Devarana Sauna Beauty Resort

Ruim en uitgebreid, sauna Devarana presenteert het beste van het beste op deze mooie locatie in Den Bosch. Wat opvalt is de luxe uitstraling en de grote hoeveelheid verschillende faciliteiten. Je vindt hier ongeveer 25 verschillende wellness ervaringen, naast bijzonderheden als vijvers met openhaarden en buiten verwarmde wandelpaden. Devarana Sauna Beauty Resort Den Bosch is een bezoek waard als je van stijlvol ontspannen houdt. 

Faciliteiten bij Devarana

Het geheel beslaat 5000 m2 en bevat ongeveer 25 sauna- en wellness-ervaringen. Het complex oogt zeer luxueus. Sauna Devarana herbergt veel soorten sauna’s zoals een film sauna, een zoutsteensauna van 60 graden en een panoramasauna vanaf waar je door een glazen wand naar de zwemmers kan kijken. Uiteraard heeft dit complex in Den Bosch een grote opgietcabine met regelmatig een löyly. Bijzonder is ook de MAA grotsauna, die half onder grond gebouwd is.   

Ook meerdere infrarood cabines, waaronder één in een ton, een stoombad, kruiden- en zoutbaden, whirlpools en twee zwembaden (binnen en buiten) ontbreken niet. In vrijwel elke hoek zit wel een douche en als je echt nat wilt worden neem je de moussondouche waarbij je vanaf 6 meter zo’n duizend liter water over je heen krijgt.

De rustruimten zijn ook bijzonder gestyled. Binnen in de hoek is er een smalle trap waarmee je naar boven kan. Daar zijn verschillende thema ruimtes, zoals een kamer in Oosterse sfeer op waterbedden en een Afrikaanse omgeving.

Ruime keuze heb je ook in het wellness centrum. Je boekt bij deze sauna in Brabant heerlijke massages zoals de Hot Stone, ontspanning, anti-stress en bindweefsel massage. Devarana biedt ook sessies met Garra Rufa vissen, naast hama en rasul aan. Je kan hier zelfs terecht voor een tattoo removal. Ook bijzonder: de Nuvola Dry Floating waarbij je met behulp van water in een gewichtsloze toestand komt.

Vijf verschillende restaurants zoals Jules restaurant en The Reef Lounge & Dine zijn tot je beschikking bij Devarana Den Bosch. Is het zonnig weer dan kun je ook buiten eten op het terras.

Sfeer bij Sauna Den Bosch

Sauna Devarana kent veel liefhebbers vanwege de mooi uitgevoerde en uitgebreide faciliteiten. Dit is een stijlvol complex waar je goed met z'n tweetjes een dag in luxe gaat ontspannen (groepen groter dan vier kunnen niet reserveren).  

Deze ruime sauna met grote capaciteit kan soms wat druk worden; dat merk je dan vooral in het restaurant. Het is in elk geval aan te raden om te reserveren als je een bezoek overweegt aan deze sauna in Den Bosch. Devarana heeft daar een online module voor op de website.


 


 

