Vind een Sauna deal

 

11,95
Lekker in de hangmat bij Thermen Holiday

-- 61 %

Tijdelijk: heel voordelig naar Thermen Holiday in Rotterdam. Je kan nu voor 11,95 een waardebon kopen voor een dagje sauna. Gedurende de zomer wordt deze sauna omgetoverd tot een waar vakantieparadijs waarbij je verkoelende cocktails kan bestellen van af je ligbed.
17,50
Afkoelen bij Thermen Bussloo

-- 46 %

Tijdelijke aanbieding - Ga deze zomer extra voordelig naar Thermen Bussloo. Je koopt een waardebon voor een dagje sauna voor 14,95 euro.
24,99
tuin van Hezemeer

-- 44 %

In België kun je een aantal heerlijke Belgische sauna's bezoeken. Ze blinken uit in bourgondisch eten en drinken en een tripje buitenland voelt echt als een mini vakantie, zelfs al kun je gewoon in het Nederlands communiceren Bij sauna Hezemeer hebben ze nu een hele mooie deal, inclusief massage voor 24,99 euro pp.
17,95
zwembad bij Spa Zuiver

-- 43 %

De mooiste sauna in Amsterdam heeft een geweldige zomerdeal. Voor 17,95 koop je een toegangskaartje voor Spa Zuiver. De waardebon is geldig tot 30 september 2015 (wel even reserveren). Let op: je kan er maximaal 5 bestellen.
49,50
hamam bij Elysium

-- 29 %

Boek een mini vakantie en bezoek sauna Elysium, ga uitwaaien op het strand en lekker shoppen in Den Haag of Rotterdam.
44,50
twee daagjes sauna Amsterdam met overnachting

-- 59 %

Wist jij dat Spa Zuiver een eigen hotel heeft? Je boekt er nu twee daagjes sauna met overnachting voor 44,50 euro. Stel je voor, lekker shoppen in Amsterdam en dan bijkomen in de sauna. Vervolgens gaan stappen en de volgende ochtend ontbijt en bijkomen in het zwembad.
44,50

-- 50 %

Wat is er lekkerder dan een dagje sauna met daarbij een overnachting in een Deluxe kamer en dan weer een dagje vrij nemen. Lekker twee daagjes eruit met lekker eten, een heerlijk bed en een dagje sauna.
27,86
buitenbad bij Spa Zuiver

-- 11 %

10% korting op een hele dag entree. Na je bestelling ontvang je per email een voucher die je direct vanuit je email kan downloaden en printen.
34,60
Achterdek in het donker

-- 10 %

10% korting op een hele dag entree & lunch. Na je bestelling ontvang je per email een voucher die je direct vanuit je email kan downloaden en printen.
39,11
buitenbad bij Spa Zuiver

-- 10 %

10% korting op een hele dag entree & lunch. Na je bestelling ontvang je per email een voucher die je direct vanuit je email kan downloaden en printen.

Pagina's