Thermen Bussloo

Voor ons wel ver weg, maar dat hebben we er graag voor over. Een heel groot pluspunt is dat de bediening regelmatig niet bezette, maar wel met handdoeken gereserveerde ligbedden afruimt, zodat ander gasten er wel gebruik van kunnen maken.... A.M. van Vugt
Grote kelosauna voor opgietingen bij Thermen Bussloo

Wellness & Hotel Thermen Bussloo in Voorst (provincie Gelderland) is een van de grotere Nederlandse wellnesscentra. Niet alleen heb je hier ruime keuze uit allerlei saunacabines, maar je kunt er ook blijven slapen in het luxe hotel en meedoen aan vele opgietingen, rituelen, meditaties en workshops.

Faciliteiten bij Thermen Bussloo

In Thermen Bussloo is veel te ontdekken en waarschijnlijk heb je aan één bezoek niet genoeg om alle faciliteiten mee te maken. Zowel binnen als buiten in de ruime saunatuin vind je wel 10 verschillende cabines en daarnaast diverse baden en infraroodcabines. 

Een opvallende sauna is de 'Geysersauna', waarin 5 geisers al borrelend stoom, water en lucht omhoog spuiten, terwijl muziek klinkt en beeld getoond wordt. Een dergelijke 'alle zintuigen' ervaring krijg je ook in de Vier elementen sauna, die elke kwartier in teken van een ander thema staat: oerwoud, Noordzee, vulkaan en woestijn.

Thermen Bussloo is ook trots op de Kelo Aufguss cabine, die de grootste opgietsauna van Europa is. Daarnaast heeft Bussloo een primeur met een van de twee infraroodcabines: daarin kun je namelijk liggend ontspannen terwijl je uitkijkt over het meer van Bussloo. Van dat uitzicht geniet je ook in de Kelo Panoramasauna en word je uitgenodigd een goed gesprek te voeren (dit is geen stilte sauna cabine). Hier vindt iedere dag een Verwenritueel plaats.

Het Verwenritueel is onderdeel van het Belevingsprogramma van deze sauna en thermen in Bussloo. In dat kader kunnen bezoekers (kosteloos!) dagelijks opgietingen, rituelen en meditaties bijwonen. Het programma is vol: gemiddeld elk half uur is er iets te beleven. Wil je een van deze activiteiten meemaken, zorg dan dat je op tijd bij de juiste cabine aanwezig bent.

Naast dit aanbod kun je regelmatig bij sauna Bussloo tegen betaling lifestyle workshops volgen, zoals een cursus Qigong of Balance Breathing of lezingen over detoxen of feng shui. Deze bijeenkomsten worden georganiseerd door het Bewustwordingscentrum van Thermen Bussloo.  

De keuze aan faciliteiten bij Thermen Bussloo is dus ruim. Noemenswaardig zijn nog het Ottomaanse Badhuis in het hoofdgebouw en natuurlijk het privé zandstrand van Thermen Bussloo aan het Bussloo meer, waar je, afgeschermd van watersporters, in het natuurwater kunt afkoelen. Daarna rust je lekker uit op een van de ligbedjes in de grote ligweide.

Sfeer bij sauna Bussloo

Bussloo is een groot saunacomplex, maar door de indeling en grote hoeveelheid saunacabines, voelt het hier meestal niet massaal. Bezoekers roemen de mooie faciliteiten, bijzondere rituelen en de ligging aan het meer.

Thermen Bussloo steekt veel energie in innovatie, met name op lifestyle gebied. Ook het hotel is een grote aanwinst voor de Veluwe. 


