Damesdag

Op damesdagen is de sauna alleen toegankelijk voor dames. Als je het vervelend vindt om gemengd naakt naar de sauna te gaan dan is een exclusieve vrouwendag een mooi alternatief.

Soms wordt een damesdag gecombineerd met een badkledingdag. Dit is niet altijd zo. Vaak zijn damesdagen ook dagen waar badkleding niet is toegestaan.

Wil je gedetailleerd zoeken, gebruik dan de opties in onze rechterzijbalk (op je mobiel onderaan de pagina). Er wordt veel gezocht op sauna's met de volgende kenmerken: Badkledingdag, Damesdag, Gezinsvriendelijk.

hamam bij Elysium
Sauna Elysium is een groot saunacomplex vlakbij Rotterdam. Je hebt uitgebreide mogelijkheden om saunacabines uit te proberen (er zijn er 25 verschillende sauna's). En, uniek voor Nederland: je kunt er zelf een hamam ritueel uitvoeren. Als je graag verschillende saunacabines wilt testen, ben je bij deze sauna in Bleiswijk aan het goede adres. Maar daarnaast zijn er 19 verschillende binnen- en buitenbaden en 3 restaurants. Genoeg te doen om te ontspannen dus!
Sauna Zwaluwhoeve
Wellnessresort De Zwaluwhoeve: wie kent deze sauna niet? Sinds begin 2014 heeft dit bedrijf een nieuwe eigenaar. En zij willen deze thermen opnieuw op de kaart zetten. Belangrijke punten: minder gasten dus meer rust, grotere kleedruimtes en extra belevingen/cabines.
De tuin van Thermen Papendrecht
De entree van sauna Papendrecht is meteen al sprookjesachtig met een fraai Oostenrijks smeedwerk. Binnen wordt gebruik gemaakt van gegraveerd glas en antieke bouwelementen. Een sauna om te onthouden.
saunaplein van Orange Wellness centrum
Ooit begonnen als sauna bij een sportschool, is Orange Wellness Centre nu een volwaardig sauna complex. Midden in het Groene Hart word je "weer helemaal jezelf" zoals de slogan van Orange luidt. Wil je graag naar een stadssauna met ruime keuze aan cabines, waar je ook eventueel kan sporten? Orange Wellness Centre biedt je dit (en meer).
€€
 
De grootste kachel van Thermen Holiday
"Sauna Schiedam" zoals Thermen Holiday voor veel mensen heet, is een van de grotere saunacomplexen van Nederland. De faciliteiten zijn hier ruim, met een aantal bijzondere saunacabines, een grote tuin en: de eerste Thermen Bibliotheek van Nederland.
€€€
 
Sauna Tag: 
Banja sauna
Goos Wellness (voorheen: Goos Sauna World) begon als sauna bij een sportschool en is inmiddels verworden tot een volwaardig zelfstandig saunacomplex. Zes verschillende sauna's bezoek je bij het knusse Goos Wellness, tegen schappelijke prijzen.
 
Sauna Tag: 
Voetenbad bij Thermen Roosendaal
Wellness Roosendaal (voorheen Thermen Roosendaal) is in 2012 overgenomen door de Fitland groep, het bedrijf achter onder andere de Wellnessboot. Met de overname kreeg sauna Roosendaal een strak, modern jasje, met veel wit en bijzondere aandacht voor licht.
€€
 
Sauna Tag: 
Hooibergsauna bij Heuvelrug in Veenendaal
"Saunatuurlijk!" is de ondertitel bij Sauna Beauty & Wellness De Heuvelrug. Er had ook kunnen staan: "Ouderwets gezellig" of "Met vrienden of familie een dagje ontspannen". Want dat is waar De Heuvelrug om bekend staat: dit is een gezellige sauna, waar je goed met een groepje of in gezinsverband terecht kunt.
€€
 
Sauna Tag: 
Zwevende saunacabine bij Sauna Woudfennen in Joure
Verstopt tussen Sneek en Joure vind je (na een beetje zoeken misschien) Sauna De Woudfennen. Voor een knus complex in het Noorden, met mogelijkheid te blijven slapen, zit je hier goed.
bootsauna - opwarmen terwijl je vaart
Sauna Drôme is een van de oudste sauna's van Nederland en still going strong. Midden in het Veluwse landschap geniet je hier van een gemoedelijke sfeer en een aantal fraaie cabines, waaronder een varende sauna!
€€
 
Sauna Tag: 

Pagina's