Sauna Spaubeek

Sauna Spaubeek is een kleine, gezellige sauna in Limburg. Deze sauna ligt in een oud Kempische boerderij langs het beroemde Pieterpad. Vanaf de patio heb je een vrij uitzicht op het naastgelegen bosgebied.

Faciliteiten

De sauna en badfaciliteiten zijn neergezet rondom een binnenatrium. Je kan heerlijk naar de 80 of 90 graden saunacabine, aandacht geven aan de spieren in de infrarood cabine of lekker stomen met mintolie in het stoombad.

Afkoelen doe je in het dompelbad of met bijvoorbeeld de regendouche of stortemmer. Tussen de saunarondes door kun je heerlijk ontspannen in de gezellige lounge met openhaard of in de rustruimte op de 1e verdieping.

Bij deze Limburgse sauna kun je nu ook beauty behandelingen boeken, naast massages.


 


 

Kaart

Reacties


Schrijf een reactie

 

Reacties van bezoekers

afbeelding van adriana
adriana
vraag
ik wou nieuwsbrief ontvangen spaubeek
Gezellig knus
Sauna Spaubeek is kleine gezellige sauna. Niet direct de sauna voor een hele dag, maar voor een paar uur is het meer dan voldoende. Voor ons is het dichtbij, dus gaan we voor een paar uurtjes dan is sauna Spaubeek vaak onze keuze. En dat ondertussen al meer dan 20 jaar. Er zijn twee sauna’s. Een infrarood cabine en een turk. Een plus is dat beide afkoel douches gewoon regelbaar zijn qua temperatuur en dat is makkelijk voor de momenten dat het hele koude niet mee zo gewenst is. In het begin kan ik dat goed hebben, maar in de loop van de avond/dag hoeft het vaak niet meer zo koud. Er is een leuk zitgedeelte en het geserveerde eten is goed verzorgt. Sinds enige tijd bestieren Arjan en John de organisatie daar enthousiast en met verve. Hetgeen bij de informatie staat over all-inclusive concept klopt niet meer. Dat was bij de vorige uitbaatster. Arjan en John doen ze zeker goed. Het enige punt is dat je merkt dat het geen door de wol geverfde horeca mannen zijn. Dat uit zich in af en toe een slordige handdoek of sleutelbos op een plek, waarvan zelfs ik (als slordige man en dus ook niet erg precies op dat punt) zelf vind; kan dit niet net wat netter. De bekende puntjes op de i. Ook liggen er stapels tijdschriften, waarvan er geen een, voor mij, de moeite van het lezen waard is. Maar goed, als dat soort kleine dingen je niet storen is sauna Spaubeek zonder meer een goede keuze. Van mij dan ook hen een ruime voldoende. Nog een tip: houd bij wat je gegeten en gedronken hebt. De rekening aan het eind wil wel eens niet kloppen. Overigens eerder in hun nadeel dan in hun voordeel.
aanrader
dinsdag deze sauna bezocht kleine gezellige sauna goed eten, heftige opgieting, vriendelijke eigennaren. Arjen en John deze sauna heeft alles wat je nodig hebt wij waren er de hele dag en we hebben het leuk gehad. wij gaan hier nu vaker komen hou je van rust is dit een aanrader gemiddeld 40 gasten per dag dus genoeg relaxen
afbeelding van Dirkjan
Dirkjan
Tot rust komen en een gezellige tijd beleven doe je hier!
Wanneer je even genoeg hebt van de grote saunacomplexen waar je je meer een nummer voelt dan een gast, dan kan ik je deze sauna van harte aanbevelen. Het is een kleine rustige sauna. Met zeer persoonlijke ingestelde gastheren Arjen en John. Klein maar compleet. Het eten is prima en betaalbaar. Zelf is het mijn 'onthaast' sauna, waar ik doorgaans een uur of 2 á 3 doorbreng na het werk. Voor een hele dag is het wellicht wat klein, maar met genoeg leesvoer en een diner + kaasplankje behoort ook dit tot de mogelijkheden!
afbeelding van Hilde
Hilde
Geweldige, rustige sauna
Een klein maar compleet saunacomplex waar je pas echt tot rust komt. Goede faciliteiten, lekker eten, vriendelijk personeel en een goede prijs-kwaliteit verhouding. Een echte aanrader!

Laat een reactie achter