Vind een Sauna deal

 

11,95
Korting Thermen Holiday

-- 63 %

Ontspannen bij Thermen Holiday voor maar 11,95. Voordeliger is haast niet mogelijk. En dit is ook nog eens een grote mooie sauna met fantastische tuin en leuke sauna faciliteiten.
17,95
super korting bij Spa Zuiver

-- 41 %

Een van mijn favorieten. Spa Zuiver ligt tegen het Amsterdamse Bos (bij de roeibaan) en combineert perfect met een dagje Amsterdam. Heerlijk ontspannen in een modern interieur met lekker eten en leuke faciliteiten. En nu je toch voordelig boekt... Je kan je korting gebruiken als eerste stap naar een fijne massage.
25,00
Zwaluwhoeve korting

-- 75 %

Een hele voordelige deal waarbij je twee dagen geniet van de sauna, inclusief overnachting al vanaf 25 euro. De laagste prijs krijg je door de week terwijl er bijvoorbeeld rondom en in het weekeinde een toeslag is.
14,95
korting en rasul bij oase

-- 74 %

Heerlijk genieten in deze sauna in het midden van Nederland. Probeer alle sauna's en geniet van het heerlijke eten. Het arrangement is inclusief een heerlijke Balinese rasulpakking.
52,50
Korting bij Thermen Bussloo

-- 56 %

Een dagje heerlijk ontspannen met massage en lunch. Thermen Bussloo is een van de mooiste sauna's met grote tuin, natuurwater en ook een ruim binnengedeelte. Wil je een dagje ontspannen in centraal Nederland, heerlijk wegdromen en je verdiende rust pakken (en heerlijk eten)? Reserveer nu een datum.
49,50

-- 45 %

Wat is er lekkerder dan een dagje sauna met daarbij een overnachting in een Deluxe kamer en dan weer een dagje vrij nemen. Lekker twee daagjes eruit met lekker eten, een heerlijk bed en een dagje sauna.
19,99

-- 38 %

Ontspannen in thermaal water, lekker kuren op de Cauberg en heerlijk ontspannen met uitzicht op de Limburgse heuvels. Binnen Thermae 2000 kun je heel veel kanten op. Combineert perfect met een ochtendje wandelen, fietsen of zelfs een paar uurtjes shoppen in Maastricht.
27,00
buitenbad bij Spa Zuiver

-- 11 %

10% korting op een hele dag entree. Na je bestelling ontvang je per email een voucher die je direct vanuit je email kan downloaden en printen.
28,35
Korting wellnessboot

-- 10 %

Voordelig een dagje ontspannen. Juist met dit herfstige weer is een warme sauna de manier om je lichaam even te verlossen van de wind en regen.
34,60
Achterdek in het donker

-- 10 %

10% korting op een hele dag entree & lunch. Na je bestelling ontvang je per email een voucher die je direct vanuit je email kan downloaden en printen.

Pagina's