Sauna overzicht Gelderland

De provincie Gelderland is een geweldige provincie om een of meerdere dagen te relaxen. In de stadsregio Arnhem Nijmegen kun je shoppen en in de Veluwe en Betuwe kun je genieten van natuur en uitzicht. Ook op sauna gebied kun je ruim kiezen. Bekende en leuke sauna's zijn Thermen Bussloo, Veluwse Bron en Palestra.

Hieronder staan sauna's in Gelderland. Je kan ook terug gaan naar het overzicht van alle sauna's in Nederland.

zandstrand bij Palestra
Een ontspannen reis om de wereld, belooft Palestra je te bieden. In dit ruime saunacomplex is veel te beleven! Wil je sauna en wellness rituelen uit verschillende delen van de wereld uitproberen in een complex dat bekend staat om haar opgietingen? Op naar Palestra dan!
bootsauna - opwarmen terwijl je vaart
Sauna Drôme is een van de oudste sauna's van Nederland en still going strong. Midden in het Veluwse landschap geniet je hier van een gemoedelijke sfeer en een aantal fraaie cabines, waaronder een varende sauna!
€€
 
Sauna Tag: 
Grote kelosauna voor opgietingen bij Thermen Bussloo
Wellness & Hotel Thermen Bussloo is een van de grotere Nederlandse wellnesscentra. Niet alleen heb je hier ruime keuze uit allerlei saunacabines, maar je kunt er ook blijven slapen in het luxe hotel en meedoen aan vele opgietingen, rituelen, meditaties en workshops.
Berkentakken sauna Veluwse Bron
De Veluwse Bron is een van de grootste sauna's van Nederland. Hier vind je 21 hectare, oftewel 27 voetbalvelden, aan sauna’s, stoombaden, zwembaden, dompelbaden en whirlpools. Bijzonder is het grote meer met strandje bij dit saunacomplex. Hier kun je afkoelen in natuurwater en vanaf de grote ligweide kijk je recht de natuur in. Je ziet vogels verderop dobberen. Schrik niet als een konijntje voorbij komt huppelen als jij op je ligbed uitrust.
€€€
 
Hamam behandeling bij Sauna velp
Sauna Velp bestaat sinds 1972 maar de tijd is er niet stil blijven staan. Na de overname in 2000 is veel veranderd, met name door het nieuwe beautycenter en uitbreiding van de sauna faciliteiten. De klassieke inrichting, open haarden en de vele kaarslichtjes zorgen voor een warme en bijzondere sfeer.
Betuwsch Badhuys
Onder het motto "wellness in de weilanden' opent het fonkelnieuwe Betuwsch Badhuys haar deuren. Ze bieden een onvergetelijke dag natuurlijk genieten met sauna, baden en massage. In de keuken werken ze met streekproducten, versgebakken molenkoek, een uitgebreide boerenlunch en nog veel meer lekkers. En als ik denk aan "hangmatten in de boomgaard" heb ik al zin om te gaan.
€€€
 
Sauna Tag: 
De eigenaren in hun zoutkristallen sauna
Heerlijk ontspannen in deze stadssauna vlakbij het treinstation van Winterswijk. Je kunt bij Sauna Wellness Winterswijk een arrangement boeken in combinatie met een heerlijk B&B (De Balkende Ezel) midden tussen de weilanden. Deze sauna in Gelderland kun je ook privé afhuren.
Sauna Zwaluwhoeve
Wellnessresort De Zwaluwhoeve: wie kent deze sauna niet? Sinds begin 2014 heeft dit bedrijf een nieuwe eigenaar. En zij willen deze thermen opnieuw op de kaart zetten. Belangrijke punten: minder gasten dus meer rust, grotere kleedruimtes en extra belevingen/cabines.
De Bronsbergen
Deze Gelderse sauna is uniek in Nederland, mede door de unieke tuin in Japanse stijl. De sauna ligt aan een groot meer zodat je ook een geweldig uitzicht hebt vanuit de tuin.
€€
 
Sauna Tag: 
Vlakbij de Veluwse bossen en heide ligt Lunteren op het geografisch middelpunt van Nederland. Hier is een knus saunacomplex gebouwd: Sauna & Beauty De Veluwe.
€€
 
Sauna Tag: 
In Doetinchem ligt deze mooie sauna met beauty. Zelf benadrukken ze de huiselijke sfeer en het ontbreken van wachtrijen.
 
Sauna Tag: 
Bij Sauna & Beauty Oase draait alles om het Indonesische woord Senang. "Welbehagen en je prettig voelen, daar gaat het om." Even niks aan je hoofd hebben en rustig genieten: je vindt het bij deze knusse sauna.
€€
 
Sauna Tag: 
De grote charme van Sauna De Bakenberg is de kleinschaligheid. De sauna is overzichtelijk en kent een huiselijke sfeer.
Sauna Nijmegen is een traditionele sauna met bijzonder veel mooie faciliteiten en acties.Deze sauna ligt in een rustieke, bosrijke omgeving. Naast sauna's zijn er ook een beauty afdeling en a la carte restaurant.
€€
 
Sauna Tag: 
Sauna en Bodycare Apeldoorn is in 2012 grondig hernieuwd en in juni 2012 heropend. Deze stadssauna in Apeldoorn is een fijne plek voor een paar uur ontspanning.