Thermen R

Japanse sauna

"Resort voor Royaal genieten" is het motto van deze sauna in het zuidwesten van België. De sauna heeft een modern design waarin ook veel natuurmaterialen zijn gebruikt. Tegelijkertijd is er een uitbundig kleurgebruik met de ligstoelen en verlichting.

Faciliteiten bij Thermen R

Met 6 saunacabins is Thermen R een van de grotere saunacomplexen van België. Bijzonder zijn de Japanse sauna, die boven het water zweeft en de hete MAA sauna, die half onder grond gebouwd is. Daarnaast zijn de biosauna, Finse sauna en de Kelo ook erg aangenaam; je kunt hier ook goed kiezen tussen oplopende temperaturen. Thermen R beschikt daarnaast over een stoombad en een infraroodcabine.

Bij dit Belgische saunacomplex hoort een heerlijke ligweide of het strandje, waar je in de zomer kan genieten van de zon. Daarnaast vind je in de tuin ook nog een aantal buitensauna's, afkoelhoek en een aantal baden waaronder een zwemvijver, buitenzwembad en jacuzzi.

Ook voor masage, beauty en hamam ben je hier aan het juiste adres. Ze zetten water in de hoofdrol en werken rondom de natuur en haar creaties. Je kan je zelfs laten masseren door 2 mensen tegelijkertijd via een 4-mains aromamassage.

Als je van wijn houdt, is Thermen R een goede keuze: in de huiskamer van het complex staat een grote wijnkast, met bijzondere flessen. De keuken honoreert qua eten ook de Bourgondische locatie. 

Sfeer bij Thermen R

In deze sauna word je hartelijk welkom geheten door de enthousiaste eigenaar die je een uitgebreide rondleiding geeft. Als je naar deze Belgische sauna gaat, moet je zeker ook een opgieting of klankschaalsessie proberen; een Vlaams duo van Thermen R won in 2013 nog de Opgiet kampioenschappen in Nederland.

Kortom, wil je een luxe dag, met Bourgondisch eten en drinken en bijzondere opgietingen in een fraaie omgeving? Thermen R kan je dat bieden. 


 


 

Reacties van bezoekers

afbeelding van martine
martine
het totale zen-gevoel in een mooi complex
Van bij binnenkomen tot buitengaan(9 uur verschil) wordt je hier overweldigd door rust,mooie sauna-animaties, vriendelijk personeel,goede massages,in een modern en zeer cosy geheel! Klasse van begin tot einde op alle gebied! ik was overweldigd !
afbeelding van marie
marie
"zéér ontspannende dag"
Gisteren voor de eerste maal een publieke sauna bezocht en het is me zéér goed bevallen: mooi complex met 8 sauna's, allemaal anders qua geur en inrichting,zeer goede klankschalensessie meegemaakt met Yvan en Martijn, goede opgietsessie van Jimmy en Kathy ondergaan, goed gegeten in uiterst gezellige bistro, aangenaam publiek, goede rondleiding gehad van een bezielde eigenaar, ik kom vlug terug!!
afbeelding van nadia
nadia
fantastische ervaringsdag
Genoten van het mooie complex;iedere sauna een ander geurtje; veel variatie aan temperaturen van 50 -60 gr tot 110 gr; aangename zwemvijver om af te koelen;goede opgiietsessies;klankschalenen meditatiesessie van Martijn en Yvan uitstekend; zeer aangename sfeer onder de gasten; goed gegeten in prachtige loungeachtige bistro met veel ligbedden; het complex straalt overalrust uit en vriendelijke bediening kortom : een dag om niet meer te vergeten en de aanzet om snel eens terug te komen genieten
afbeelding van Lodewijk De Mezel
Lodewijk De Mezel
een onvergetelijke dag
We hebben deze sauna gisteren bezocht en genieten er nog steeds van... De ontvangst was hartelijk, iets gereserveerd, maar wel heel professioneel. De sauna's zelf zijn zeer verzorgd en uitermate hygienisch. Vooral de warme Maa sauna kon ons bekoren. De vriestemperaturen buiten zorgden automatisch voor tintelingen op onze huid. De opgietsessies, waarvan we er maar 1 hebben meegedaan, waren zeer uitgebreid en uiterst aangenaam. De zwemvijver was echter niet aan ons besteed, wegens te koud. Het zwembad en de jacuzzi daarentegen waren om van te genieten. Bovendien was de avondverlichting feëriek. Het eten was overvloedig en heerlijk, de lounge zetels waren lekker warm. Kortom een dag om nog te beleven... Een aanrader!

Laat een reactie achter