Duurzaam

Wil je gedetailleerd zoeken, gebruik dan de opties in onze rechterzijbalk (op je mobiel onderaan de pagina). Er wordt veel gezocht op sauna's met de volgende kenmerken: Badkledingdag, Damesdag, Gezinsvriendelijk.

Fort Resort Beemster
Een stoere nieuwe sauna verrees medio 2012 in Noord-Holland: Fort Resort Beemster. In een van de monumentale forten van de Stelling van Amsterdam is een luxe spa / wellness / sauna complex gerealiseerd. Historie meets sauna dus in Midden-Beemster. Hier ga je heen als je wilt genieten van een stijlvolle omgeving, een uitstekende keuken en indrukwekkende wijnkaart.
Panorama sauna van buiten gefotografeerd
Thermen De Waterlelie is de zelfverklaarde groenste sauna van Nederland. In de landelijke omgeving vlakbij de grens tussen de provincies Groningen, Friesland en Drenthe ligt deze middelgrote sauna met ruime tuin en twee-temperaturen zwembad.
€€
 
Sauna Tag: 
Wijnvatsauna bij Thermen Hotstones
Sauna Hotstones is een van de weinige, of misschien wel de enige, sauna in Friesland met het Heilbadcertificaat. Ze gebruiken een zoutwaterbron die diep onder hun sauna zit. Het is dit weldadige water waarmee de baden gevuld worden en opgewarmd tot 34 graden.
Boerderij Spa is een keten van kleinschalige spa's in Overijssel en Brabant, met volop aandacht voor de bezoeker. Je kan hier heerlijk genieten van landschap, natuur en rust. Combineer je bezoek niet alleen met behandelingen maar ook met een nachtje slapen. Zo kun je perfect tot rust komen in een plattelandsomgeving met bijzondere sauna faciliteiten.
€€€
 
Deze parel in Drenthe is een weldaad voor lichaam en geest. Sauna De Bron voelt nostalgisch aan en brengt op deze manier een eigen sfeer in het sauna landschap. Het bedrijf is duurzaam (CO2 neutraal) en heeft een eigen bron.
Dit complex met hotel en thermaalbad is een saunacomplex plus. Bij Sauna Bad Nieuweschans kan je heerlijk genieten en bijvoorbeeld meerdere dagen boeken met overnachting in het aanliggende hotel. Ze hebben vele behandelingen en je kan er zelfs kuren. Ook zijn er verschillende lifestyle workshops zoals Tai Chi en mindfulness.
€€