Kaart

Reacties van bezoekers

afbeelding van Patric
Patric
Hoezo goed
luxe? Uitzicht op lichtmasten van voetbalvelden en industrieterrein. Sauna is echt iets anders als een verwarming. Dus waar is de sauna!!!! Ik wil geen verwarming. Lounge is niet alleen kaarsrecht zitten, maar ook voldoende liggelegenheid ter beschikking hebben. En jus orange voor net geen 7 euro???? Te duur, te koud waar is de open haard!!!!
afbeelding van lpho
lpho
super sauna
Met vrienden of alleen, ik ervaar deze sauna als een cadeautje! Enorm veel faciliteiten, gratis water, paraplu's, rokers lounge overal is aan gedacht. De keuken is voor mij prima in orde hoor maar wij hebben hier alleen geluncht. Toch voel ik me hier als beginner heerlijk en zeker van harte welkom. Ik kom hier graag!
afbeelding van Thomas
Thomas
Vriendelijk en behulpzaam personeel, sfeervolle ambiance
Heerlijke avond gehad bij Devarana. Eten was prima, personeel was aardig en attent! Laat je niet leiden door slechte recensies, ga het zelf ervaren.. Wij gaan zeker nog een keer terug!
afbeelding van P
P
Jammer slechte review
Jammer dat mensen slecht hierover praten. Jammer dat zij nog steeds niks aan de dienstverlening doen. Ik word super chagrijnig als personeels je slecht behandelen en nog eens slecht eten geeft. Hoe mooi sauna t ook is, als plaatje niet klopt. Gaan we niet heen!
afbeelding van Sander
Sander
verlopen bon geweigerd
Vorige week met mijn vriendin naar deze sauna geweest want we hadden er goede verhalen over gehoord. De sauna zelf is schitterend maar het eten liet inderdaad te wensen over. Het personeel was druk maar niet onvriendelijk, daarover hebben we geen klachten. Wel wil ik deze mogelijkheid benutten om te klagen over het 'verlopen bonnen'-beleid. Wij hadden een tegoedbon van 75 euro gekregen en waren ons niet bewust van de einddatum. Bij het afrekenen bleek de bon twee maanden geleden te zijn 'verlopen'. De dame achter de kassa vroeg ons of we hadden gemaild of we de bon nog mochten gebruiken. Dat hadden we niet en dus zei ze dat ze niets meer voor ons kon doen. Dit was een enorme domper op de dag. Het voelt alsof we bestolen zijn. Zo'n datum is arbitrair en het geld is al betaald. Nu 'verdienen' ze dus 75 euro zonder er iets voor hoeven te doen. De weigerachtige houding, het gebrek aan bereidheid om op een klantvriendelijke manier mee te denken over een oplossing of überhaupt de ongeïnteresseerde houding ten aanzien van het verlopen van de bon stuitte ons tegen de borst. Dit is niet hoe je klanten aan je bindt. We hebben een mail gestuurd om te vragen of ze alsnog iets voor ons kunnen doen, maar deze is vooralsnog onbeantwoord gebleven. Een zeer slechte beurt van Devarana, hier komen wij dus nooit meer terug en we zullen iedereen afraden hier ooit een voet binnen te zetten. Jammer voor alle partijen, want het is wel een hele mooie sauna.
afbeelding van Ellie
Ellie
geweldig geweldig geweldig geweldig
We hebben een geweldige dag gehad, we hadden de reacties gelezen en die waren niet zo goed, maar we wilde het zelf ervaren. Nou die ervaring hadden wij dus echt niet, het was er heel mooi goed verzorgd en bovenal heel vriendelijk personeel, het was top.
afbeelding van Ellie
Ellie
geweldig geweldig geweldig geweldig
We hebben een geweldige dag gehad, we hadden de reacties gelezen en die waren niet zo goed, maar we wilde het zelf ervaren. Nou die ervaring hadden wij dus echt niet, het was er heel mooi goed verzorgd en bovenal heel vriendelijk personeel, het was top.
afbeelding van maria geurten
maria geurten
geweldig luxe
