Spa & Beauty Loppersum

Zoutgrot Spa Loppersum

In het oude gemeentehuis van Loppersum zit nu een wellnessparadijs met hotel. Dat maakt deze sauna perfect voor een weekend of midweek ontspannen. Deze sauna ligt op 20 minuten treinen vanaf de stad Groningen en is begin 2015 weer opengegaan na een grondige opknapbeurt.

Faciliteiten bij Hotel & Spa Loppersum

De sauna heeft 4 saunacabines varierend in temperatuur van 75 tot 95 graden. Er zijn verschillende houtsoorten gebruikt. Zo is er een Kelohout sauna, Red Cedar cabine en een Oregon Pine cabine. De vierde cabine is een houtgestookte Aufguss-sauna van 80 graden.

Er zijn verschillende baden waaronder een binnen zwembad, dompelbad en voetenbaden. Daarnaast is er een stoombad en een warme zoutkamer. UIteraard zijn er heelijk douches en een afkoelhoek voor na het saunarondje.

Spa Loppersum heeft een uitgebreid assortiment aan behandelingen om de geest en het lichaam in balans te brengen. Ze werken daarbij met vier en soms vijf elementen: vuur, aarde, lucht, water en soms ook hout. Daarbij gebruiken ze kruidenechnieken in combinatie met eeuwenoude massage- en behandeltechnieken om een mooie ervaring neer te zetten.

 


 


 

Kaart

Reacties


Schrijf een reactie

 

Laat een reactie achter