 


 

Kaart

Reacties van bezoekers

afbeelding van Rien Jebbink
Rien Jebbink
de ergernis begint al bij het
de ergernis begint al bij het eerste telefoon gesprek
afbeelding van Maurice
Maurice
Kwaliteit neemt af
Bussloo was altijd voor ons de mooiste sauna. Vandaag: de dompelbaden waren niet alleen lauw maar om half twaalf 's morgens al te smerig om er in te gaan(troebel water en vieze drellen), de toiletten waren in de loop van de dag ronduit goor, in 1 van de ruimtes hangen kapotte luxaflexen en onze voornaamste ergernis: de pretentieuze en belachelijk hoge prijzen in de horeca. Koffie was lekker maar lauw, de panini's zijn gewoon niet lekker (à €7,50 per stuk), de bitterballen smakeloos, de sate is voor maar liefst € 18,50 waanzinnig duur: gewoon een klein beetje vlees, wat rauwkost, wat kleine stukjes kroepoek en friet. De mayonaise is goed maar ongevraagd en wel terug te vinden op de rekening. Oké, € 0,50 maar zo hoort het niet. Glaasjes bier voor meer dan € 3,50. De klasse is er af, al denken ze er daar zelf anders over. Bediening is hier en daar niet klantgericht ('ik zeg wel even wat er op de kaart staat, anders moet ik helemaal heen en weer lopen.......'). We hebben een heerlijke dag gehad maar voelen ons echt bekocht als we ons realiseren dat we voor bijna € 100,- met zijn 2-en hebben gegeten en gedronken, maar NIETS bijzonders hebben gekregen. Dit is zonder overdrijven gewoon 2x te hoog. Helaas Bussloo, volgende keer proberen we wat anders.
afbeelding van Corry
Corry
Belachelijk dure horeca
Bij binnenkomst staan er flesjes water voor maar liefst €3,-?!! Bij het restaurant een pietluttig laagje wijn voor €5,- en toen de salade: €15,95 voor een bord sla met daaromheen een paar stukjes vlees die je echt moest zoeken. Was ook echt smakeloos! Heb er heel veel peper en zout op moeten strooien om het een beetje eetbaar te maken. Sauna verder prima maar al met al geef ik een absolute voorkeur aan de Veluwse Bron!
afbeelding van A.M. van Vugt
A.M. van Vugt
Zondag 22 juli 2013 weer
Zondag 22 juli 2013 weer gezellig naar Bussloo geweest. Voor ons wel ver weg, maar dat hebben we er graag voor over. Een heel groot pluspunt is dat de bediening regelmatig niet bezette, maar wel met handdoeken gereserveerde ligbedden afruimt, zodat ander gasten er wel gebruik van kunnen maken. Ze maken waar wat ze in de huisregels zeggen. GEEN ligbedden reserveren. Ze gaan zelfs een "leeg" ligbed voor je halen. Dat zouden ze bij alle sauna's moeten doen. Het is een geweldige sauna. Nu worden er weer 2 sauna's bijgebouwd en komt er als extra een cool-zone bij. De keuken is zeer gevarieerd ook voor kleine eters. Men hoeft niet als men regelmatig gaat iedere keer zeer uitgebreid te eten. In 3 verschillende sauna's worden opgietingen gegeven. De vier- seizoenen sauna is ook super. Een echte aanrader dus. groet Marianne en Albert
Mooi maar niet ideaal
In februari 2013 zijn we hier voor het eerst geweest tijdens een badkeldingdag. Het hele complex is mooi vormgegeven. Binnen doet het door de bogen, kleuren en tegels in allerlei vormen oosters aan. Buiten is het ruim van opzet (verschillende sauna-hutten, dompelbaden en whirlpoolbaden. We bezochten de baden en sauna's. Gedurende de dag/avond werd het drukker. Er stond zelfs een rij voor een sauna. Het verwarmde zwembad (waarin je van binnen naar buiten kunt zwemmen) is niet heel groot. In de sauna's was het niet erg druk. Wat hinderlijk vonden we het soms dat er ondanks de stilteborden in sauna's en baden vaak volop gebabbeld werd. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam, zowel bij de receptie, in het saunagebouw als in het buffetrestaurant. Erg jammer vonden we het dat er, in tegenstelling tot bijvoorbeeld Thermae 2000, geen kleedhokjes zijn waarin je privé en onbekeken kunt omkleden, zoals hoort. We dienden ons bij onze kluisjes om te kleden, die niet alleen direct bij de entree/uitgang en föhns liggen en waar het dus een komen en gaan van mensen was, maar ook is het een zeer smal doorlooppad.
Getuigen gezocht
Goedendag, Mijn naam is Annemarie en ik zoek getuigen voor (helaas al weer een jaar geleden) 30 maart 2012. Ik was die dag aanwezig met mijn vriendin en wij waren heerlijk aan het genieten van onze dag. Helaas eindigde deze dag in een drama. Rond half 5 kwamen wij uit het zwembad om heerlijk wat te gaan eten in het restaurant, echter kwam daar abrupt een einde aan. Ik glee onderuit en kwam op mijn achterhoofd terecht. Ik had een grote hoofdwond en er kwam een dame (gast) bij mij zitten. Ze hadden die dag in de rozensauna een opgieting gehad samen met rozencreme. De potjes stonden onbeheerd op de rand van een muurtje. Iedereen kon daar gebruik van maken. De vloer werd schoon getrokken richting het zwembad met resultaat dat het daar spekglad was. Ik werd vervolgens van de vloer getild en naar een kamer gebracht. Daar kwam een andere gast achter mij aan die vertelde dat zij ook al was uitgegleden omdat het daar zo glad was. Mijn vraag is dus nu, wie kan dit zich nog herinneren dat het daar glad was en wie heeft mij toen zien vallen. Ik zal u erg dankbaar zijn voor uw reactie. Groeten Annemarie
afbeelding van Erik Nagel
Erik Nagel
vakantie toeslag
22 oktober boeking gedaan voor sauna bezoek met kortingsbon (2e persoon gratis). De bon was niet in te wisselen van 15 t/m 21 okt (herstvakantie) we gaan eigenlijk nooit tijdens schoolvakanties naar een sauna, dus gaan we een week later. Tot onze verbazing geeft het systeem wel 3 euro extra aan voor de persoon die wel betaalt. Even bellen of dit wel klopt wegens drukte wordt verwezen naar de website en vervolgens de verbinding verbroken hetgeen niet erg klantvriendelijk is. Bij afrekenen gevraagd hoe dit zat, het antwoord was: als er ergens in Nederland vakantie is deze toeslag wordt gerekend. Toeslag betalen tijdens vakantie nog nooit meegemaakt bij een sauna en is toch helemaal absurd als de betreffende sauna niet in de regio ligt waar er vakantie is. Op de sauna zelf is niets aan te merken, schoon, veel afwisseling en alles was open. De prijzen voor horeca zijn wel aan de hoge kant. Dit doet ons besluiten om het diner maar elders te nuttigen we hebben al 3 euro te veel betaald!!!! Jammer ook dit bedrijf denkt dat het altijd maar goed blijft gaan.
afbeelding van Roel
Roel
voor de klagers
Lees wat klagers, maar kan het me niet voorstellen, kom er regelmatig. Tuurlijk is het een grotere wellness, maar in tegenstelling tot zwaluwhoeve en veluwse bron vind ik het juist niet massaal!!! Zeer vriendelijk personeel, heerlijke lunch en zoals het eruitziet voor de mensen van verder weg een prachtig hotel. AL met al mijn beste ervaringen bij Thermen Bussloo!
afbeelding van Mimsje
Mimsje
heerlijk ontspannen
Ik lees een hoop verhalen van mensen die niet tevreden zijn over de horeca bij Bussloo- eerlijk gezegd kan ik me daar niet iets bij voorstellen. Wij gaan met kleine regelmaat naar de sauna in Bussloo, soms een arragement soms met kortings bonnen. Met beide nog nooit een probleem gehad. De lunch die er wordt geserveerd is naar mijn mening PRIMA in orde, geen wachtrijen (hooguit 2 a 3 mensen die voor je lopen ) dat is in mijn ogen geen wachtrij.... en tot op heden geen lege schalen gezien. Wij vinden Bussloo tot op heden de een ( nummer 1 ) vannde beste welness centers die er in de buurt zitten. Veluwse bron en de zwaluwhoeve zijn we ook geweest maar de een gaf me het gevoel van opschieten en ander tja ( toeval misschien ) Ik vond het eten niet lekker. Maar voor mij dus dik op numer 1 Bussloo . (vandaag weer een heerlijke dag ontspanning voor de boeg #poehwatergisdattochook#
afbeelding van Annemiek
Annemiek
Mooie sauna
Mooie sauna, veel mogelijkheden en een prachtige tuin, echt met oog voor detail aangelegd. Maandag voor de 3x geweest, de rit uit het westen is het waard. Alleen was het deze keer erg druk, mogelijk door de vakantieveiling acties en de vakanties. Daardoor moesten we lang wachten op nieuwe borden bij het lunchbuffet, waren wat bakken leeg ed. En als minpunt bij een kopje koffie kan je geen glas kraanwater krijgen, dat hebben ze niet in het assortiment... Nou ja, een glaasje water in een sauna ?!?!? Jammer
afbeelding van A Rooze
A Rooze
Fijne sauna !
Hier ga je graag nog een keer naar toe. Mooie sauna veel keus, en niet zo vol gepropt met mensen. Ook het eten is prima, alleen jammer dat er weinig aanbiedingen zijn. Beetje voordeel zou wel wat fijner zijn, vooral in deze tijd .... :)
afbeelding van bertha
bertha
te druk door al die vakantieveiling bonnen
wij zijn op maandag gekomen om 10.30 met lunch en entree maar door dat er zoveel mensen zijn kun je prachtisch niet bij het buffet en lege schalen ., niet mijn sauna busslo
afbeelding van Jip
Jip
Risico Zwaluwehoeve sfeer
Normaal gesproken ben ik heel tevreden maar nu was ik niet te spreken over de lunch en het avondeten. De lunch op zich was prima. Helaas stond er een rij omdat er geen borden waren. Dit lijkt me iets wat niet voor mag komen omdat dit vrij simpel is op te lossen. Ik vraag me ook af of door de komst van het hotel en dus meer bezoekers het niet geheel onmogelijk wordt om op deze krappe ruimte een lunchbuffet te organiseren. Mijns inziens betekent dit voortdurend in de rij staan. Dit is iets waar ik niet relaxed van wordt in een sauna. Ik hoop ook dat de bouw van het hotel geen Zwaluwehoeve taferelen op gaat leveren. Het neigt er nu al naar. In het Italiaanse restaurant hebben we eerst een half uur moeten wachten tot er überhaupt iemand naar ons toe kwam terwijl het niet heel druk was. Hiervoor werd wel excuses aangeboden. De pizza liet vervolgens nog een uur op zich wachten. Deze stond inmiddels minstens 5 minuten koud te worden in het afhaaldepot terwijl de serveerster alleen maar druk was met opruimen en niet met haar klanten. Toen we haar aankeken met hongerige ogen gaf ze aan dat ze zou kijken waar het eten bleef. Er zaten slechts twee andere mensen te eten dus ik begrijp echt niet waarom het zolang moest duren. Het toetje maar met spoed aangevraagd. De pizza smaakte overigens prima. De tiramissu was ook erg lekker ook al was deze erg waterig.
afbeelding van Marianne2
Marianne2
Slecht keukenpersoneel commerciele bedoeling
Wat een afknapper! Echt voor alles moet je betalen, maar dat niet alleen we waren met zijn 4 tjes en de hele dag alles op eigen rekening laten zetten bij het afrekenen moesten we toch even totaal bijna 900 euro afrekenen en dat kon niet gesplitst dus dat moesten we zelf maar uitzoeken. Niet hun probleem. Bij de lunch aan gegeven dat ik een gluten allergie heb, keuken personeel is er kennelijk niet op bedacht dat als je bij het buffet blijft staan alles kan horen wat er in de keuken gebeurde... Zeker als het een stel gillende keuken meiden zijn... Je begrijpt wel dat ik mijn brood niet heb opgegeten! Vraag me af of ze zo met alle gasten omgaan die wat extra's vragen... Dan kan je beter niet eten.... Is daar geen volwassen begeleider/ chef aanwezig?.
afbeelding van D.S.E.van Voorden
D.S.E.van Voorden
Het was een heerlijk ontspannen dag !
We wonnen een gratis entree voor deze sauna.Normaal gaan we vaak naar Elysium,daar we in het Westen wonen. We hadden voor donderdag afgesproken.Gelukkig was het niet zo druk.De week ervoor bleek het vanwege de vakantie extreem druk te zijn geweest.We hadden dus geluk. De entourage in Bussloo is prachtig.De sauna's zijn schoon en netjes.Er wordt ook goed gecontroleerd.Jammer,dat je in alle sauna's stil moest zijn.Er was geen onderscheid.Een praatje is soms heel verfrissend.In Elysium heb je stiltesauna's en sauna's waar je ook iets mag zeggen tegen je partner. Ik miste het zoutwaterbad,misschien nieuwe uitdaging voor de directie. Jammer vond ik het,dat de prijzen in het restaurant en de brasserie zo hoog waren. Het zou fijn zijn wanneer straks de hotelaccomodatie klaar zou zijn.We hadden nu een hotel geboekt in Epe. Na een dag genoten te hebben van diverse sauna's en het heerlijke zwembad zijn we voldaan en uitgerust weer naar huis gegaan.
afbeelding van Korsmit
Korsmit
vakantie-commercie
Eindelijk vakantie: toe aan een dagje sauna... Nog kortingsbonnen van Bussloo liggen, dus bellen voor een reservering. Eerst 15 minuten in de wacht, omdat het vakantie is... Nee, sorry de kortingsbonnen gelden niet, omdat het vakantie is... Later op de website bij toeval ontdekt: entree + €3,-, omdat het vakantie is... Dat laatste werd aan de telefoon niet geïnformeerd. Sorry Thermen Bussloo: voor ons geen saunabezoek bij jullie meer. Te groot, te commercieel, niet klantvriendelijk, niet te betalen... :-(
afbeelding van Maria
Maria
helemaal fijn, behalve de horeca.
Altijd helemaal genieten hier. Sauna's heerlijk. Maar prijs kwaliteit van de horeca is slecht. Bestelde fruit met yoghurt, en honing. Deze stond toen niet op de kaart, maar kon wel besteld worden. (inmiddels staat deze op de kaart) Bij het afrekenen aan het einde van de dag moest ik hier voor 9 euro betalen. Beetje belachelijk. Afgelopen week weer geweest. Je betaald een boel geld voor je broodje, verwacht dan ook dat het helemaal goed is. Ik kreeg een broodje met harde korsten, niet lekker vers, lauwe patat. Een dagje sauna moet je een fijn heerlijk relexed gevoel geven, en dit soort dingen maakt dat je je bedonderd voelt. Dat is jammer.
afbeelding van G.J.M. Korste
G.J.M. Korste
echt genieten
een prettige, ruime sauna waarje na een relaxte dag nog geen genoeg van hebt. volgens mijn man de fijnste in Nederland. Naast de vele ruime sauna's ook een relaxte sessie in de zoutgrot. In de zomer is het heerlijk relaxen buiten. De hot stonebehandeling en de gezichtsmassage waren vorige maand heerlijk relax Wij gaan er zeker nog vaker hier na toe.
afbeelding van Wik
Wik
Ruime schone heerlijk saunacomplex
Ruime en schone sauna. Mooie omgeving, fijne saunas, heerlijk warm zwembad binnen/buiten. Scrubtemple is wel een beetje krapjes als het druk is. Duidelijke bordjes met informatie over de sauna's. Soms een klokje binnen in de sauna, temparatuur aanduiding binnen de sauna. Zeer fijne 4 elementen sauna. Er stonden allen items op de afrekening die niet van ons waren. Jammer dat dat kon. Verder was alles positief.
afbeelding van Y.Nijboer
Y.Nijboer
zeer onaangename ontvangst, maar een hele mooie accommodatie
We werden ontvangen door een dame, die duidelijk zeer geïrriteerd was. Waardoor ....geen idee, maar we kregen er beiden een zeer onaangenaam gevoel door. We voelden ons niet erg welkom. Pas toen we een tijdje binnen waren, raakten we dat gevoel kwijt.De accommodatie is erg mooi.Verder was het er erg lawaaiig. In het osmaans badhuis leek het wel een kippenhok. Dit zijn we dan ook ontvlucht. We gaan naar de sauna om tot rust te komen...... In het restaurant duurde het erg lang voordat we werden geholpen, terwijl het niet overdreven druk was in het restaurant.Oogcontact krijgen met een medewerkster lukte al niet eens.Mn hand opsteken hielp al evenmin. Het is erg belangrijk voor me,dat de sauna er mooi en schoon uitziet, maar vriendelijk en oplettend personeel is minstens even belangrijk.Toen we uitcheckten en betaalden troffen we wel een medewerkster die beleefd was. Dat was gewoon een verrassing. Jammer dat dat niet de gehele dag zo was....
afbeelding van Linda Michels
Linda Michels
Fantastisch
Afgelopen donderdag voor het eerst in deze sauna geweest na een tip van mijn zwager en schoonzus. Ik moet zeggen... ze hebben niets teveel gezegd. Wij vinden het een prachtig mooie sauna, met oog voor details. Er liep bijna de hele dag iemand op het sauna plein om de vloer daar droog en schoon te houden. Het was jammer dat het zo druk was, maar we hebben toch echt genoten van de fantastische sauna's. Het horeca gedeelte vonden wij wel onder de maat. Het eten was niet geweldig, maar wel aardig aan de prijs. Jammer is dat. Als we toch weer besluiten heen te gaan maar een broodje in de tas :-) vind het nou eenmaal belangrijk om ook het innerlijke te verwennen.
afbeelding van Kitty
Kitty
Deze week geweest, een heel
Deze week geweest, een heel leuke en goed verzorgde sauna, genoten van een kokosrasul. Gaan binnekort weer een keer terug
afbeelding van J. Kers
J. Kers
De fijnste sauna die ik ken!
Thermen Bussloo is voor mij de fijnste sauna die ik ken! Ik ben al ruim 20 jaar een trouwe saunaganger en heb veel verschillende sauna's gezien, maar TB is voor mij de sauna waar bewust nagedacht is over verschilende zaken! De boeddhistische sfeer is voor mij geweldig! Rust en sfeer die je diep kunt voelen als je wilt! De bordjes in de sauna's "alleen stilte geeft rust" zijn een goede aanwinst! Voor mij is het enorm genieten en zijn de eigenaren, Ineke en Hans echt aardige mensen! mvg mevrouw J. Kers
afbeelding van Marjon Briede
Marjon Briede
Fijne dag gehad
Ik ben hier gister geweest samen met mijn zwangere zus en met mijn moeder. Mijn zus werd bij binnenkomst al meteen gevraagd of ze de "regels" wist als je zwanger was en naar de sauna gaat. Een vel papier gekregen met uitleg. Erg netjes! De sauna's zelf zijn erg mooi. Het is groot opgezet. Wij hadden een lekkere zonnige dag dus veel buiten geweest. Ik kan me voorstellen als het regent oid dat het dan wel krap wordt binnen. Veel faciliteiten; lekkere lunch en avond maal genuttigd. Personeel was vriendelijk en behulpzaam. Een echte aanrader! We hebben geen behandeling oid genomen maar zo was het ook heerlijk ontspannen.
afbeelding van Douwe
Douwe
Mooie sauna, maar te druk & te commercieel
Hier voor het eerst op een zaterdag geweest. Positief: vriendelijke ontvangst, vriendelijk personeel, veel faciliteiten, schoon, lekkere massage. Negatief: jammer dat het net als de Zwaluwhoeve een fabriek is/dreigt te worden. Het was echt veel en veel te druk. Dat merk je vooral op het centrale saunaplein en in het restaurant (geen of nauwelijks plaats). Wat ook vervelend is is dat restaurant en 'even lekker zitten'-ruimte hetzelfde zijn. Om het kwartier word je dus (vriendelijk) door personeel gevraagd "kan ik u nog ergens mee van dienst zijn?". Nee hoor, dan wenk ik wel... Bestel je een salade dan is meteen de vraag "wilt u er ook brood bij" (= kassa 6,95 extra). Heb je dat op dan wordt gevraagd "of u misschien ook een dessert wilt". Doe je een gezichtsbehandeling dan krijg je meteen een huidadvies (leuk) en worden je meteen potjes van 50 euro aangepraat. Brrrrr, wat een commercie. Kortom: jammer, het is erg mooie sauna. Maar te druk en te commercieel. Ons zie je dus (helaas) niet meer terug.
afbeelding van Wim
Wim
Mijn eerdere klacht is zéér correct opgelost
Mooie en gezellige sauna met goede faciliteiten. Een klacht over het horecagedeelte is door Bussloo inmiddels zeer correct opgelost. Een aanrader dus.
afbeelding van Thermen Bussloo
Thermen Bussloo
Reactie op bericht van Wim (20 augustus 2011)
Beste Wim, Wij vinden het erg vervelend om te horen dat u niet optimaal heeft kunnen genieten van uw dagje wellness bij Thermen Bussloo. Daarom wil ik graag met u in contact komen om hierop te kunnen reageren. Ik zou het op prijs stellen wanneer u een e-mail zou sturen naar fveldwachter@thermenbussloo.nl. Met vriendelijke groet, Frank Veldwachter Thermen Bussloo
afbeelding van Pieter
Pieter
Geweldige sauna!
Geweldige, ruim opgezetten Sauna met heel veel faciliteiten, veel ruimte en vooral het buitengedeelte is prachtig. Opgietingen waren uitstekend, hoewel voor zo'n groot complex had ik iets vaker een opgieting verwacht. Hoewel de rij anders deed vermoeden was er genoeg plek tijdens de opgietingen, de grootste sauna is zeer groot. Horeca vond ik minder, hoge prijzen, wel vriendelijk personeel maar wat onhandig qua gedrag. Daarbij heel erg lang wachten op eten en drankjes, dit is jammer en verlaagd het 'gast zijn' gevoel.
afbeelding van Mimi
Mimi
Geweldige ervaring!
Op vrijdag 19 aug. 2011 voor het eerst in deze sauna geweest: wat een verademing! De ontvangst is heel vriendelijk, de faciliteiten schoon en goed verzorgd. Er was heel veel te doen, zelfs voor mensen die zich snel vervelen kun je hier uren doorbrengen zonder 2x in dezelfde sauna te zijn geweest. Nieuwe faciliteiten en ervaringen, mooie tuin en echt ONTSPANNEN. Een aanrader.
afbeelding van Wim
Wim
Oplichters
Goede sauna, fijne faciliteiten, maar de horeca is schandalig: duur, slechte bediening, smakeloos eten en op de rekening staan producten die je dacht erbij te krijgen (brood, mayonaise) en waar je niet om hebt gevraagd. Op emails reageert men niet.

Pagina's

Laat een reactie achter