Knus

Wil je gedetailleerd zoeken, gebruik dan de opties in onze rechterzijbalk (op je mobiel onderaan de pagina). Er wordt veel gezocht op sauna's met de volgende kenmerken: Badkledingdag, Damesdag, Gezinsvriendelijk.

Domburg
SPA Domburg is Zeeuws en kleinschalig met persoonlijke aandacht. Het biedt een exclusief aanbod van diverse sauna’s, ontspanningsruimtes en een waterplein.
€€
 
Sauna Tag: 
De tuin van Thermen Papendrecht
De entree van sauna Papendrecht is meteen al sprookjesachtig met een fraai Oostenrijks smeedwerk. Binnen wordt gebruik gemaakt van gegraveerd glas en antieke bouwelementen. Een sauna om te onthouden.
Zwembad bij Wellness Helmond
Saunaliefhebbers in de omgeving van Helmond kwamen er tot nu toe karig vanaf, maar met de opening van Wellness Helmond eind 2013, beschikt de stad ten oosten van Eindhoven nu over een super-de-luxe saunacomplex.
€€€
 
Sauna Tag: 
De eigenaren in hun zoutkristallen sauna
Heerlijk ontspannen in deze stadssauna vlakbij het treinstation van Winterswijk. Je kunt bij Sauna Wellness Winterswijk een arrangement boeken in combinatie met een heerlijk B&B (De Balkende Ezel) midden tussen de weilanden. Deze sauna in Gelderland kun je ook privé afhuren.
Zoutgrot Spa Loppersum
In het oude gemeentehuis van Loppersum zit nu een wellnessparadijs met hotel. Dat maakt deze sauna perfect voor een weekend of midweek ontspannen.
€€
 
Banja sauna
Goos Wellness (voorheen: Goos Sauna World) begon als sauna bij een sportschool en is inmiddels verworden tot een volwaardig zelfstandig saunacomplex. Zes verschillende sauna's bezoek je bij het knusse Goos Wellness, tegen schappelijke prijzen.
 
Sauna Tag: 
Hooibergsauna bij Heuvelrug in Veenendaal
"Saunatuurlijk!" is de ondertitel bij Sauna Beauty & Wellness De Heuvelrug. Er had ook kunnen staan: "Ouderwets gezellig" of "Met vrienden of familie een dagje ontspannen". Want dat is waar De Heuvelrug om bekend staat: dit is een gezellige sauna, waar je goed met een groepje of in gezinsverband terecht kunt.
€€
 
Sauna Tag: 
Zwevende saunacabine bij Sauna Woudfennen in Joure
Verstopt tussen Sneek en Joure vind je (na een beetje zoeken misschien) Sauna De Woudfennen. Voor een knus complex in het Noorden, met mogelijkheid te blijven slapen, zit je hier goed.
bootsauna - opwarmen terwijl je vaart
Sauna Drôme is een van de oudste sauna's van Nederland en still going strong. Midden in het Veluwse landschap geniet je hier van een gemoedelijke sfeer en een aantal fraaie cabines, waaronder een varende sauna!
€€
 
Sauna Tag: 
Buitenkant van Kuurhuys
Direct aan de Waddenzee ligt het 'geheime' Waddeneiland Wieringen. En daar vind je een kleinschalige en bijzondere sauna: Sauna Het Kuurhuys. Als je persoonlijke aandacht, regionale producten en een mooie omgeving zoekt, dan ben je hier aan het juiste adres.
€€
 

Pagina's