Thermen Houten

In forensendorp Houten (provincie Utrecht) vind je vlak na de afslag van de A27 een middelgrote no-nonsense sauna: Thermen Houten. Naast verschillende saunacabines biedt Thermen Houten ook een ruim arsenaal aan baden. Thermen Houten is onlangs compleet verbouwd.

Faciliteiten bij Thermen Houten

Met zes saunacabines, een stoombad en twee infrarood sauna's (waaronder een 'Vitaerium' met een nieuw soort lampen) heb je keuze genoeg in bij Thermen Houten. De meeste cabines vind je in de ruim opgezette saunatuin tussen de twee gebouwen die bij dit complex horen.

Opvallende verschijning in de tuin is de grote pyramide, die drie saunacabines herbergt. Bovenin het bouwwerk ontspan je rustig bij ongeveer 50 graden. In de basis van de pyramide kies je voor de lavendel sauna (met vele echte planten die drogen aan het plafond) of de zoutkristalsauna. Een aufguss bijwonen in de opgietcabine iets verderop is ook zeker de moeite waard.

Thermen Houten beschikt ook over een rasul en hamam ruimte en een beautycentrum; boek bij mooi weer bijvoorbeeld een massage in de tuin. Naast drie bubbelbaden vind je een zwembad en verschillende, grote, ronde kruidenbaden in het tweede gebouw.  

Sfeer bij Sauna Houten

Thermen Houten vervult een grote regionale functie; veel bezoekers zijn vaste gast bij deze sauna en komen uit de regio Utrecht. Het personeel staat bekend als vriendelijk en maakt snel een praatje.

Houten's sauna staat bekend als een knus complex; je baadt niet in overdreven luxe. De keuken werkt zoveel mogelijk met lokale producten en alles met melk, eieren, koffie en thee zijn biologisch. No-nonsense met een duurzaam tintje; dat is Thermen Houten. 

 


 


 

Kaart

Reacties van bezoekers

afbeelding van Rob en Mary
Rob en Mary
ALLEMAAL ACHTERHAALD
Nu alles weer in handen is van de oude eigenaar weer als vanouds goed,opgietingen,rustruimte,saunas,kortom wij voelen ons weer thuis ga zo door!!!
afbeelding van Arie
Arie
Goed en netjes
Maandag voor het eerst naar sauna Houten geweest. Mijn indruk is vriendelijk personeel, schone sauna's, baden, binnen en buitenruimte. Voor de 15 Euro ( zomeraanbieding) wel waar voor mijn geld gehad. Ik twijfel wel of er nog eens terug ga, (dat ligt denk ik meer aan mij dan aan de sauna) Ondanks dat alles netjes en verzorgd is mis ik het "Sauna gevoel" ik heb meer het gevoel in een zwembad te zijn die aangevuld is met ( voortreffelijke) sauna's. Kortom, op de sauna heb ik niets aan te merken.
afbeelding van Alice
Alice
Heerlijke zussendag!
Heerlijke dag doorgebracht in Houten. Knus complex waar alle faciliteiten aanwezig zijn. Ik was verrast door onderstaande reviews, herken er niets in. Personeel is zeer vriendelijk en voorkomend. Wij hebben het als groep zo prettig ervaren ervaren, dat we volgend jaar nog eens terug komen ( jaarlijkse zussendag) Alles was schoon en verzorgd, personeel was zeer bereid om ons dingen uit te leggen, het eten was smaakvol, de sfeer gezellig. Het was niet overvol, maar er waren genoeg mensen. Je hebt van niemand last en is het nooit te druk. Al met al een goede ervaring en dus een aanrader!
afbeelding van Peter uit Houten
Peter uit Houten
heerlijk, weer als vanouds
sinds 1 mei is er weer de oude sfeer terug. Geen badkledingdag meer, opgeknapte tuin, ruststoelen weer bij de open haard en een vriendelijk en lachend personeel. Ben hier 14 juni 2013 geweest en het was lekker rustig en ik heb heerlijk genoten van de vernieuwde menukaart. Houten ga en blijf zo doorgaan.
afbeelding van Bastiaan
Bastiaan
Fijne ervaring
Afgelopen vrijdag naar Thermen Houten geweest, wat een fijne ervaring! Dit was de eerste keer, maar we komen zeker een keer terug. Er hing een fijne sfeer. Groot pluspunt was het publiek wat er rondliep. In veel saunacomplexen kom je voornamelijk ouderen tegen, maar in Houten waren ook veel jongeren. Veel baden, aangename temperatuur en veel faciliteiten. De laatste keer in de Zwaluwhoeve ergerde ik mij aan het gedrag van de meeste mensen. Badjas aan tot de sauna, snel uit en naar binnen sneaken en daarna zo snel mogelijk weer alles bedekken. In Houten leek iedereen veel meer op zijn gemak, lopen er veel mensen overal naakt rond, waardoor er een prettige sfeer is. Zeker een aanrader!
afbeelding van M v T
M v T
Fijne dag en goede service
Een aantal weken geleden ben ik voor het eerst met mijn moeder en zusje naar Thermen Houten geweest. Er waren veel verschillende sauna's en een heel fijn warm bubbelbad buiten. Ook de hot-stone massage was erg goed! Daarnaast ook erg vriendelijk en behulpzaam personeel, zij het af en toe een beetje gehaast, maar het was ook erg druk. De drankjes zijn behoorlijk aan de prijs, en helaas geen verse sinaasappelsap terwijl dat wel op de kaart staat, maar het lunchbuffet was verder goed en uitgebreid. Morgen zou ik weer gaan, maar helaas heb ik griep. Gelukkig kon mijn reservering direct omgezet worden naar een andere datum, en had ik letterlijk binnen 5 minuten de nieuwe bevestiging van reservering binnen. Goede service dus!
afbeelding van Fam. Broeders
Fam. Broeders
Niet voor herhaling vatbaar
Zondag 3-3-13 sauna Houten bezocht. Er was nauwelijks parkeerruimte. De dame aan de balie vonden niet bijster vriendelijk. De kleedkamer is niet comfortabel. De sauna's waren wel fijn maar nergens staat aanvullende info. Het slechts vonden we het restaurant, kwaliteit eten (buffet) beneden peil en de bediening waardeloos.
afbeelding van Francisca
Francisca
Kwaliteit achteruit gegaan
Ik kom al jaren naar Houten sauna maar ik heb vandaag besloten dat dit de laatste keer is geweest. De provisorische kleedruimte deed me denken aan een kleedkamer van een voetbalclub. Te klein, te vol, te druk. We moesten met zijn tweeën een kluisje delen. In de sauna's zelf en in het restaurant was het ook heel druk, met een heel ander publiek dan vroeger, de drukte groeide de bediening ietwat boven het hoofd. Het koude dompelbad binnen was vies, er dreef van alles in, de kruidenbaden leken geen kruiden te bevatten. De afvalbak voor papieren handdoekjes in damestoiletten stroomde over. Sinds de uitbreiding van het restaurant is er te weinig plek voor ligstoelen in de centrale hal, onze handdoeken konden we ook maar moeilijk kwijt. Op sommige plekken stond de vloer blank, we misten een douche bij de pyramidesauna en de nevel bij het dompelbad binnen. Het duurde een eeuwigheid voor het bubbelbad buiten begon te bubbelen. De overname van Houten Sauna heeft ervoor gezorgd dat de kwaliteit flink achteruit is gegaan. Heel erg jammer!
afbeelding van Riny
Riny
Niet meer de sauna zoals voor de overname JAMMER.
Er moet mij iets van het hart,hebben voor de overname regelmatig een bezoek gebracht aan de sauna,wij (mijn partner en ikzelf)vonden het er leuk,er was wel achterstallig onderhoud,maar vonden het toen gezelliger als nu,en het restaurant is niet meer wat het is geweest heel jammer.Tijdens ons bezoek werden we erop gewezen dat we onze handdoek bij hadden in het restaurant,en dat vanwege de hygiéne dat niet was toegestaan en terecht.Voordat we naar huis gingen nog even een hapje eten,en wat zie ik in het restaurant HANDDOEKEN niet EEN maar VEEL,het kan er bij mij niet in, als je het tegen de een zegt waarom niet tegen al die anderen. Tijdens ons eten hoorde we de bediening meerdere malen excuus maken voor het een en ander,als dit zo doorgaat dan vrees ik dat SAUNA HOUTEN geen lang bestaan meer heeft,ook was tijdens ons bezoek de piramide sauna koud,dit kan natuurlijk altijd maar geeft dat dan aan jammer.Dus al met al een dikke onvoldoende voor SAUNA HOUTEN.
afbeelding van Angie
Angie
NU
Bijzonder harde fauteuils in het restaurant, nauwelijks warme douchen met een dun straaltje. Geen parels meer. Afijn voir het eerst in bijna tien jaar: geen kaart meer gekocht
afbeelding van Angie
Angie
Sauna minder geworden
We komen vanaf de opening (zo een tien jaar geleden ongeveer). Helaas sinds de laatste renovatie is het niet beter geworden. Geen overdekte weggetje meer naar de sauna hal, geen ruimte meer om je handdoek op te hangen, zeer beperkt dure kaart, de Sauna Houten bol: een paar plakjes kipfilet met een lepel mayonaise en wat tomatjes en spek voor toch nog 9 euros!!! Bijzonder harde f au
afbeelding van Visser Smit
Visser Smit
teleurstelling
Allereerst vind ik de service uitermate slecht en zeker de vermelding op de website die gaan niet samen. We zijn met de gewonnen kaartjes van de bankgiro loterij die kant op gegaan waren nog aangesloten bij the thermen group.....????? nergens geen vermelding op de site dat ze daar geen lid meer van zijn. Nu begrijp ik ook waarom.....dus u begrijpt geen gratis entree maar ook geen begrip van het personeel daar. Mijn eerste ervaring was al niet best maar nu de 2e zeker niet en ga ook nooit meer terug!
afbeelding van Peter van de Haterd
Peter van de Haterd
toch leuk
Ondanks dat jullie je samenwerking met de thermenbeauty groep beeindigd hebben mocht ik toch nog van deze actie gebruik maken. Dus ik op vrijdag voor zaterdag reserveren ondanks dat dat niet noodzakelijk was. Na een flinke sessie joggen op zaterdagmorgen als ontspanning met de trein naar houten vanuit Oss. slechts 1,5 uur treinen en dan nog 20 minuten lopen naar jullie sauna. ik was er echt aan toe. maar helaas. Sauna dicht, brand geweest. Helaas. telefonisch nog contact geweest en ik mocht zelfs nog naar een andere sauna van jullie maar ik was op, dus dat ging echt niet meer. Maar ik heb wel genoten van de wandeling door Houten. Een erg mooi plaatsje, zeker het oude dorp. Maar mijn pech is natuurlijk minder als dat van jullie. Dat is echt erg, een brand. Ik hoop dat jullie de schade snel weggewerkt hebben. IK zag de herstelwerkzaamheden al aan de gang zijn op het dak. Ik hoop in de toekomst toch nog een keer jullie sauna te bezoeken.
afbeelding van peter uit houten
peter uit houten
heerlijke middag en avond gehad
Sinds de verbouwing al een paar keer geweest. Er is altijd wel wat te zeuren, maar ik heb samen met mijn vrouw genoten van de sauna's en de baden. Heerlijk van het buffet gegeten en vriendelijk en behulpzaam personeel zowel in restaurant als bij de receptie, zo werd een foutje bij de vorige afrekening weer snel recht gezet. Het is wel drukker dan vroeger, maar dat mag de pret niet drukken, je ben er tenslotte voor jezelf. Over gedrag andere gasten, zoals praten,handoeken,rommel achterlaten, dat zie je helaas overal. Thermen Houten, bedankt maar weer voor een paar uurtjes ontspannen.
afbeelding van Tanja
Tanja
Voor het eerst na de verbouwing/overname teleurgesteld naar huis
- Gedoe met sleutels en kastjes, en vanwege de 5-badenkaart kregen wij de oude garderobekastjes - een gezellig restaurantje verdwenen, om te eten was veel te weinig plaats, restaurant te klein - thee en koffie voor 1 euro beloofd, kwam fout op de rekening - horecabediening duurde extreem lang, ijs kwam gesmolten op tafel, de buffet presentatie onder deksels onpraktisch, en de helft van de schalen was leeg - bij de piramide-sauna geen douches meer - in saunagebouw, bij de buitendeur neveldouche verdwenen, en ook andere douche en slang verdwenen - Hete sauna 100 graden was tè heet, kleurensauna stond blank, stoombad was tè heet, je kon niet tegen de muur aan leunen - op startpunt saunaroute, de panoramasauna, is geen voetenbad - vanuit de panoramasauna mooi naar buiten kijken, maar er is geen wijds uitzicht, je kunt niet ver weg kijken - gasten bezetten stoelen door hun handdoeken te laten liggen, daardoor te weinig ruststoelen - mevrouw bij de receptie was niet gastvrij, onvriendelijk - parelspaaractie: heb ik bijna genoeg parels voor een vrij entree, gaan ze stoppen met de actie Kortom, allerlei dingen die met de overname achteruit gegaan zijn, Ik vrees dat jullie mij als trouwe klant kwijt zijn Positief punt: de opgieting was heel erg heerlijk
afbeelding van Trompet
Trompet
Zeer slechte service en gebrek aan gastvrijheid
Als je een dag gast wilt zijn en je wilt ontspannen blijf dan weg uit Houten. Het personeel is niet gastvrij en servicegericht. De baden waren koud, toiletten vies. De wachttijden in het restaurant veel te lang! Voor mij geen tweede keer!
afbeelding van Harry
Harry
Matig resultaat na verbouwing
Komen al sinds de start met plezier naar sauna Houten. Echter de resultaten na en van de verbouwing zijn niet louter posititief. * Restaurant/bar bij ingang is veranderd in mooie sauna maar er onbreekt nu bij dit eiland van sauna's, piramide en bubbelbaden een overdekte rust/relaxruimte met gelegenheid voor drankje. * Saunahal hoofdgebouw is verkleind wat bij drukte niet prettig is, minder mogelijkheden tot ophangen badhanddoeken e.d en minder ligstoelen. * Verbindingsroute van hoofdgebouw naar ingang is nu geheel onoverdekt, bij kou en regen bepaald niet plezierig als je vanuit hoofdgebouw teruggaat naar kleedruimten. * Drinkfonteintje(s) zijn verdwenen * Stoom/kruidentempel is gedeeltelijk veranderd in Hamannruimte. Mooi maar beperkte toegankelijkheid voor overige gebruikers. * Restaurantherindeling niet positief, minder hoekjes en zit/relaxruimte. Haard is verdwenen. * Iets te opdringerig personeel, zowel tijdens als na "diner" voortdurend vragen of je nog iets wilt drinken. Een maal is attent maar dit slaat door, kunnen dit ook zelf aangeven. * Prijzen horeca, vooral van drankjes te hoog !!! Glas wijn 4 euro, frisdrankje 2,75 etc. Wij hadden altijd meerbadenkaart maar schaffen deze voorlopig even niet meer aan en gaan elders shoppen.
afbeelding van Harrie
Harrie
zeer slecht restaurant
fijne sauna, maar wat een waardeloos restaurant. Bediening was slecht, laks, maar vooral de gerechten waren zeer ondermaats. Kipsate van slecht goedkoop vlees, het leek wel een omhooggevallen friettent. Veel te duur voor wat er geboden wordt, echt onsmakelijke rotzooi, en dat voor 15 euro per hoofdgerecht.
afbeelding van bezoekster
bezoekster
Het omrijden niet waard
1 keer maar nooit weer... Onze eerste keer Houten is helaas ook gelijk de laatste keer geweest. Niet dat het allemaal zo bar slecht was, maar in vergelijking met andere thermen is er duidelijk een kwaliteitsverschil. En dat NA de verbouwing... - Onlogische indeling en minimale "bewegwijzering". Die plattegrond heb je echt nodig - Ruimtes met de kluisjes veel te klein om je om te kleden. - Sleutel moet je vervolgens afgeven bij de receptie en met een beetje pech is men bezig met een andere klant en kun je lang wachten. - De douches waren niet warm genoeg en de temperatuur was niet regelbaar (capaciteitsprobleempje?). - Geen lekkere relaxruimtes. Er staan binnen ligstoelen bij de zwembaden. Door die chloorlucht lijkt het alsof je in een subtropisch zwemparadijs beland bent. - Restaurant sfeerloos en met de goedkoopste materialen opgeknapt - Personeel niet echt hartelijk en servicegericht. Zowel bij de receptie als in het restaurant. - Die barrelsauna's in de tuin zijn erg leuk, maar omdat je via het natte gras/de modder naar binnen moet is de vloer vies. - bij sommige sauna's hing geen bordje met info, slordig. - De prijzen in het restaurant zijn veel te hoog. 3,50 euro voor een gewone kop thee met Pickwick zakje en het dan een GROTE kop thee noemen. Nee, het glas was groot, want dubbelwandig. De inhoud was minimaal.... Die thermen heeft bovendien als handicap dat het gehuisvest is in een oerlelijk gebouw middenin een oerlelijke woonwijk. Met wat creativiteit en mooie materialen zou er echter prima wat van te maken zijn, maar ze hebben ervoor gekozen om het goedkoop op te lappen en dat zie je. Woon je in Houten en omgeving, dan is het ongetwijfeld prima voor een paar uur, maar ga er ajb niet voor omrijden.
afbeelding van Erica
Erica
Heerlijke dag gehad
Wij hebben hier echt een heerlijke dag gehad. Wat een vrolijk en vriendelijk personeel! Fijn om een keer niet als een nummer gezien te worden, zoals bij sommige andere sauna's. Het is goed bereikbaar en je kunt voor de deur parkeren. De sauna's waren heerlijk, vooral die kleine ronde buiten. Een leuke niet te grote sauna, niet zo massaal als bijvoorbeeld de Zwaluwhoeve. Wij komen hier zeker terug.
afbeelding van marielle de korte
marielle de korte
nooit meer
Wij gingen graag naar Houten Sauna, lekker dichtbij, heerlijk eten, gezellig personeel. Inderdaad wel verouderd, maar daar konden we mee leven. Maar nu, na de verbouwing: onvriendelijk personeel, badjassen die naar frituur stonken, zeker niet schoon, een half uur wachten op 1 biertje, ongezellige indeling restaurant, relaxruimte is niet relaxed want iedereen die naar het resaurant wil loopt daar dwars doorheen, een bubbelbad dat stonk naar natte hond, te weinig personeel enz. Het enige positieve wat wij ervaren hebben is de prettige sauna's. Heel jammer allemaal!
afbeelding van Janny  Janszen
Janny Janszen
ZEEER negatieve ervaring sauna HOUTEN !!
Onlangs weer eens een avondbezoek gebracht bij sauna Houten, het was al enige tijd geleden dat ik er geweest was. Ik kwam voor een avondbezoek,[omdat ik overdag moest werken ],=/- 19.00 uur binnen in de hal.,achter de balie zat eenmevrouw die een klant aan het helpen was,deze klant eit de aandacht volledig op.22 minuten.inmiddels waren er al 9 mensen in de hal.eindelijk geholpen door de mevrouw die zich zeeer sacharijnig voordeed.eindelijk was ik om 19.30 in de kleedkamer.vervolgens door een verbouwing naar de sauna , de helft van de sauna-activiteiten was buiten werking,temperatuur van de bubbelbaden was super laag. jetstreen was kapot.toilet deed het niet. personeel liep te schelden op directie. Kortom dit bezoek aan deze sauna HOUTEN is DEFINITIEF de laatste keer geweest. een bedrijf,dat op deze wijze nog geld wil verdienen, kan beter de tent sluiten. ben er nog verontwaardigd over,de houding van dat personeel...een echte afrader !!...en dan nog de volle laag te moeten betalen....
afbeelding van Hugo W
Hugo W
Complimenten
Wij zijn al een hele tijd niet naar de sauna in houten geweest omdat de prijs kwaliteit verhouding in onze ogen erg achteruit was gegaan. De baden en sauna’s waren verouderd, de douches werkten niet goed en de sfeer was niet altijd even prettig. Vrienden vertelde ons over de verbouwing en toen hebben wij toch besloten om nog eens terug te gaan. Onze complimenten, ten eerste de vriendelijke ontvangst bij de receptie, een opvallende verandering. Ook de sauna’s, baden en douches zijn weer echt goed, warme sauna’s, goede opgietingen, bubbelbaden die werken. De nieuwe, zeer grote sauna die uitkijkt op de tuin vinden wij echt prachtig. Waar we wel aan moesten wennen was de vernieuwing in het restaurant. Er is nu een andere indeling en een buffet. We hebben nog van de kaart gegeten want de bekende saunabol stond er op. Het buffet rook wel erg lekker dus misschien de volgende keer toch maar proberen.
afbeelding van CM
CM
Heerlijk!
Naast de prachtige verbouwing, echt werkelijk waar, is de sfeer in Houten sauna de grootste verandering. Ik vind het belangrijk dat er rust heerst in een sauna, niet alleen door stilte maar ook doordat iedereen het naar zijn zin heeft. Het was echt een top dag.
afbeelding van Joke meijer
Joke meijer
Een mooie sauna en lekker dichtbij
Heerlijk zo'n sauna-resort dichtbij huis, ik ben heel blij met de nieuwe lavendelsauna en de saunahal ziet er verfrissend en luxe uit echt mooi. Personeel is altijd vriendelijk en gasten die lekker van een dagje sauna houden. oftewel er is een prettige sfeer. Ik ben een sauna liefhebber die elke week er graag naar toe gaat.
afbeelding van Anna
Anna
Lekker dagje
Voor ons niet de eerste keer dat wij in Houten Sauna (oh nee, Thermen Houten ;)) zijn geweest. Lekker dagje gehad en genoten van het wellnessmenu, een professionele opgieting. Vriendelijke en persoonlijke bediening. We komen snel weer!
afbeelding van Xandra
Xandra
zeer ontevreden
De optimel punten gelden niet bij Houten sauna en *** edit: geen namen noemen *** was zeer onvermurwbaar,onbeleefd en voelt zich snel beledigd. Ik moest zelf oplossen bij optimel.Noodgedwongen moeten betalen om binnen te komen.Het eten liet zeer lang op zich wachten.De zachte geuren van de opgieting zijn vervangen door chemische geuren die op je keel en ogen slaan en zelfs hartkloppingen kunnen veroorzaken. Erg jammer het was altijd een fijn sauna om in thuis te komen daar is helaas niets meer van over.Het personeel is allemaal vervangen door een zeer vervelende manager die als een tiran rondloopt.Zeer ontevreden.
afbeelding van marc vissers
marc vissers
heerlijkedag gehad, geweldig ontvangen een aanrader
via een voucher , een dag genoten van de sauna. prima eten en vriendelijke bediening. het geheel ziet er prima uit. genoten van de avond opgieting. wilde maar tot de avond blijven,maar dit is sluitingstijd geworden. een aanrader voor een dag relaxen. komen zeker terug. sterker nog ben nu aan het boeken.
afbeelding van Adéle Haspels
Adéle Haspels
Houten Sauna holt achter uit
Op mijn mail/review van december gaan reactie gekregen, zo heel zwak. Had in december een gratis kortingscoupon ontvangen voor de maanden juni en december en heb deze vandaag 'genoten". Houten Sauna holt achter/terug uit. Na ruim 8 jaar een trouwe gast zal ik hier niet meer na terug keren, hoe jammer. De overname heeft geen positief resultaat bereikt. De voorheen zo mooie onderhouden tuinen zien er erbarmelijk uit. De vernieuwing sluit totaal niet aan met elkaar, bosgevoel versus new age. Geen eenheid. Restaurant 1 was vanaf dag 1 een aanfluiting en is nu geheel gesloten. Restaurant 2 was altijd een welkome plek en is nu 'uitgebreid' op een wanstaltige goedkope manier op de gasten van de relax stoelen nog enigszins tevreden te stellen, wat een belachlijke oplossing. Zo goedkoop en naastgegrepen. Medewerkers zijn niet mee gemotiveerd, als doen zij hun best, er zijn weinig van de oude/gouden garde overgebleven. Hygiene is door de bezuinigingen nog slechter geworden. Lees de reviews eens serieus en doe er wat mee. Van de oude vertrouwde gasten zijn er, net zoals de medewerkers, niet veel meer over. Is dat jullie opzet??? Succes met dit beleid. Adéle Haspels, ooit een trouwe cliente.
2x geweest
blijft voor ons een leuke sauna alles was leuk wel erg rustig voor zo`n grote sauna. een ding vond ik wel schandalig niemand weet de prijzen van consumptie`s een speciaal drankje dorstlessend eerst was de prijs weet ik niet daarna was de prijs 3,50 euro bij de volgende bediende kosten de zelfde consuptie 5,50 euro uit eindelijk op de eind afrekening koste das dorst lessend drankje 3,25 euro eten erg lekker bediening vriendelijk de prijslijst is een bedrog ik kwam er thuis pas achter dat ik veel te veel betaald had op de prijslijst cappucino 2,35 euro op de eind afrekening 2,75 euro per stuk wel even een verschil en als je dan 10x dat besteld hebt loopt het wel op we komen hier zeker weer terug maar houden de prijslijst in de gaten wat dat betreft is het een zooitje en controleer je rekening goed voor je weg gaat dat had ik dus niet gedaan mischien krijg ik van houten sauna een reaktie en krijg ik mijn geld terug het bonnetje heb ik nog

Pagina's

Laat een reactie achter