Natuurwater

Wil je gedetailleerd zoeken, gebruik dan de opties in onze rechterzijbalk (op je mobiel onderaan de pagina). Er wordt veel gezocht op sauna's met de volgende kenmerken: Badkledingdag, Damesdag, Gezinsvriendelijk.

Thermen Binnen Den Maas voetenbad
Uniek en hypermodern. Dit relax- en wellnesscentrum ligt in Zuid Holland en wordt in het begin van 2014 geopend.
€€
 
Grote kelosauna voor opgietingen bij Thermen Bussloo
Wellness & Hotel Thermen Bussloo is een van de grotere Nederlandse wellnesscentra. Niet alleen heb je hier ruime keuze uit allerlei saunacabines, maar je kunt er ook blijven slapen in het luxe hotel en meedoen aan vele opgietingen, rituelen, meditaties en workshops.
Via een steiger loop je van de panoramasauna naar een rustruimte bij Spa Sereen
Spa Sereen ligt aan de Maarsseveense plassen. Deze sauna in Maarssen is ruimt opgezet en stylish waar je heerlijk tot rust kan komen.
€€
 
Berkentakken sauna Veluwse Bron
De Veluwse Bron is een van de grootste sauna's van Nederland. Hier vind je 21 hectare, oftewel 27 voetbalvelden, aan sauna’s, stoombaden, zwembaden, dompelbaden en whirlpools. Bijzonder is het grote meer met strandje bij dit saunacomplex. Hier kun je afkoelen in natuurwater en vanaf de grote ligweide kijk je recht de natuur in. Je ziet vogels verderop dobberen. Schrik niet als een konijntje voorbij komt huppelen als jij op je ligbed uitrust.
€€€
 
Japanse sauna
"Resort voor Royaal genieten" is het motto van deze sauna in het zuidwesten van België. De sauna heeft een modern design waarin ook veel natuurmaterialen zijn gebruikt. Tegelijkertijd is er een uitbundig kleurgebruik zoals bijvoorbeeld met de ligstoelen en verlichting. Voor luxe, Bourgondisch genieten, is dit een goed adres.
€€€
 
Boerderij Spa is een keten van kleinschalige spa's in Overijssel en Brabant, met volop aandacht voor de bezoeker. Je kan hier heerlijk genieten van landschap, natuur en rust. Combineer je bezoek niet alleen met behandelingen maar ook met een nachtje slapen. Zo kun je perfect tot rust komen in een plattelandsomgeving met bijzondere sauna faciliteiten.
€€€
 
Sauna Swoll is onlangs volledig vernieuwd. Het complex is ruim opgezet. Licht en ruim zijn sleutelwoorden bij deze sauna in Zwolle. Met 5 saunacabines kun je je hier wel even vermaken.