Sauna in Beeld: Thermen Geldrop

Looppad met afwisselend warm en koud water

Thermen Geldrop is een lekker bourgondische sauna met een groot restaurant en mooie cabines. Deze sauna heeft ook een mooi medium formaat. Er is genoeg keus zonder dat je verdwaald tussen de cabines. Probeer in de tuin eens de afkoelstraat, ziet er leuk uit en is heerlijk koel. 

Wij vroegen Thermen Geldrop om hun mooiste foto's op te sturen zodat wij deze met jou kunnen delen. Ben jij fan van Thermen Geldrop? Like dit bericht en laat een reactie achter.

Sauna's


Over Erik
afbeelding van Erik
Via Sauna Gespot kan Erik zijn sauna hobby combineren met zijn werk op het internet. Erik schrijft saunareviews, artikelen over sauna bezoek en over leuke arrangementen.
afbeelding van Annie Sensen
Annie Sensen
Deze week weer geweest.
Deze week weer geweest. Heerlijk ontspannen dag gehad . Als er eens een aanbieding zou zijn zou dat meegenomen zijn. Maar ik denk dat jullie zonder dat genoeg bezoekers krijgen en dit niet nodig hebben.
afbeelding van sandeman
sandeman
Zonder twijfel een héle mooie
Zonder twijfel een héle mooie sauna.... Wel héél erg jammer dat zij aan geen enkele kortingsactie mee doen, niet aan Optimel of welke andere actie dan ook. Heb pas via Twitter gevraagd hoe dat zo komt het antwoord was "dat past niet in ons beleid" Jammer, jammer, jammer