Sauna Molenhoeve

Luchtfoto van Sauna Molenhoeve

Vlakbij Antwerpen, in het Belgische plaatsje Broechem, ligt Sauna Molenhoeve. Het is de thuisbasis van Dirk van Offel, wereldkampioen opgieten 2012. Voor de fans van löyly's is dit natuurlijk een bedevaartsoord.  Ook omdat Dirk dankzij de "massieve dimensie van de Loftsauna-oven" vaker en extremer opgietingen kan aanbieden.

Behandeling

Er is een beauty centrum met verscheidene behandelingen voor de huid en ook speciaal voor mannen. 

Natuurlijk kun je ook allerlei massages boeken. Ik zag zelfs een witte chocolade peeling, minerale botermassage en kaarsenmassage. Wil je maximaal plezier voor een fijne prijs boek dan een van de arrangementen.

Producten 

Bij Molenhoeve maken ze gebruik van de producten van het Spaanse Germaine de Capuccini. Je kan je heerlijk in de watten laten leggen door gediplomeerde schoonheidsspecialisten. 

Eten & Drinken

Sauna Molenhoeve heeft een uitgebreide keuken waar je terecht kan voor borrelhapjes en kleine snaks, maar ook voor uitgebreide dinergerechten en overheerlijke desserts.

Faciliteiten

Allereerst vallen de fantastische tuine op met zwembad, vijver en een ligweide om heerlijk te genieten van de zon.

Je treft bij deze sauna verschillende sauna's en een stoombad. Natuurlijk kun je uitgebreid koelen en heerlijk zwemmen in de verschillende baden. 

En absoluut een aanrader zijn de opgietingen. Bij Sauna Molenhoeve worden de opgietingen mede verzorgd door eigenaar en wereldkampioen opgieten Dirk van Offel.  Eind 2012 heb ik een opgieting van Dirk van Offel bijgewoond tijdens het opgietspektakel in Sauna Peize. En dat was meer dan de moeite waard.


 


 

Laat een reactie achter