Vind een Sauna deal

 

11,95
thermen holiday aquarium sauna

-- 63 %

Een geweldige herfstdeal bij Thermen Holiday. Heerlijk om vanuit een herfstige dag een sauna binnen te gaan. Voor 11,95 kun je nu al de hele dag ontspannen bij Thermen Holiday.
49,95
Thermen Bussloo hangmat

-- 58 %

Een hele dag genieten van de faciliteiten van Thermen Bussloo, een heerlijke lunch en tussendoor een heerlijke massage. Deze deal kun je nu boeken met 58% korting. Perfect voor een verwendagje met vriendinnen.
21,00
korting Spa Zuiver

-- 30 %

Tijdelijk voor 21 euro naar Spa Zuiver. Deze sauna ligt in het Amsterdam Bos. Waar ik aan denk, een mooie ochtendwandeling in het bos en dan heerlijk ontspannen in de sauna.
42,50
vriendinnen naar sauna zwaluwhoeve
Boek een dagje Zwaluwhoeve met overnachting. Er zijn meerdere arrangementen en hotels om uit te kiezen, afhankelijk van het jaargetijde.
25,00
Zwaluwhoeve korting

-- 75 %

Een hele voordelige deal waarbij je twee dagen geniet van de sauna, inclusief overnachting al vanaf 25 euro. De laagste prijs krijg je door de week terwijl er bijvoorbeeld rondom en in het weekeinde een toeslag is.
59,00

-- 58 %

De herst is een geweldige periode om te wandelen in de bossen van de Veluwe, als het droog is natuurlijk. Want als het regent ga je lekker ontspannen bij wellness centrum Thermen Bussloo. Deze aanbieding is inclusief 2 overnachtingen met ontbijt bij Hotel Veldenbos en 1 dag in Thermen Bussloo.
44,50

-- 50 %

Wat is er lekkerder dan een dagje sauna met daarbij een overnachting in een Deluxe kamer en dan weer een dagje vrij nemen. Lekker twee daagjes eruit met lekker eten, een heerlijk bed en een dagje sauna.
49,50
Zwembad op het dak van wellness Helmond.

-- 50 %

Wist jij dat Wellness Helmond een eigen hotel heeft? Je boekt er nu twee daagjes sauna met overnachting voor 49,50 euro. Stel je voor: lekker shoppen in Eindhoven, wandelen in de Peel of de bekende route "Rondje Helmond" fietsen en dan bijkomen in de sauna.
39,50
Hotel Malle Jan

-- 43 %

Ga slapen in een sprookjesachtig 19-eeuws landhuis midden op de Veluwe en geniet tussendoor van een dagje in De Veluwse Bron.
21,95
Korting wellnessboot

-- 30 %

Voordelig een dagje ontspannen. Juist met dit herfstige weer is een warme sauna de manier om je lichaam even te verlossen van de wind en regen.

Pagina's