Super relaxed , MAAR de lunch was echt heel erg slecht.En dan vreselijk duur. Het Diner was zo zo.. Ik was met vriendin en de eindsom was 200 euro. De luxe van Davarana is heerlijk...En dan ook zeker de entree waard. Maar de horeca is echt een stuk minder.. We zouden graag nog eens van deze welnessoord willen genieten, maar het eten en de drank houdt toch wel tegen. Wij moeten ook nog voor een retour reis met trein 45 euro betalen , en dan wordt het wel heel kostbaar zo, n dag bij Davarana.
afbeelding van Greet Krijgsman
Greet Krijgsman
Ben je met een groep, vooral liegen
Ongelofelijk star, we hebben een maal voor drie ( drie zussen uit breda) een maal voor twee, (twee zussen uit geleen), geboekt. Bij aankomst werden we geweigerd. Want een zus had de boekingen gedaan. Dom dom dom. We kwamen voor een heerlijke dag met massages , lekkere lunchen.
afbeelding van Bruce
Bruce
Dank je
@erik, dank je. Heb verschillende posts gelezen over het eten wn maakte me daar ook wel zorgen over. Heel veel wisselende reacties. Maar over het algemeen veel goede over de faciliteiten. Ik ga er gewoon heen en ga ervan genieten.
@bruce,
@bruce, Hoe het hervullen van de waterflesjes gaat en welk merk dat is weet ik niet. Wel dat ik er laatst heerlijk heb gegeten. En dat ik het een hele mooie sauna vind.
afbeelding van Bruce
Bruce
Water gratis bijvullen?
Is het mogelijk om water gratis bij te vullen? Lijkt me wel.... Toch? Wat voor merk flesjes verkopen ze? En is het eten echt zo slecht?
Een van de mooiste sauna's
@susanne, De meningen zijn verdeeld. Ik kom ook mensen tegen die het eten en personeel geweldig vinden. Wat ik echt geweldig vind zijn de faciliteiten. Wat mij betreft is dit een van de mooiste sauna's om heen te gaan.
afbeelding van Susanne
Susanne
Negatief
Vandaag wilden we voor het eerst naar Deverana gaan maar door alle negatieve reacties over de horeca en onvriendelijk personeel hebben we besloten ergens anders ons geld te gaan besteden. Deverana heeft duidelijk een imago probleem!
afbeelding van Arie Schipper
Arie Schipper
Prachtige Sauna, keuken een dikke MIN
We hebben 30-01-2014 een heerlijke dag gehad in een super mooie sauna, alleen het eten was een dikke tegenvaller, duur en niet lekker. We bestelde vol verwachting een Angus (ham) burger, dit is nl super goed vlees nou dit werd een keiharde tegenvaller die een domper op de dag zette. Het was smaakloos droog en als een schoenzool, Jammerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr , zonde een gemiste kans om onze dag onvergetelijk te maken . . . .
afbeelding van v. Vliet, marian
v. Vliet, marian
horeca, prijs, kwaliteit, slecht
De sauna is zonder meer, mooi en groot. Gebruik restaurant, ga ik volgende x zo minimaal mogelijk gebruik van maken, te duur. (neem eigen boterhammetje mee) Gebruik ander eet/lunch gedeelte, onlogisch en te klein voor het grote publiek, doordat het restaurant apart zit, en het daar vrijwel leeg is,
afbeelding van Janet
Janet
Arrogant personeel in de Horeca,onvriendelijk!
Werd erg onvriendelijk ontvangen in de brasserie`! Voelde me er niet welkom, kom er nooit meer!
afbeelding van Esther
Esther
Een massage zuchtend geven??
Vorige week zijn mijn partner en ik weer naar deze zeer fijne sauna gegaan en hadden er een hotstone massage bij geboekt. Erg lekker zou je zeggen en, gezien zin hotstone niet goedkoop is, verwacht je minimaal iemand die je het gevoel geeft de massage met een zeker plezier te geven. De verbazing was dan ook groot toen het meisje hoorbaar stond te zuchten!??!!? Als je het nou niet naar je zin hebt of moe bent laat dit dan niet aan je klanten merken Ik voelde me gewoon ongewenst! Erg onprofessioneel.
