VIP

Wil je gedetailleerd zoeken, gebruik dan de opties in onze rechterzijbalk (op je mobiel onderaan de pagina). Er wordt veel gezocht op sauna's met de volgende kenmerken: Badkledingdag, Damesdag, Gezinsvriendelijk.

Betuwsch Badhuys
Onder het motto "wellness in de weilanden' opent het fonkelnieuwe Betuwsch Badhuys haar deuren. Ze bieden een onvergetelijke dag natuurlijk genieten met sauna, baden en massage. In de keuken werken ze met streekproducten, versgebakken molenkoek, een uitgebreide boerenlunch en nog veel meer lekkers. En als ik denk aan "hangmatten in de boomgaard" heb ik al zin om te gaan.
€€€
 
Sauna Tag: 
De eigenaren in hun zoutkristallen sauna
Heerlijk ontspannen in deze stadssauna vlakbij het treinstation van Winterswijk. Je kunt bij Sauna Wellness Winterswijk een arrangement boeken in combinatie met een heerlijk B&B (De Balkende Ezel) midden tussen de weilanden. Deze sauna in Gelderland kun je ook privé afhuren.
Buitenkant van Kuurhuys
Direct aan de Waddenzee ligt het 'geheime' Waddeneiland Wieringen. En daar vind je een kleinschalige en bijzondere sauna: Sauna Het Kuurhuys. Als je persoonlijke aandacht, regionale producten en een mooie omgeving zoekt, dan ben je hier aan het juiste adres.
€€
 
In Nijverdal vlakbij Hellendoorn ligt Sauna Nijverdal. Perfect te combineren met een ritje naar het pretpark in Hellendoorn. De kinderen gillen in de achtbaan en jij ontspant in de sauna!
€€
 
Sauna Tag: 
Sauna De Wilder is onderdeel van Park het Scholtenhagen. Je kan een bezoekje aan deze sauna in Haaksbergen combineren met een middag zwemmen in het subtropisch zwemparadijs De Wilder.
Wellness Centre de Thermen
Bij Wellness Centre De Thermen in (Rosmalen) Noord-Brabant kun je heerlijk tot rust komen. Stress bestaat hier niet en na een hammam, gezichts-, lichaamsbehandeling of massage ga je ontspannen naar huis.
€€
 
Sauna Tag: 
Deze luxe City Spa in Genk is een geweldig onderdeel van een verwendag of verwenweekend in België. Je kan de sauna in zijn geheel huren zodat je makkelijk je eigen damesdag kan organiseren.
€€€
 
Sauna Tag: 
Wellness Ons Buiten (ook wel: "Genietpunt Ons Buiten") in Oostkapelle, Zeeland is een relatief kleine sauna die ook privé afgehuurd kan worden. Perfect voor bedrijven, verenigingen en vrienden groepen die samen naar de sauna willen gaan. Privé afhuren kan met en zonder badkleding.
De grote charme van Sauna De Bakenberg is de kleinschaligheid. De sauna is overzichtelijk en kent een huiselijke sfeer.
Heb je altijd al een een volledige sauna willen afhuren met je vrienden. Sauna Franeker kun je voor 10-35 personen exclusief boeken. Als je liever met zijn tweetjes gaat dan combineer je een sauna bezoek met een romantische overnachting in het Stadslogement.
€€
 
Sauna Tag: 

Pagina's