Gratis naar de sauna op je verjaardag

Feest!

Gefeliciteerd! Cadeautje van de sauna!

Hieronder heb ik een aantal Nederlandse sauna's verzameld met speciale verjaardagsacties. Als je een verjaardagsactie wil gebruiken, reserveer dan altijd van tevoren en vraag bij de sauna naar speciale voorwaarden.

Over het algemeen geldt de vrije entree alleen voor de jarige, op de dag zelf. Zorg dat je een identiteitsbewijs bij hebt zodat je kan laten zien dat je jarig bent. Maak een reservering zodat je zeker weet dat je binnen kan. Neem vooraf contact op met de sauna sls je verjaardag op een onhandige dag valt zoals een badkledingdag, damesdag of sluitingsdag. Vriendelijke vragen kan je ver brengen. 

Ken jij nog Nederlande sauna's die gratis entree geven op je verjaardag en die missen op de lijst hieronder? Laat dan een reactie achter.

Nederland: Gratis sauna entree op je verjaardag

Op je verjaardag naar de sauna en jezelf heerlijk in de watten laten leggen. Ik heb het een aantal keren gedaan en ik vond het elke keer een leuke en gave manier om mijn verjaardag te vieren. Wat het extra leuk maakt: er zijn verschillende sauna's die je gratis entree geven op je verjaardag.

Andere verjaardagsacties

Er zijn ook acties waarbij in plaats van gratis entree bijvoorbeeld een korting of maaltijd wordt aangeboden aan de jarige.

Zijn we een sauna vergeten zijn neem dan contact op met het contactformulier of stuur een email aan erik@saunagespot.nl zodat we die sauna's kunnen toevoegen aan de lijst. We nemen bij voorkeur alleen sauna's op die deze actie vermelden op hun eigen website.

Ook in België zijn er verjaardagsacties >>> 

update:lijst voor het laatste aangepast op 3 april 2014


Over Erik
afbeelding van Erik
Via Sauna Gespot kan Erik zijn sauna hobby combineren met zijn werk op het internet. Erik schrijft saunareviews, artikelen over sauna bezoek en over leuke arrangementen.

Reacties

afbeelding van Marieke
Marieke
prijs thermen son gewijzigd
Vanaf 1 november 2014 kun je op je verjaardag voor 10 euro naar de sauna ipv gratis
Lijst aangepast
Ik heb de lijst aangepast en enkele nieuwe acties toegevoegd (staan onderaan). De deals van Veluwse Bron, Elysium, Tilburg en Geldrop heb ik laten staan. Je krijgt misschien geen gratis entree, maar met een maaltijd erbij heb je wel een leuke korting.
afbeelding van Kaylen
Kaylen
Veluwsebron niet meer gratis
Op je verjaardag kun je inmiddels niet meer gratis naar de veluwse bron. Je krijgt wel een gratis diner of lunch aangeboden, maar dat is maar een triest vervangsel. Als ik uit eten wil dan ga ik wel naar een restaurant...daar ga ik dus niet meer heen!! Erg jammer...
afbeelding van Thea mansvelders
Thea mansvelders
hallo mevrouw { of meneer
hallo mevrouw { of meneer ] dat is een geweldig aanbod op je verjaardag na de sauna maar dan is het de eerste paasdag mij vraag is of dat na pasen ook mogelijk is ? gr thea
afbeelding van Arend de Zwart
Arend de Zwart
Thermen Bussloo kent ook deze
Thermen Bussloo kent ook deze actie.
afbeelding van arienne renes
arienne renes
Volgens mij kun je op je
Volgens mij kun je op je verjaardag ook naar de sauna in Houten
afbeelding van yolande W.
yolande W.
De Sauna Houten kan van het
De Sauna Houten kan van het lijstje verwijderd worden. Vanaf heden, 1 maart 2013, kan je niet meer gratis naar deze sauna op de dag van je verjaardag. Daarvoor in de plaats is een dinerbon gekomen.... Daar ga ik dus niet meer heen want als ik uit eten wil ga ik wel naar een restaurant!
afbeelding van paula
paula
Verjaardag bij de sauna van
Verjaardag bij de sauna van Egmond in Haarlem De gratis entree geldt alleen voor de jarige op de verjaardagsdatum zelf
afbeelding van Tonnie
Tonnie
Als je op dinsdag jarig bent
Als je op dinsdag jarig bent mag je gratis naar De Veluwse Bron in Emst. Echter deze dag is een badkleding dag. Een dag voor of een dag erna kan niet. Jammer voor de echte saunagenieter!
Verjaardag bij de Veluwse
Verjaardag bij de Veluwse Bron De gratis entree geldt alleen voor de jarige op de verjaardagsdatum zelf. Het kunnen tonen van een identiteitsbewijs is verplicht. De actie is niet geldig in combinatie met andere acties/aanbiedingen van de Veluwse Bron en de verjaardagsactie geldt niet in de Kerstvakantie. <<-- jammer!!!!
afbeelding van Martine
Martine
Bij sauna & beauty
Bij sauna & beauty Hesselerbrug in Oosterhesselen (Drenthe) kun je de dag voor, de dag zelf of de dag na je verjaardag gratis naar de sauna. Beetje gedateerde sauna, maar qua gezelligheid, hartelijkheid en service absoluut top. Ga ik veel liever heen dan naar Thermen Holiday in Zuidwolde (Dr.), waar het personeel altijd wel een sneer, arrogante blik, ongeïnteresseerd gezicht of klantonvriendelijke regel voor je in petto heeft.
afbeelding van piet
piet
Gratis naar de sauna 5 dagen
Gratis naar de sauna 5 dagen voor of 5 dagen na je verjaardag bij sauna jona in herselt. leuk als je vlak bij belgie woont
Hallo Anita,Je kan denk ik
Hallo Anita, Je kan denk ik het beste even contact opnemen met <a href="http://www.saunagespot.nl/devarana/den-bosch">Devarana</a> zelf.
afbeelding van anita
anita
hallo mijn vraag is doet
hallo mijn vraag is doet sauna deverana ook mee met actie gratis entee met je verjaardag hopelijk hoor ik iets van jullie
afbeelding van Hans v D
Hans v D
Gratis naar de Sauna op je
Gratis naar de Sauna op je verjaardag ! Super leuk initiatief c.q. actie ! Zie mijn positieve ervaring hiermee bij reviews onder Sauna Houten. p.s. Volgens mij doen ook Thermen De Hofstede uit Rijswijk en Thermen Bussloo uit Voorst (NL)aan deze actie mee en staan nog niet in het hier bovenstaande rijtje vermeld.

Reactie toevoegen