Stijlvol

Wil je gedetailleerd zoeken, gebruik dan de opties in onze rechterzijbalk (op je mobiel onderaan de pagina). Er wordt veel gezocht op sauna's met de volgende kenmerken: Badkledingdag, Damesdag, Gezinsvriendelijk.

Fort Resort Beemster
Een stoere nieuwe sauna verrees medio 2012 in Noord-Holland: Fort Resort Beemster. In een van de monumentale forten van de Stelling van Amsterdam is een luxe spa / wellness / sauna complex gerealiseerd. Historie meets sauna dus in Midden-Beemster. Hier ga je heen als je wilt genieten van een stijlvolle omgeving, een uitstekende keuken en indrukwekkende wijnkaart.
Huize Holterhof
Wil je lekker terug naar de natuur en heerlijk ontspannen in een statig landhuis met sauna? Sauna Huize Hölterhof is geen gewone sauna. Je wordt omringd door majestueuze bomen die het zonlicht filteren.
€€
 
Sauna Tag: 
Sauna Soesterberg
Je bent bewust bezig met je lichaam en gezondheid. Daarom probeer je geregeld te ontsnappen aan de drukte van alledag om even tot rust te komen. Bij Omega Wellness kun je heerlijk ontspannen in de bosrijke omgeving van Soesterberg.
€€
 
Sauna Tag: 
Domburg
SPA Domburg is Zeeuws en kleinschalig met persoonlijke aandacht. Het biedt een exclusief aanbod van diverse sauna’s, ontspanningsruimtes en een waterplein.
€€
 
Sauna Tag: 
De Bronsbergen
Deze Gelderse sauna is uniek in Nederland, mede door de unieke tuin in Japanse stijl. De sauna ligt aan een groot meer zodat je ook een geweldig uitzicht hebt vanuit de tuin.
€€
 
Sauna Tag: 
Vlakbij het centrum van Bergen Op Zoom in het Stadspark Hotel ligt Fonteyn Thermen. Het centrum kan overdag of 's avonds bezocht worden, ook voor niet-hotelgasten. Uniek voor deze stadssauna is het gebruik van de Stadsfonteyn, dat het zogenaamde 'Heilwasser' bevat.
€€
 
Sauna Tag: 
Zwembad bij Thermen SIttard
In groot nieuw gebouw, waar ook een sportschool, restaurant en hotel gevestigd is, opende eind 2013 Wellness Sittard. Deze Fitland locatie is een stijlvolle toevoeging aan het lijstje 'Sauna's in Limburg.'
€€€
 
Sauna Tag: 
Sauna Oranje
Aqua & Sauna Oranje is het wellnesscentrum in Noordwijk (Zuid-Holland). Dit saunacomplex is gevestigd in het luxueuze Hotels van Oranje aan zee. Je gaat hier heen voor een ongecompliceerd saunadagje en een rondje golfslagbad. Blijven slapen in het hotel is geen probleem.
 
Sauna Tag: 
Zwembad bij Wellness Helmond
Saunaliefhebbers in de omgeving van Helmond kwamen er tot nu toe karig vanaf, maar met de opening van Wellness Helmond eind 2013, beschikt de stad ten oosten van Eindhoven nu over een super-de-luxe saunacomplex.
€€€
 
Sauna Tag: 
Zwembad met uitzicht over de stad Leiden
Een korte wellnessvakantie in grote luxe en op grote hoogte: je hoeft daarvoor niet perse ver te reizen. Bij Wellness Leiden geniet je vanaf de 11e verdieping van het Level gebouw van een stijlvolle sauna. (Geopend vanaf 20 september 2013, 17.30 uur)
€€€
 
Sauna Tag: 

Pagina's