Over Sauna Gespot

de oprichters van saunagespot in Sri Lankalokaal Sri Lankees stoombad

SaunaGespot.nl - Je hebt zin in een dag ontspannen. Wat boekjes lezen. Even een dutje doen. Bediend worden met lekker eten en drinken. Misschien wat zwemmen of een sauna induiken. Wellicht een massage of gezichtsbehandeling boeken. Op een dag heb je het: je wordt saunabezoeker. Maar waar ga je naartoe? Je wilt het eigenlijk een van je vrienden die vaker naar de sauna gaat vragen; die heeft vast een antwoord.

SaunaGespot.nl is die vriend. Alle ins en outs voor je saunabezoek vind je hier. Niet alleen hebben wij de belangrijkste sauna’s in Nederland en de grensgebieden beschreven en in veel gevallen uitgebreid beoordeeld, maar onze bezoekers vertellen jou ook wat zij vonden. Zo weet je snel of een saunacomplex aan jouw verwachtingen gaat voldoen.

We zoeken daarnaast naar online kortingen voor sauna’s zodat je nooit teveel hoeft te betalen. Ook houden we je op de hoogte van leuke evenementen, nieuwe sauna’s en onze ervaringen. Ons team van 8 wellness fans / sauna kenners / bloggers bieden je alle ins en outs. Geniet van je saunabezoek!

Over de oprichters van Sauna Gespot

Oud-belastingadviseur Erik Gloudemans en voormalig advocate Nathalie Gloudemans hingen hun zakelijke dienstverleningsjassen aan de kapstok en doken vol in hun passie: ondernemen op internet en schrijven. En ze zagen een manier om dat ook nog eens te combineren met een van hun andere hobby’s: saunabezoek. Nu reizen ze voor SaunaGespot.nl de Benelux door om sauna’s te reviewen en schrijven ze stukjes over wat ze daar mee maken en zien. Inmiddels hebben zij zich van enthousiaste saunafans ontpopt tot ware wellness kenners en delen zij, en de 6 andere bloggers op saunagespot.nl, hun sauna verhalen  graag met jou!

P.S. Deze foto's zijn genomen in Sri Lanka tijdens de huwelijksreis van Erik en Nathalie. De bovenste foto laat een stoombad zien die nog houtgestookt is. De onderste foto is het uitzicht van een hotelkamer in Galle Face Hotel in Colombo.

Je kan ons bereiken via het contactformulier of per e-mail:

Branded Content

Ben je vooral geinteresseerd in de passie van Erik en Nathalie voor schrijven en internet? Ga dan naar hun weblog Kispi.nl waar ze bloggen over content voor je weblog en social media. Het is via Kispi ook mogelijk om Nathalie en/of Erik in te huren voor webteksten, social media updates of om te klankborden over je eigen online content strategie.