afbeelding van Marion
Marion
Prachtige sauna, catering kan stukken beter.
Zaterdag 22 juni gezellige sauna dag gepland in den bosch bij aankomst even wachten en vol verwachting naar binnen eerste indruk mooi gebouw schoon en ziet er er prachtig uit. Eerst een rondje sauna gedaan en toen op naar een bakje koffie en een broodje mooie kaart en we kozen voor een appelgebakje en een wrap, helaas zat er halverwege de wrap een mooie lange zwarte haar in wat ik toch wat minder vond terug gegeven en de bediening kwam alleen terug melden dat ze hem van de rekening hadden gehaald? Maar goed appelgebakje genomen en weer terug naar de sauna, heerlijk diverse rondjes gedaan en de stortdouche was voor man zwagers wel erg leuk :) om half 6 besloten we om wat te gaan eten a la carte en gingen vol vertrouwen naar het restaurant. We zijn gegaan voor de specialiteit van de chef "asperges en sate" de sate was prima maar de aspergesoep begon al koud heel jammer want het smaakt op zich goed de tomatensoep was echter prima toen vol verwachting aan de asperges helaas waren deze ook koud en heel erg waterig (dit moesten we niet zo zien dit was een botersaus? alleen waar was de boter?) en de asperges konden niet koud zijn het water borrelde :) maar goed honger maakt rauwe bonen zoet en om nu weer te wachten tot we nieuwe kregen? Nee laat maar. Daar echter de sate wel goed was hebben we zwager lief maar geholpen zijn bord leeg te eten :). Toen toch maar voor het toetje gegaan hier helemaal niets op aan te merken prima ijsje en het vulde toch maar mooi het gat... Misschien hadden we het niet goed begrepen en was de chefkok nog niet gearriveerd maar de toetjes maker krijgt een 10:) Verder weer heerlijk verder met de saunarondjes. Tussendoor heb ik nog de Mr Fish gedaan en vroeg aan de dame achter de receptie hoe werkt dit nu eigenlijk wat doen de visjes precies? Ehhh dit wist ze niet :) maar gelukkig de 2e dame kon me wat meer vertellen :) Mijn conclusie is prachtige sauna niets aan op te merken maar het eetgedeelte daar mag nog wel heel veel aandacht aanbesteed worden waarschijnlijk is dit ook de reden dat het verschrikkelijk rustig was (wat wij heerlijk vonden!)
afbeelding van K. Ebben
K. Ebben
Slechtste sauna die er bestaat!!!!
Onbeschoft, zeer onklantvriendelijk personeel. Veelste duur, kwaliteit eten slecht. Als je wilt eten dan moet je dat vooraf reserveren bij inchecken anders wordt je niet toegelaten in de "eetzaal". Dit was bij inchecken niet gevraagd en het stond nergens aangegeven dus toen we 6 lege tafeltjes zagen om 19.45 uur waren we echt verrast toen iemand glas hard zei: sorry u had vantevoren moeten reserveren. deze lege tafeltjes zijn gereserveerd u kunt vandaag niet bij ons eten. U kunt wat snacks bestellen in de brasserie! (alsof dat je maag vult). Je bent toch niet in een horeca gelegenheid? Wij weten niet wanneer we uberhaupt zin hebben om lekker ontspannen te gaan eten. Dat moet dus wel in Devarana. ZEER slecht management, snappen er echt geen bal van. Overal hangen camara's waar je ook bent, iemand houdt je in de gaten. Wat doen ze met al die naaktbeelden? Is toch te bizar voor woorden? Nergens een plattegrond waar er sauna's zijn en je weet ook niet wat een dompelbad is, bordjes vinden ze namelijk niet interessant (wel die verdomde camara's). Nergens een lekkere relaxruimte waar je onderuit gezakt kunt zitten, als je graag kaarsrecht wilt zitten alsof je op de bus zit te wachten dan moet je echt hier naar toe gaan. Zoek je ontspanning, lekker eten en vooral een relaxte gemoedelijke sfeer? Ga hier dan nooit naar toe!
