Inspirerend

Wil je gedetailleerd zoeken, gebruik dan de opties in onze rechterzijbalk (op je mobiel onderaan de pagina). Er wordt veel gezocht op sauna's met de volgende kenmerken: Badkledingdag, Damesdag, Gezinsvriendelijk.

Fort Resort Beemster
Een stoere nieuwe sauna verrees medio 2012 in Noord-Holland: Fort Resort Beemster. In een van de monumentale forten van de Stelling van Amsterdam is een luxe spa / wellness / sauna complex gerealiseerd. Historie meets sauna dus in Midden-Beemster. Hier ga je heen als je wilt genieten van een stijlvolle omgeving, een uitstekende keuken en indrukwekkende wijnkaart.
Betuwsch Badhuys
Onder het motto "wellness in de weilanden' opent het fonkelnieuwe Betuwsch Badhuys haar deuren. Ze bieden een onvergetelijke dag natuurlijk genieten met sauna, baden en massage. In de keuken werken ze met streekproducten, versgebakken molenkoek, een uitgebreide boerenlunch en nog veel meer lekkers. En als ik denk aan "hangmatten in de boomgaard" heb ik al zin om te gaan.
€€€
 
Sauna Tag: 
Thermen Binnen Den Maas voetenbad
Uniek en hypermodern. Dit relax- en wellnesscentrum ligt in Zuid Holland en wordt in het begin van 2014 geopend.
€€
 
Zoutgrot Spa Loppersum
In het oude gemeentehuis van Loppersum zit nu een wellnessparadijs met hotel. Dat maakt deze sauna perfect voor een weekend of midweek ontspannen.
€€
 
Panorama sauna van buiten gefotografeerd
Thermen De Waterlelie is de zelfverklaarde groenste sauna van Nederland. In de landelijke omgeving vlakbij de grens tussen de provincies Groningen, Friesland en Drenthe ligt deze middelgrote sauna met ruime tuin en twee-temperaturen zwembad.
€€
 
Sauna Tag: 
Grote kelosauna voor opgietingen bij Thermen Bussloo
Wellness & Hotel Thermen Bussloo is een van de grotere Nederlandse wellnesscentra. Niet alleen heb je hier ruime keuze uit allerlei saunacabines, maar je kunt er ook blijven slapen in het luxe hotel en meedoen aan vele opgietingen, rituelen, meditaties en workshops.
Via een steiger loop je van de panoramasauna naar een rustruimte bij Spa Sereen
Spa Sereen ligt aan de Maarsseveense plassen. Deze sauna in Maarssen is ruimt opgezet en stylish waar je heerlijk tot rust kan komen.
€€
 
Buitenkant van Kuurhuys
Direct aan de Waddenzee ligt het 'geheime' Waddeneiland Wieringen. En daar vind je een kleinschalige en bijzondere sauna: Sauna Het Kuurhuys. Als je persoonlijke aandacht, regionale producten en een mooie omgeving zoekt, dan ben je hier aan het juiste adres.
€€
 
Achterdek in het donker
Sauna, boot, Mill: waar hebben we het dan over? Juist, de Wellnessboot in het Brabantse Mill (bij Nijmegen). Zoek je een bijzondere sauna ervaring, dan is dit een goed complex om te bezoeken. In Mill vind je deze saunaboot; varen kun je er niet mee, maar het cruise thema is wel elegant doorgevoerd in de aankleding. De Wellnessboot is een luxe sauna locatie, waar je in een stijlvolle omgeving kunt ontspannen: kleuren, licht en geuren spelen een belangrijke rol in het design en de keuken is goed verzorgd.
Japanse sauna
"Resort voor Royaal genieten" is het motto van deze sauna in het zuidwesten van België. De sauna heeft een modern design waarin ook veel natuurmaterialen zijn gebruikt. Tegelijkertijd is er een uitbundig kleurgebruik zoals bijvoorbeeld met de ligstoelen en verlichting. Voor luxe, Bourgondisch genieten, is dit een goed adres.
€€€
 

Pagina's