Vakantieveilingen: voordelige saunadeals

Sauna Korting

Via een veiling van saunadagen en -arrangementen kun je spotgoedkoop naar de sauna. Op vakantieveilingen worden saunadeals aangeboden met een startprijs van 1 euro.

Gedurende de dag worden steeds nieuwe veilingen geplaatst en lopen ook vele veilingen af. En daar zit de truuk, je gaat pas meedoen met een veiling in de laatste minuten voordat deze afloopt. Ook als je niet inlogt kun je zien welke veilingen er zijn en voor welke prijs ze weggaan. Zo kun je alvast een idee tegen welke prijs de mooiste deals verkocht worden.

De startprijs zal niet altijd lukken. Vaak zijn er meerdere mensen die mee willen bieden. Er is vrijwel altijd een korting. Want als je de volle prijs wilt betalen koop je je tickets wel bij de sauna zelf. Je kan gratis meebieden en het is nog spannend ook. Ik zit nu te kijken en zie dat de volgende deals binnen 10 minuten aflopen:

  • Zwaluwhoeve, saunadag voor 2 personen.
  • Reiniging van lichaam en geest bij Dünya hamam Eindhoven
  • Deluxebox voor stedentrip met saunadag twv 260 euro
  • Saunadag voor 2 bij Wellness Ridderkerk
  • Deluxebox twx 155 euro met een keuze uit 12 luxe resorts
  • Saunadag met Rhassoulbehandeling (2p) bij Sauna en Beauty Oase

Voordelig naar de sauna via de veiling

Het allergrootste voordeel van een veiling is de lage prijs. Je zult wat energie moeten steken in het bieden want je bent natuurlijk niet de enige die goedkoop naar de sauna wil. In mijn artikel "Biedstrategie voor Super Sauna Deals" beschrijf ik een aantal methoden die je kan volgen om een veiling te winnen.

Er staan allerlei sauna arrangementen op de site vakantieveilingen. Van dagjes sauna tot aan arrangementen met overnachting. Niet elke sauna doet mee dus je helpt jezelf als je flexibel bent over de sauna waar je heen zou willen gaan. Grote en bekende sauna's die meedoen zijn bijvoorbeeld:

  • Spa Zuiver in Amsterdam 
  • Thermen Binnen den Maas
  • Wellnessboot in Mill

Sommige sauna's doen regelmatig mee, anderen zie je wat minder vaak. Het loont in ieder geval  de moeite om regelmatig te kijken welke sauna's meedoen. Zo kun je ook een gevoel krijgen bij de prijzen waarop de veilingen sluiten, dat is handig als je zelf gaat meebieden.

Vakantieveiling: Sauna Arrangementen

Wat vind jij van de saunaveilingen? Mooie deals of vooral drukte in sauna's die te lage prijzen rekenen?


Over Erik
afbeelding van Erik
Via Sauna Gespot kan Erik zijn sauna hobby combineren met zijn werk op het internet. Erik schrijft saunareviews, artikelen over sauna bezoek en over leuke arrangementen.

Reactie toevoegen