afbeelding van Wijnand
Wijnand
Erg mooi
De sauna is op en top luxe; veel voorzieningen, goede sfeer en over elk detail van de inrichting is goed nagedacht. Minpuntje is dat het eten en drinken wat aan de dure kant is en het personeel is vrij onvriendelijk en kortaf. Behalve de dame bij de entree. Maar dit mag de saunapret niet drukken. Ook de houten hoofdkussentjes in de sauna zijn erg prettig. Het zijn geen standaard plankjes maar een soort van kommetje waar je hoofd in kan liggen.
afbeelding van spierings-van steerteghem
spierings-van s...
super
Hallo , wij zijn voor de eerst keer naar deverana gegaan en ik moet zeggen " wooow prachtig". Zo een mooi saunacomplex heb ik nog niet gezien. Gewoonweg super. Alleen vind ik dat ze in de brasserie de kaart een beetje mogen uitbreiden. Ikzelf had een slaatje met gecarameliseerde geitenkaas en noten en ik vond dat echt heel lekker maar mijn vriend is daar niet verzot op. Je kan bijv gewoon simpelweg een steakje met pepersaus en frietjes op de kaart zetten , is ook altijd lekker en ook niet al te duur. EN ik wil vooral 1 goed maar dan ook echt goed complimentje geven aan 1 persoon : namelijk VINCENT de opgieter. Zoals die opgietsessies geeft is gewoonweg super. Echt kippevel krijg je ervan en dat is toch de bedoeling. Houden die man. Dus VINCENT JE BENT GEWOON EEN SUPEROPGIETER. Wij komen zeker terug . Groetjes Frenky en Marion
afbeelding van Chris Kuipers
Chris Kuipers
Weten ze wel zeker dat ze in Devarana zijn geweest?
Zojuist heb ik na het schrijven van mijn reactie over de uitbreiding van het saunateam bij Devarana naar overige reacties zitten kijken. Ik sta perplex. Hoe kunnen mensen negatief zijn over Devarana? Wij zijn lovend. Lovend over alle faciliteiten, lovend over de rustruimtes (waar vind je nog meer 20 waterbedden, een Afrikaanse rustruimte, slaapbanken met muziek??), lovend over de aufkuss. Personeel onaardig?? Onzin. Van Devarana hebben mijn vrouw en ik tijdens onze recentelijke ziekteperiodes een grote bos rozen ontvangen. En neem maar van mij aan: DAT IS ENORM KLANTVRIENDELIJK!! Als je bij het eten wilt afwijken van de kaart, geen probleem: U wilt geen frietjes, dan krijgt U toch een heerlijke salade erbij. Elke keer voelen wij ons welkom, en elke keer als we weer naar huis rijden, zeggen wij tegen elkaar: Wat is het toch heerlijk om zo een hele dag verwend te worden!! Bij ons in huis gelden ook huisregeltjes, en dat is bij Devarana niet anders. Voor ons is Devarana een dikke aanrader.
afbeelding van Chris J.M. Kuipers
Chris J.M. Kuipers
Uitbreiding Aufkuss team
Gisteren werden wij in de warme watten gelegd door Vincent en Vera, twee nieuwe medewerkers van het Aufkuss team. We hebben vier keer geweldig genoten van een heerlijke Aufkuss. Jullie mogen wat ons betreft allebei blijven!!! Met een sterk team plukken wij de vruchten voor wederom een geweldige saunadag. Een dikke pluim aan Rob, Nico, Vincent en Vera.
afbeelding van robbert
robbert
geen aanrader
Wij zijn afgelopen vrijdag in deze sauna geweest Nooit meer! Ik moet wat er hier geschreven staat bevestigen de horeca waardeloos weinig krijgen en veel betalen. De vrouwelijke manager die daar rond loopt nou sorry het kan gewoon echt niet. Ze heeft gewoon geen aandacht voor haar gasten. Mevrouw vergeet wel dat wij haar loon betalen. Dit was eens maar nooit meer.
afbeelding van Ruud
Ruud
Slecht :(
Pluspunten: Zeer mooie, schone en vooral prachtige sauna. Minpunten: rare logica in brasserie en restaurant, kleuterklas regeltjes die je toch irriteren. Eten en drinken echt te duur voor wat je krijgt en helaas en dat verziekt je dag, chagrijnig personeel met een arrogante houding. Echt zooooooo jammer.
