Optimel Eurosparen

Archief

Je bent in het archief aangekomen. De berichten hier zijn over datum en staan alleen nog maar op de site ter referentie en zodat oude links blijven werken.

Nieuwe berichten:

Archief

De laatste jaren start Optimel steeds in september een nieuwe actie. Ook dit jaar kun je via Optimel weer sparen voor korting op een sauna entree.

De opzet is wel veranderd. Voorheen was Optimel bekend vanwege haar 2 voor 1 acties. Dit jaar bieden ze een korting van 30% op de saunaentree en een korting van 35% op een herfstarrangement met iets lekkers, een huisgemaakt soepje en een luxe broodje.

Zoek op de site naar een deelnemende sauna, koop een voucher en reserveer bij de sauna waar je heen wilt gaan. Zoals altijd met vouchers, check van tevoren de geldigheidsduur en of er perioden zijn waarop je de vouchers niet kan inwisselen (zoals schoolvakanties). 

Meedoen met Optimel Eurosparen

Wil jij ook meedoen met Optimel Eurosparen? Koop actieverpakkingen en schrijf je in:

  1. Je zult je eerst moeten aanmelden bij Optimel.
  2. Rechtsboven kun je de code invoeren die je op de actieverplakkingen van Optimel vindt.
  3. Zoek een leuke sauna op de lijst met sauna locaties.
  4. Plaats je bestelling en maak een reservering.

Let wel op dat de vouchers niet geldig zijn gedurende bepaalde periode. Zorg dat je vantevoren reserveert bij de sauna met vermelding van Optimel.

Wat vind jij van de nieuwe opzet

Toen ik door de reacties keek op de Optimel site zag ik dat veel mensen teleurgesteld reageren op de nieuwe opzet. Ze missen de 2 voor 1 acties en hebben het gevoel dat er veel minder deelnemende sauna's zijn. 

Tegelijkertijd is 30% een vrij forse korting. Ook al is het niet meer zo voordelig als voorheen, je kan nog steeds vrij goedkoop naar de sauna als je Optimel punten spaart.

Wat vind jij van de vernieuwde Optimel sauna actie?

Over Erik
afbeelding van Erik
Via Sauna Gespot kan Erik zijn sauna hobby combineren met zijn werk op het internet. Erik schrijft saunareviews, artikelen over sauna bezoek en over leuke arrangementen.
afbeelding van hans
hans
Goed nieuws voor singles.
Het grote voordeel is dat je nu ook alleen naar de sauna kunt gaan door de nieuwe opzet. Ik vind 30% korting ook helemaal niet verkeerd. Jammer dat mijn favorite sauna Elysium uit Bleiswijk niet meer meedoet helaas.
Optimel in beweging
We zijn met zijn allen gewend geraakt aan de 2 voor 1 acties. Zoveel is wel duidelijk. Blijkbaar was de oorspronkelijke deal niet meer interessant genoeg voor Optimel en de deelnemende sauna's. Ze hadden ook kunnen stoppen, ik ben al lang blij dat je nog steeds leuke kortingen kan ophalen bij Optimel.
afbeelding van Twan
Twan
Jammer
Wij vinden het jammer dat Optimel geen 2 voor 1 acties heeft, eerst gingen wij 2 maal in de maand + het nodige eten en drinken en nu maar 1 maal in de maand. En onze gedacht is of de sauna voor 1 man/vrouw stookt of voor 2 maakt niets uit, ze moeten het toch hebben van de horeca en massages. Onze mening is vlug terug met de 2 voor 1 akties.
afbeelding van Tine
Tine
Ik ben blij met de nieuwe
Ik ben blij met de nieuwe Optimel actie, omdat ik meestal alleen ga. Meerdere keren heb ik Optimel gevraagd, of er ook een korting kon komen voor alleengaanden en nu is het zover. Bovendien doet nu ook een sauna bij mij in de buurt mee, die vroeger nooit met acties meedeed. Ik begrijp best dat het nieuwe programma van Optimel voor veel mensen niet meer zo aantrekkelijk is, maar voor mij persoonlijk is dit een prima verandering en 30% is best veel. Het zou leuk zijn, als nog wat meer sauna's meedoen.
afbeelding van Ron
Ron
Niet zo klagen
De verandering is een beleidsmatige beslissing van Optimel, dus daar veranderen we niets aan. We krijgen nu toch wel min 30% korting op een saunabezoek en andere goede sauna's doen nu wel mee. Saré bijvoorbeeld deed nooit mee, maar nu wel. Zie daar, voor minder dan 20 euro naar Oldenzaal. Dus niet te veel azijn drinken maar een sprankelend wijntje en gewoon gebruik maken van de vouchers. Optimel zou er ook helemaal mee op kunnen houden, toch??
Vergeten weg te halen
helemaal waar. Ryokan heb ik direct uit het lijstje gehaald. We schreven al eerder over Ryokan. https://www.saunagespot.nl/ryokan-de-bronsbergen-definitief-failliet
afbeelding van klein
klein
failliet
er zijn al zo weinig sauna's die meedoen eb Ryokan kan doorgestreept worden al enige tijd failliet