig en persoonlijk is.
afbeelding van Gerda
Gerda
rust, aandacht, landelijk, kleinschalig.
Vandaag had ik het voorrecht om in d fonkelnieuwe sauna het Betuwsch badhuys te vertoeven. Ik was tot nu toe alleen nog maar bij sanadome , de zwaluwehoeve en thermea 2000 geweest. Maar dat is niet te vergelijken met het Betuwsch badhuys. Wat geweldig die kleinschaligheid. Zo heerlijk relaxed en toch super gezellig. De lunch was heerlijk, en de smoothie was een verrukkelijke verassing. De gastvrijheid en persoonlijke aandacht was helemaal super! En dan zo lekker dichtbij. Een enorme aanrader voor iedereen!

Laat een reactie achter