afbeelding van Edith Finkers
Edith Finkers
Vriendelijk personeel en mooie ambiance
Heerlijk verzorgde dag , niet voordelig helaas
afbeelding van hans van leeuwen
hans van leeuwen
Managers onder de maat
De managers bij deze sauna is echter onder de maat!!!! Het gaat om de manager van de Beauty/Horeca wat een arrogante dames!!! De dame bij de beauty die zag ons niet staan die was bezig met haar mobieltje, dus was van ons de kous af wij pakken geen behandeling! Ze had tevens ook teveel make up op haar gezicht terwijk haar nek wit was To match foundation! Maar goed wij kregen honger en gingen eten in het restaurant, bij binnen komst stond ons een dame te woord die niet echt van harte vriendelijke was, het was gemaakt, en was niet van harte! Ook zei was niet bezig met gasten maar meer met de computer zoek een plekje voor twee personen uit en klaar! helemaal geen oogcontact. Ook was haar kleding niet zo fris ze rook naar zweet en had vlekken op haar achterwerk!!! Haar truitjes was veel te strak ondanks dat men best flink was. Ik vindt het niet fris als ik aan het eten ben en constant haar zweet lucht ruik DIT KAN ECHT NIET!!!! Verder is deze sauna echt een aanrader, alles is daar brandschoon!!! Over het personeel zelf heb ik niks om aan te merken deze waren vriendlijk. TIP vervang de manager!!!
afbeelding van marieke
marieke
waardeloos
Afgelopen vrijdag een bezoekje gebracht aan deze sauna. In 1 woord gezegd Waardeloos! Het eten in het Restaurant was niet te eten en heb de bediende daar op aangesproken en ze vertelde dat er die dag mensen ontslagen waren wegens de recessie en dat ze nu onder bezetting stonden. De manager die daar rond liep in 1 woord totaal niet geschikt die nam de moeite niet eens om een gesprek met ons aan te gaan. Dus mensen neem de moeite niet om daar een bezoekje te brengen het is gewoon je geld weg gooien. Ps recessie er word nog al personeel gevraagd op jullie site dus als gast word je nog voor gelogen ook.
afbeelding van Ronald
Ronald
Zeer mooi, zeer klantonvriendelijk, ongeintereseerd en arrogant
Bij binnenkomst, moet je liegen. Je kent elkaar niet als je met meer dan 4 bent. De balie medew. Vraagt, "ben je hier al eerder geweest", je antwoordt "nee", en ze doet er verder niets mee..........erg raar. Een trgoedbon w welke verlopen was paar maanden werd geweigerd. Terwijl t wettelijk is dat je deze gewoon moet aannemen daar t reeds betaald is. Vindt ik je reinste diefstal, maar de manier waarop...."baliemedewerkster belt naar achter en zegt "ik heb hier een bon die verlopen is, daar kunnnen we niets mee he??" "Nee dat dacht ik al", "nee, daar kunnen we niets mee". Wat een lief en klantvriendelijk mens was die dame, nee dus we stonden versteld. Wat ook een mooie mededeling was is deze:"als je wilt eten moet je nu reserveren" want over een uurtje is het restaurant volgeboekt en kan je niets meer eten, zullen we dat maar doen?"" Haha......wat een belachelijke instelling. Big brother is watching you. Iets happen bij je drankje mag je niet in de bar maar moet je in t restaurant, en als je met 2 zit uit elkaar gaan en naar elkaar gaan zwaaien van verschillende tafeltjes. Verder een fantastisch mooie sauna! Klagen is makkelijk inderdaad, zoals in een andere recencie te lezen valt, maar klantvriendlijk zijn is nog veeeeeel makkelijker....dat zorgt voor veel meer positieve reacties en langere klandizie. Als je de arrogante en on klantvriendlijkheid allemaal niet erg vindt dan is deze sauna natuurlijk helemaal TOP.

Pagina's

Laat een reactie achter