Stadssauna

Wil je gedetailleerd zoeken, gebruik dan de opties in onze rechterzijbalk (op je mobiel onderaan de pagina). Er wordt veel gezocht op sauna's met de volgende kenmerken: Badkledingdag, Damesdag, Gezinsvriendelijk.

Vlakbij het centrum van Bergen Op Zoom in het Stadspark Hotel ligt Fonteyn Thermen. Het centrum kan overdag of 's avonds bezocht worden, ook voor niet-hotelgasten. Uniek voor deze stadssauna is het gebruik van de Stadsfonteyn, dat het zogenaamde 'Heilwasser' bevat.
€€
 
Sauna Tag: 
De tuin van Thermen Papendrecht
De entree van sauna Papendrecht is meteen al sprookjesachtig met een fraai Oostenrijks smeedwerk. Binnen wordt gebruik gemaakt van gegraveerd glas en antieke bouwelementen. Een sauna om te onthouden.
Zwembad bij Thermen SIttard
In groot nieuw gebouw, waar ook een sportschool, restaurant en hotel gevestigd is, opende eind 2013 Wellness Sittard. Deze Fitland locatie is een stijlvolle toevoeging aan het lijstje 'Sauna's in Limburg.'
€€€
 
Sauna Tag: 
Sauna Oranje
Aqua & Sauna Oranje is het wellnesscentrum in Noordwijk (Zuid-Holland). Dit saunacomplex is gevestigd in het luxueuze Hotels van Oranje aan zee. Je gaat hier heen voor een ongecompliceerd saunadagje en een rondje golfslagbad. Blijven slapen in het hotel is geen probleem.
 
Sauna Tag: 
saunaplein van Orange Wellness centrum
Ooit begonnen als sauna bij een sportschool, is Orange Wellness Centre nu een volwaardig sauna complex. Midden in het Groene Hart word je "weer helemaal jezelf" zoals de slogan van Orange luidt. Wil je graag naar een stadssauna met ruime keuze aan cabines, waar je ook eventueel kan sporten? Orange Wellness Centre biedt je dit (en meer).
€€
 
Zwembad bij Wellness Helmond
Saunaliefhebbers in de omgeving van Helmond kwamen er tot nu toe karig vanaf, maar met de opening van Wellness Helmond eind 2013, beschikt de stad ten oosten van Eindhoven nu over een super-de-luxe saunacomplex.
€€€
 
Sauna Tag: 
De eigenaren in hun zoutkristallen sauna
Heerlijk ontspannen in deze stadssauna vlakbij het treinstation van Winterswijk. Je kunt bij Sauna Wellness Winterswijk een arrangement boeken in combinatie met een heerlijk B&B (De Balkende Ezel) midden tussen de weilanden. Deze sauna in Gelderland kun je ook privé afhuren.
Zwembad met uitzicht over de stad Leiden
Een korte wellnessvakantie in grote luxe en op grote hoogte: je hoeft daarvoor niet perse ver te reizen. Bij Wellness Leiden geniet je vanaf de 11e verdieping van het Level gebouw van een stijlvolle sauna. (Geopend vanaf 20 september 2013, 17.30 uur)
€€€
 
Sauna Tag: 
Hamam behandeling bij Sauna velp
Sauna Velp bestaat sinds 1972 maar de tijd is er niet stil blijven staan. Na de overname in 2000 is veel veranderd, met name door het nieuwe beautycenter en uitbreiding van de sauna faciliteiten. De klassieke inrichting, open haarden en de vele kaarslichtjes zorgen voor een warme en bijzondere sfeer.
Zwembad van Sauna Veghel
Sauna Veghel ligt in het Noord Brabantse Veghel. Ze zijn geopend in 2013 en noemen zichzelf een "middelgroot saunabedrijf wat zich richt op service en kwaliteit. Ze zetten een warme sfeer, persoonlijke benadering en het gevoel van "uit maar toch thuis" centraal.
€€
 
Sauna Tag: 

Pagina's