Badkledingdag

Ga jij liever naar de sauna met je badkleding aan? De sauna's hieronder organiseren badkledingdagen waarbij je dus niet naakt hoeft te zijn om naar de sauna te kunnen.

Wil je gedetailleerd zoeken, gebruik dan de opties in onze rechterzijbalk (op je mobiel onderaan de pagina). Er wordt veel gezocht op sauna's met de volgende kenmerken: Badkledingdag, Damesdag, Gezinsvriendelijk.

zandstrand bij Palestra
Een ontspannen reis om de wereld, belooft Palestra je te bieden. In dit ruime saunacomplex is veel te beleven! Wil je sauna en wellness rituelen uit verschillende delen van de wereld uitproberen in een complex dat bekend staat om haar opgietingen? Op naar Palestra dan!
Fort Resort Beemster
Een stoere nieuwe sauna verrees medio 2012 in Noord-Holland: Fort Resort Beemster. In een van de monumentale forten van de Stelling van Amsterdam is een luxe spa / wellness / sauna complex gerealiseerd. Historie meets sauna dus in Midden-Beemster. Hier ga je heen als je wilt genieten van een stijlvolle omgeving, een uitstekende keuken en indrukwekkende wijnkaart.
hamam bij Elysium
Sauna Elysium is een groot saunacomplex vlakbij Rotterdam. Je hebt uitgebreide mogelijkheden om saunacabines uit te proberen (er zijn er 25 verschillende sauna's). En, uniek voor Nederland: je kunt er zelf een hamam ritueel uitvoeren. Als je graag verschillende saunacabines wilt testen, ben je bij deze sauna in Bleiswijk aan het goede adres. Maar daarnaast zijn er 19 verschillende binnen- en buitenbaden en 3 restaurants. Genoeg te doen om te ontspannen dus!
Huize Holterhof
Wil je lekker terug naar de natuur en heerlijk ontspannen in een statig landhuis met sauna? Sauna Huize Hölterhof is geen gewone sauna. Je wordt omringd door majestueuze bomen die het zonlicht filteren.
€€
 
Sauna Tag: 
Sauna Soesterberg
Je bent bewust bezig met je lichaam en gezondheid. Daarom probeer je geregeld te ontsnappen aan de drukte van alledag om even tot rust te komen. Bij Omega Wellness kun je heerlijk ontspannen in de bosrijke omgeving van Soesterberg.
€€
 
Sauna Tag: 
Domburg
SPA Domburg is Zeeuws en kleinschalig met persoonlijke aandacht. Het biedt een exclusief aanbod van diverse sauna’s, ontspanningsruimtes en een waterplein.
€€
 
Sauna Tag: 
De Bronsbergen
Deze Gelderse sauna is uniek in Nederland, mede door de unieke tuin in Japanse stijl. De sauna ligt aan een groot meer zodat je ook een geweldig uitzicht hebt vanuit de tuin.
€€
 
Sauna Tag: 
Sauna Zwaluwhoeve
Wellnessresort De Zwaluwhoeve: wie kent deze sauna niet? Sinds begin 2014 heeft dit bedrijf een nieuwe eigenaar. En zij willen deze thermen opnieuw op de kaart zetten. Belangrijke punten: minder gasten dus meer rust, grotere kleedruimtes en extra belevingen/cabines.
Vlakbij het centrum van Bergen Op Zoom in het Stadspark Hotel ligt Fonteyn Thermen. Het centrum kan overdag of 's avonds bezocht worden, ook voor niet-hotelgasten. Uniek voor deze stadssauna is het gebruik van de Stadsfonteyn, dat het zogenaamde 'Heilwasser' bevat.
€€
 
Sauna Tag: 
Betuwsch Badhuys
Onder het motto "wellness in de weilanden' opent het fonkelnieuwe Betuwsch Badhuys haar deuren. Ze bieden een onvergetelijke dag natuurlijk genieten met sauna, baden en massage. In de keuken werken ze met streekproducten, versgebakken molenkoek, een uitgebreide boerenlunch en nog veel meer lekkers. En als ik denk aan "hangmatten in de boomgaard" heb ik al zin om te gaan.
€€€
 
Sauna Tag: 

Pagina's