Sauna overzicht Utrecht

Bij de provincie Utrecht denk je ook meteen aan de stad Utrecht. Geweldig om doorheen te dwalen, heerlijk om te eten en leuk om een avond te gaan stappen. Buiten de stad ligt de Utrechtse Heuvelrug. Een mooi en groot natuurgebied dat erom vraagt om verkend te worden. En als je voeten dan moegelopen zijn dan kun je heerlijk bijkomen in een van de sauna's in Utrecht zoals: Sauna De Heuvelrug of SpaSereen.

Hieronder staan sauna's in Utrecht. Je kan ook terug gaan naar het overzicht van alle sauna's in Nederland.

Sauna Soesterberg
Je bent bewust bezig met je lichaam en gezondheid. Daarom probeer je geregeld te ontsnappen aan de drukte van alledag om even tot rust te komen. Bij Omega Wellness kun je heerlijk ontspannen in de bosrijke omgeving van Soesterberg.
€€
 
Sauna Tag: 
Via een steiger loop je van de panoramasauna naar een rustruimte bij Spa Sereen
Spa Sereen ligt aan de Maarsseveense plassen. Deze sauna in Maarssen is ruimt opgezet en stylish waar je heerlijk tot rust kan komen.
€€
 
Hooibergsauna bij Heuvelrug in Veenendaal
"Saunatuurlijk!" is de ondertitel bij Sauna Beauty & Wellness De Heuvelrug. Er had ook kunnen staan: "Ouderwets gezellig" of "Met vrienden of familie een dagje ontspannen". Want dat is waar De Heuvelrug om bekend staat: dit is een gezellige sauna, waar je goed met een groepje of in gezinsverband terecht kunt.
€€
 
Sauna Tag: 
Voor het huiskamergevoel in hartje Utrecht is Sauna Descansa ideaal. Je kan er lekker loungen in de plofbanken of zonnen op het grote buitenterras. Veel keuze uit sauna’s en stoombaden heb je echter niet: van beide is er slechts één.
 
Sauna Tag: 
In forensendorp Houten vind je vlak na de afslag van de A27 een middelgrote, no-nonsense sauna: Thermen Houten. Naast verschillende saunacabines biedt Thermen Houten ook een ruim arsenaal aan baden. Thermen Houten is onlangs compleet verbouwd.
€€
 
Sauna Tag: