Wellness Helmond

Zwembad bij Wellness Helmond

Saunaliefhebbers in de omgeving van Helmond kwamen er tot nu toe karig vanaf, maar met de opening van Wellness Helmond eind 2013, beschikt de stad ten oosten van Eindhoven nu over een super-de-luxe saunacomplex. 

Faciliteiten bij Wellness Helmond

Deze kleine, stijlvolle sauna in Helmond is gevestigd op de vijfde verdieping van een nieuw gebouw aan de Suytkade. Vanaf het dakterras, met een bad waar je van binnen naar buiten kunt zwemmen, kijk je uit over het kanaal.

Bij Wellness Helmond vind je een hete kelosauna van 95 graden en een panoramasauna. Ook ontbreek een infraroodcabine en stoombad niet. Daarnaast kun je gebruik maken van een kruidenbad, voetenbad, een van de koelbaden of de hamamcabine. Uiteraard boek je hier ook een fijne beautybehandeling of eet je in het verzorgde restaurant.

In hetzelfde gebouw is ook een hotel geopend, dus als je je dagje bij Wellness Helmond helemaal ontspannen wilt afsluiten, boek je daar een kamer en maak je er meteen een weekendje Brabant van.


 


 

Kaart

Reacties


Schrijf een reactie

 

Reacties van bezoekers

afbeelding van René G
René G
Onlangs genoten bij Wellness
Onlangs genoten bij Wellness Helmond van de toegangsbewijzen gewonnen via sauna Gespot. We waren daar op een maandag, het was er heel rustig en hebben dus ook echt kunnen ontspannen, geen kwebbelende gasten in de diverse ruimtes die de rust verstoorden. Leuke ruime sauna's. Whirlpool wat aan de kleine kant of te weinig in aantal als het wat drukker is. De opgieting was van korte duur (amper 20 minuten) en helaas niet echt speciaal, we hebben wel betere opgietingen meegemaakt. Alles is nog vrij nieuw en personeel moet nog meer ervaring krijgen in bijv. opgietingen. (misschien ook eens bij andere sauna's gaan kijken of meedoen met opgiet cessies. Al met al toch heerlijk genoten van jullie toegangsbewijzen.

Laat een reactie achter