Grote tuin

Wil je gedetailleerd zoeken, gebruik dan de opties in onze rechterzijbalk (op je mobiel onderaan de pagina). Er wordt veel gezocht op sauna's met de volgende kenmerken: Badkledingdag, Damesdag, Gezinsvriendelijk.

zandstrand bij Palestra
Een ontspannen reis om de wereld, belooft Palestra je te bieden. In dit ruime saunacomplex is veel te beleven! Wil je sauna en wellness rituelen uit verschillende delen van de wereld uitproberen in een complex dat bekend staat om haar opgietingen? Op naar Palestra dan!
hamam bij Elysium
Sauna Elysium is een groot saunacomplex vlakbij Rotterdam. Je hebt uitgebreide mogelijkheden om saunacabines uit te proberen (er zijn er 25 verschillende sauna's). En, uniek voor Nederland: je kunt er zelf een hamam ritueel uitvoeren. Als je graag verschillende saunacabines wilt testen, ben je bij deze sauna in Bleiswijk aan het goede adres. Maar daarnaast zijn er 19 verschillende binnen- en buitenbaden en 3 restaurants. Genoeg te doen om te ontspannen dus!
Huize Holterhof
Wil je lekker terug naar de natuur en heerlijk ontspannen in een statig landhuis met sauna? Sauna Huize Hölterhof is geen gewone sauna. Je wordt omringd door majestueuze bomen die het zonlicht filteren.
€€
 
Sauna Tag: 
Sauna Soesterberg
Je bent bewust bezig met je lichaam en gezondheid. Daarom probeer je geregeld te ontsnappen aan de drukte van alledag om even tot rust te komen. Bij Omega Wellness kun je heerlijk ontspannen in de bosrijke omgeving van Soesterberg.
€€
 
Sauna Tag: 
De Bronsbergen
Deze Gelderse sauna is uniek in Nederland, mede door de unieke tuin in Japanse stijl. De sauna ligt aan een groot meer zodat je ook een geweldig uitzicht hebt vanuit de tuin.
€€
 
Sauna Tag: 
Sauna Zwaluwhoeve
Wellnessresort De Zwaluwhoeve: wie kent deze sauna niet? Sinds begin 2014 heeft dit bedrijf een nieuwe eigenaar. En zij willen deze thermen opnieuw op de kaart zetten. Belangrijke punten: minder gasten dus meer rust, grotere kleedruimtes en extra belevingen/cabines.
Betuwsch Badhuys
Onder het motto "wellness in de weilanden' opent het fonkelnieuwe Betuwsch Badhuys haar deuren. Ze bieden een onvergetelijke dag natuurlijk genieten met sauna, baden en massage. In de keuken werken ze met streekproducten, versgebakken molenkoek, een uitgebreide boerenlunch en nog veel meer lekkers. En als ik denk aan "hangmatten in de boomgaard" heb ik al zin om te gaan.
€€€
 
Sauna Tag: 
Thermen Binnen Den Maas voetenbad
Uniek en hypermodern. Dit relax- en wellnesscentrum ligt in Zuid Holland en wordt in het begin van 2014 geopend.
€€
 
De grootste kachel van Thermen Holiday
"Sauna Schiedam" zoals Thermen Holiday voor veel mensen heet, is een van de grotere saunacomplexen van Nederland. De faciliteiten zijn hier ruim, met een aantal bijzondere saunacabines, een grote tuin en: de eerste Thermen Bibliotheek van Nederland.
€€€
 
Sauna Tag: 
Looppad met warm en koud water
Aan de rand van Geldrop, vlakbij de IJzeren Man, ligt Spa Sense. De sauna heeft een grote tuin en zwembad met heerlijke ligbanken en zitjes. Binnen valt op hoe er gewerkt is met licht. Via lichtkoepels wordt er veel daglicht binnengelaten in de rustruimte en ook in sommige saunacabines is gewerkt met bijzondere lichtelementen. Wil je graag naar een intieme sauna met veel keus, stel je navigatie dan in op Geldrop.
€€
 
Sauna Tag: 

Pagina's