Sauna overzicht Groningen

Groningen staat vol met oude dorpskerken met daaromheen mooie dorpjes en versterkte landhuizen (borgen). Het is een dun bevolkte provincie en je kan er heerlijk van je rust genieten. Houd je van shoppen dan moet je zeker naar de stad Groningen. Voor een sauna bezoek kun je bijvoorbeeld naar de Waterlelie.

Hieronder staan sauna's in Groningen. Je kan ook terug gaan naar het overzicht van alle sauna's in Nederland.

Panorama sauna van buiten gefotografeerd
Thermen De Waterlelie is de zelfverklaarde groenste sauna van Nederland. In de landelijke omgeving vlakbij de grens tussen de provincies Groningen, Friesland en Drenthe ligt deze middelgrote sauna met ruime tuin en twee-temperaturen zwembad.
€€
 
Sauna Tag: 
Zoutgrot Spa Loppersum
In het oude gemeentehuis van Loppersum zit nu een wellnessparadijs met hotel. Dat maakt deze sauna perfect voor een weekend of midweek ontspannen.
€€
 
Prachtig en rustig gelegen in de provincie Groningen vind je Sauna Beautyfarm Midwolda. Het dorp is bekend vanwege het enige oerbos in Groningen, op het landgoed Ennemaborg.
Dit complex met hotel en thermaalbad is een saunacomplex plus. Bij Sauna Bad Nieuweschans kan je heerlijk genieten en bijvoorbeeld meerdere dagen boeken met overnachting in het aanliggende hotel. Ze hebben vele behandelingen en je kan er zelfs kuren. Ook zijn er verschillende lifestyle workshops zoals Tai Chi en mindfulness.
€€
 
'Gait'n en zwait'n' is de term die de mensen in Groningen gebruiken voor een opgieting. Dat gaaiten en zwaaiten gebeurt bij Sauna 't Dalhuus twee keer per dag. Op de grens tussen Groningen en Drenthe ligt deze kleinschalige, knusse sauna.
€€
 
Sauna Tag: