Sauna overzicht België

 

Japanse sauna
"Resort voor Royaal genieten" is het motto van deze sauna in het zuidwesten van België. De sauna heeft een modern design waarin ook veel natuurmaterialen zijn gebruikt. Tegelijkertijd is er een uitbundig kleurgebruik zoals bijvoorbeeld met de ligstoelen en verlichting. Voor luxe, Bourgondisch genieten, is dit een goed adres.
€€€
 
Kleurrijk Japans thema bij Thermen Katara
Thermen Katara, in de buurt van het Belgische Sint Niklaas, draagt met haar naam de associatie van rein, zuiver, puur (van het Griekse woord 'katharos'). En inderdaad, wie de reis onderneemt naar deze sauna op 15 minuten van Antwerpen komt uit bij puur genieten.
€€
 
Sauna Tag: 
Luchtfoto van Sauna Molenhoeve
Vlakbij Antwerpen, in het Belgische plaatsje Broechem, ligt Sauna Molenhoeve. Het is de thuisbasis van Dirk van Offel, wereldkampioen opgieten 2012. Voor de fans van löyly's is dit natuurlijk een bedevaartsoord. Ook omdat Dirk dankzij de "massieve dimensie van de Loftsauna-oven" vaker en extremer opgietingen kan aanbieden.
€€
 
Sauna Tag: 
Sauna Hezemeer heeft een mooie tuin met in de verte bos
Sauna Hezemeer ligt tegen een lage heuvel in de Belgische bossen. Er is niet veel fantasie voor nodig om je ver van de bewoonde wereld te wanen. Als je buiten staat lijkt het net of je op een open plek staat in uitgestrekte bossen.
NB: Na een brand in de kelder is Het Brasschaats Badhuis gesloten. Naar verwachting kan het Brasschaats Badhuis vanaf vrijdag 20 december weer gasten ontvangen Vlakbij de Nederlandse grens, in de Belgische provincie Antwerpen, ligt Het Brasschaats Badhuis. Voor dag ontspannen in de sauna en liggen op het enige naaktstrand in Brasschaat moet je hier zijn.
€€
 
Sauna Tag: 
Deze thermen bestaat uit twee afgescheiden gedeelten: een naaktgedeelte en een gedeelte dat alleen toegankelijk is met badkleding. Je kan gebruik maken van een waaier aan faciliteiten zoals sauna's, jacuzzi, stoombad, relaxruimtes, afkoelhoek en natuurlijk een horecagedeelte.
€€
 
Sauna Tag: 
"Te midden van de prachtige Haspengouwse natur leert u de kunst van het genieten weer verstaan". Deze tekst staat op vrijwel elke pagina van de website van de Belgische sauna Aquatron.
€€
 
Sauna Tag: 
The Fox Saunadorp in Ham biedt je de gelegenheid je te laten verwennen en ontstressen. Zoals ze zelf zeggen: " In The Fox kan je genieten van alle luxe en fijne verwensnuisterijen waarvan je enkel maar van zou kunnen dromen."
€€€
 
Sauna Tag: 
Midden in een prachtig oud bos op een steenworp afstand van Antwerpen vind je Aquarein Sauna & Wellness. Aquarein is een luxe saunacomplex van 12.000 m² en een heerlijke plek voor “jouw sauna en wellness moment” zoals men bij Aquarein zegt.
Op een unieke locatie, in kasteeldomein Boetfort, kun je heerlijke genieten van sauna's, jacuzzi's, relaxruimtes, horeca en andere verworvenheden van een spa.
€€
 
Sauna Tag: 
Aan de poort van Brussel ligt 6000 vierkante meter ontspanning en pure luxe. Ze zeggen op hun website dat het hun bedoeling is om zelfs de meest verwende wellnessbezoeker stil te laten worden.
€€
 
Sauna Tag: 
Geen stress of toestanden maar heerlijk ontspannen. Je kan een bezoek aan deze sauna perfect combineren met een heerlijke behandeling. Kijk ook eens naar de bijzondere (feest)arrangementen. Wat dacht je van een Sweet Sixteen Party waar de jarige verwend wordt als een ster.
€€
 
Sauna Tag: 
Veel natuursteen, een strak design en gebruik van hout bij Thermen Londerzeel. Deze sauna in België heeft een paradijs gemaakt waar je heerlijk kan ontspannen. En je krijgt waar voor je geld: een Oostenrijkse sauna komt bijvoorbeeld compleet met verse sneeuw!
Deze luxe City Spa in Genk is een geweldig onderdeel van een verwendag of verwenweekend in België. Je kan de sauna in zijn geheel huren zodat je makkelijk je eigen damesdag kan organiseren.
€€€
 
Sauna Tag: