Sauna overzicht Zuid-Holland

Zuid-Holland is een van de dichtstbevolkte gebieden van de wereld. Als je bedenkt dat grote steden zoals Rotterdam, Den Haag, Zoetermeer en Leiden hier liggen dan besef je al snel hoeveel mensen hier wonen. Gelukkig is daar ook het rustige Groene Hart en de mooie kuststranden. Ook op saunagebied is er veel te vinden. Bekende sauna's in Zuid-Holland zijn Orange Wellness Centre en Elysium.

Hieronder staan sauna's in Zuid-Holland. Je kan ook terug gaan naar het overzicht van alle sauna's in Nederland.

hamam bij Elysium
Sauna Elysium is een groot saunacomplex vlakbij Rotterdam. Je hebt uitgebreide mogelijkheden om saunacabines uit te proberen (er zijn er 25 verschillende sauna's). En, uniek voor Nederland: je kunt er zelf een hamam ritueel uitvoeren. Als je graag verschillende saunacabines wilt testen, ben je bij deze sauna in Bleiswijk aan het goede adres. Maar daarnaast zijn er 19 verschillende binnen- en buitenbaden en 3 restaurants. Genoeg te doen om te ontspannen dus!
De grootste kachel van Thermen Holiday
"Sauna Schiedam" zoals Thermen Holiday voor veel mensen heet, is een van de grotere saunacomplexen van Nederland. De faciliteiten zijn hier ruim, met een aantal bijzondere saunacabines, een grote tuin en: de eerste Thermen Bibliotheek van Nederland.
€€€
 
Sauna Tag: 
Thermen Binnen Den Maas voetenbad
Uniek en hypermodern. Dit relax- en wellnesscentrum ligt in Zuid Holland en wordt in het begin van 2014 geopend.
€€
 
saunaplein van Orange Wellness centrum
Ooit begonnen als sauna bij een sportschool, is Orange Wellness Centre nu een volwaardig sauna complex. Midden in het Groene Hart word je "weer helemaal jezelf" zoals de slogan van Orange luidt. Wil je graag naar een stadssauna met ruime keuze aan cabines, waar je ook eventueel kan sporten? Orange Wellness Centre biedt je dit (en meer).
€€
 
De tuin van Thermen Papendrecht
De entree van sauna Papendrecht is meteen al sprookjesachtig met een fraai Oostenrijks smeedwerk. Binnen wordt gebruik gemaakt van gegraveerd glas en antieke bouwelementen. Een sauna om te onthouden.
Sauna Oranje
Aqua & Sauna Oranje is het wellnesscentrum in Noordwijk (Zuid-Holland). Dit saunacomplex is gevestigd in het luxueuze Hotels van Oranje aan zee. Je gaat hier heen voor een ongecompliceerd saunadagje en een rondje golfslagbad. Blijven slapen in het hotel is geen probleem.
 
Sauna Tag: 
Zwembad met uitzicht over de stad Leiden
Een korte wellnessvakantie in grote luxe en op grote hoogte: je hoeft daarvoor niet perse ver te reizen. Bij Wellness Leiden geniet je vanaf de 11e verdieping van het Level gebouw van een stijlvolle sauna. (Geopend vanaf 20 september 2013, 17.30 uur)
€€€
 
Sauna Tag: 
Vlakbij Rotterdam tref je Wellness Ridderkerk (voorheen: Thermen Ridderkerk). Na een grondige verbouwing kun je in deze kleinschalige stadssauna prima een paar uur ontspannen.
€€
 
Sauna Tag: 
Thermen Barendrecht is prachtig gelegen in recreatiegebied ‘De Oude Maas’ op slechts 15 km van het centrum van Rotterdam. Sauna Barendrecht is een ideale plek om geheel tot rust te komen en onbekommerd te genieten in het saunacomplex, Thalasso beauty center of van de keuken met een uitgebreide kaart.
€€€
 
Sauna Tag: 
Sauna Thermen 5 mei is een ouderwets gezellig complex voor een dagje ontspannen. Deze sauna in Leiden biedt meerdere saun's en infrarood cabines en kan natuurlijk ook gecombineerd worden met een paar daagjes Leiden.
€€
 
Sauna Tag: 
Vogeltjes kijken tijdens je saunabezoek. Sauna Pijnacker is volgens mij de enige sauna met een volière in de tuin. Combineer dit met een rust sessie in het hangmatteneiland of op het witte zandstrand. Ook voor een speciale Löyly ben je hier aan het goede adres.
€€
 
Sauna Tag: 
Deze stadssauna ligt in Schiedam en is na 4 jaar pauze opnieuw geopend door een van de voormalige klanten.
 
Sauna Tag: 
Bij Sauna Warmond vind je alles voor een heerlijke ontspanning. Gewoon om even lekker bij te komen in het stoombad of de sauna. Je kan bij deze stadssauna in Zuid-Holland ook een massage boeken om je saunasessie te compleet te maken.
€€
 
Sauna Tag: