Thermen De Waterlelie

Panorama sauna van buiten gefotografeerd

Thermen De Waterlelie is de zelfverklaarde groenste sauna van Nederland. In de landelijke omgeving van Zevenhuizen (provincie Groningen) vlakbij de grens tussen de provincies Groningen, Friesland en Drenthe ligt deze middelgrote sauna met ruime tuin en twee-temperaturen zwembad.

Faciliteiten bij Thermen De Waterlelie

Het complex omvat 4 saunacabines, een infrarood sauna, stoombad en tylarium (een vochtige sauna met lagere temperaturen). De groene tuin biedt zowel ligbedden als zitplekken.

4 x per dag (op vrijdag en zaterdag zelfs 5 x per dag) verzorgen saunameesters opgietingen in de Ausguss sauna. Tegen aanvullende betaling vindt er ook regelmatig een klankschaalsessie plaats. 

Het restaurant biedt de mogelijkheid om tussen twee gangen door een saunarondje te doen; je tafel blijft in de tussentijd onaangeroerd.

Duurzaamheid staat sinds 2011 bovenaan de prioriteitenlijst bij Thermen De Waterlelie. Sauna's staan bekend als energieslurpers, maar Thermen De Waterlelie probeert haar impact op het milieu zoveel mogelijk te beperken, met bijvoorbeeld een warmteterugwinsysteem voor de baden en 65.000 holle balletjes in het zwembad ter isolatie. 

Sfeer bij Thermen De Waterlelie

Klanten van De Waterlelie zijn blij met het mooi gelegen complex; de tuin is prachtig groen. Het personeel is vriendelijk en de aandacht voor duurzaamheid wordt gewaardeerd. 

 


 

Kaart

Reacties


Schrijf een reactie

 

Reacties van bezoekers

afbeelding van Tineke
Tineke
Alles dik in orde
Dik tevreden over alles!!!
afbeelding van Peter Kamps
Peter Kamps
Lekker rustig
De positieve kanten: -mooi gelegen en rustig -veel groen en prachtige tuin -de bron waterval met dito bad TOPPIE -de houtgestookte sauna buiten -het zwembad -prima eten en betaalbaar -vriendelijk personeel -de moeite die er gestoken wordt in energie besparing De minder goede kanten -de opgietsauna is te koud en daardoor moeten er emmers water op. De wappers zijn dan ook "lauw" zonder veel moeite -te weinig personeel in de horeca en dus lang wachten -hier en daar wat achterstallig onderhoud door de vochtigheid.
afbeelding van saskia
saskia
super
Ik heb een super dag gehad . alles was top bediening , keuken en de massage die ik genoten heb was erg ontspannend . ps de keuken was om 12.00 uur open . vr gr Saskia
afbeelding van ria hans
ria hans
leuke sauna
We waren er om 11 uur vind het jammer dat de keuken pas om 13.00 open gaat de rest was wel goed fijn opgieting gehad.
afbeelding van  ellen
ellen
super !!!!!!!!
Altijd weer enorm gezellig
afbeelding van  ellen
ellen
super !!!!!!!!
Altijd weer enorm gezellig
Erg van genoten
Leuke sfeer en inrichting! Vriendelijk personeel en het was erg netjes en schoon. Ik ga er zeker vaker heen.
afbeelding van Annet
Annet
Fijne sauna, laatst weer
Fijne sauna, laatst weer geweest, helaas viel het restaurant en de bediening tegen. Ook waren daar ontzettend veel vliegen. De sauna’s zijn prima, ik miste alleen wel een paar minder hete sauna’s maar wellicht niet goed gekeken. De watertjes warm/koud om doorheen te lopen zijn vooral prettig wanneer je niet graag een ijskoud dompelbad neemt.
Hallo H.L. Noordenbos, Ik
Hallo H.L. Noordenbos, Ik weet niet wie die bon heeft uitgegeven. Het beste kun je even informeren bij de organisatie achter die bon of bijvoorbeeld bij de sauna waar de bon voor bedoeld is.
afbeelding van H.L. Noordenbos
H.L. Noordenbos
Heb een vraag! Heb een bon
Heb een vraag! Heb een bon voor vriendinnig genieten uit de Leeuwardercourant maar geen verdere informatie, is voor eu 75,– wil 1 juli hiervan genieten, kan dit? en wat krijgen wij er voor?
afbeelding van lia Otterspeer
lia Otterspeer
Fijn, rustig en ontspannen(d)
Fijn, rustig en ontspannen(d) saunacomplex met diverse heerlijke sauna’s en een opgieting die je niet vaak zo lekker meemaakt
afbeelding van h.k.
h.k.
Ga je inschrijven voor de
Ga je inschrijven voor de mailing en je krijgt regelmatig 2 voor de prijs van 1 of andere zeer aantrekkelijke aanbieding. verder een super sauna. ook de ausgluss is een aanrader….
afbeelding van hiltje wiersma
hiltje wiersma
Mooie sauna met heerlijke
Mooie sauna met heerlijke opgietingen

Laat een reactie achter